Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

incicim, Akasyacim, Akisedecim, ve merakta olan herkese merhaba :))

Sizlere yazmayi cok denedim havaalanindan ama sans bu ya oturdugumuz cafede internet yoktu. Cepten de uzun uzun yazdim sonra silindi hepsi bir anda ve tel cok yavasoldugu icin sabirla bekledim donmeyi.

Eve geleli 10 dakika oluyor.
Bu tedavinin her noktasi surpriz demistik ya dogru valla:(

Ucaga giderken aradi hemsire.
Kan testi yaptik ya e2 progesteron ve lh...

Ilk 2 si yuksek cikmis , o yuzden bugun baslamiyorsunuz, yarin sabah tekrar kan verin bize bildirin ona gore konusuruz dediler.
Ilk defa basima geldi boyle bir sey, hic aklimin ucunda bile gecmemisti.
Ilaclarimizi almistik, artikkoyduk dolaba :51:

Yarin sabah verecegim ama bu degerler oyle 1 gunde dusmez herhalde, niye yuksek onu da bilmiyorum dedim ya ilk defa basima geliyor. Bu da miyasla baglantili acaba :5:

Yumurta sayima gelince o da pek parlak degil. 2 sagda 2 solda antral ve iki tarftada 2 ser tane preantral yani daha ufak varmis.
Onlar geriden gelir mi bilemem dedi Aybur Hanim ama 4 tane olgun bekleriz dedi.
Zaten yumurta sayisini konusurken test sonucu ortada yoktu henuz.

Benden haberler boyle. Yumurta sayisina takilmamistim zaten . Olacaksa olur zaten diyoruz ya hep, ben de oyle dusunmeye calistim.

Sizden haberler nasil?

Delikiz ayrintili ultrasonagirecektin , her sey yolundadir insallah.

akasyacim seninle bugun gorusmek nasip olmadi. Hastane bugun tahmin ettigimden de bostu, sordum Semra Hanim yokmus bugun ondan oyleymis. Yoksa senin dedigin gibiigne atsan yere dusmuyormus.

Incicim sen nasilsin guzelim?

Tuliprosacim sen tedaviye baslayacaktin sanki di mi?

Aidecim sen nasilsin?

Mervecim test gunun yarin....heyecan var mi? Yoksa bugun test yaptin da haberim mi yok ? Gerci bekleyecek gibi duruyordun sen :3:

Hoşgeldin Laveciğim :16: Nedir bu yumurtalardan çektiğimiz :1: Sen, ben , İnci 4,5,6 gidiyoruz öyle.. Bir türlü 10'u göremedim. Olsun vardır elbet bir hayır. Bizim de şansımız böyle.. Allah bu şartlarda dahi nasip edecekse bebeğimizi bize gönderecektir. Sayı insanı kötü etkiliyor ama kadere teslim olduğunda hiç etkilenmemeyi başarıyorsun. Peki sen bu testteki yüksekliğin sebebini sordun mu ? Bir de nasıl düşüreceklermiş ? Var mı bilgi ? :26:

lave hoşgeldin canım...
vallahi bende her tedavimde ayrı bir süprizle karşılaşırdım.inşanın aklına hayaline gelmeyecek sorunlar çıkabiliyo bazen.
hakkında hayırlısı olsun...

Artık yarın olsun istiyorum 10 gündür dışarı çıkmıyorum
Normal hayatıma dönmek istiyorum

LAve neden böyle oldu o hormonlar bir günde düşer mı acaba
İsTe bizim plan yapmamızLa degildi Güzel mevlam yapmış coktan planlari

Sorma Akasyacim yaaa... Ama inan sayi beni uzmemisti cok. Uzulsek fayda olmayack belki beyin bunu algiliadi artik.
Sebebini sormadim biliyor musun? Ve nasil dusecegini de.aklima geldi sormak ama ben sorup ogrenmekten yoruldum artik.
Merak da ediyorum . Deger kac olmaliydi da kac cikti, ne kadar fazla. Cunku biraz fazla dedi hemsire , biraz ne kadar acaba?
Bir gariplik var bu iste , umarim bari bunun kolay bir cozumu vardir.
Yarin tekrar test yaptiracagim ama ben bir gunde dusecegini sanmiyorum. O da sorun degil, ne yapalim tebdili hava oldu deriz, Istanbul havasi aldik geldik deriz. Bu surekli bir sorun olmasin da...

Hitucucim valla korktugum basima geldi derler , hani ne dusunursen oyle olur inancinin atasozlesmis hali. Ama inan aklimin ucundan gecmedi boyle bir ihtimal.

LAve neden böyle oldu o hormonlar bir günde düşer mı acaba
İsTe bizim plan yapmamızLa degildi Güzel mevlam yapmış coktan planlari

Bilmiyorum guzelim inan , vallaha billaha ben sormaya korkuyorum artik aksi giden bir seyleri.
Hic bir deneyimim yok ama bence dusmez. Ilac yok bir sey yok, kendiliginden nasil dusecek?
Olsun vardir bunda da bir hayir diyorum. Ne diyim artik. Bundan sonra sunu da ogrendim sanirim, tedavinin ilk gunu gitmeyecegim ben Istanbula. Sacma oluyormus kan testinde sorun cikinca. Kan vermeye Istanbula gittim geldim oldu .

Sen nasilsin? Yarin sabah erkenden verecek misin kanini? Cok heyecanliyiz...

AKasya CANIM tedavi nasıl gidiyor?

Aynı canım. Gonal F 'in yanına Cetrotide de eklendi:1: 1 saat arayla vuruyorum. Bugün ilk defa kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Akıntım vardı. Yarın kontrole gideceğim.. 5'i arttırmaya çalışıyorum düşünce gücüyle :9: Hurma, incir, üzüm , ceviz yiyorum. Annem geldi. Şaka maka isim bile seçmiş hatun :1: bir kitapta okumuş. Kız olursa ismini Mercan koyalım diyor :1: Mercan "Ulaşılmaz , Değerli, " demekmiş... Zor ulaşacağımız için bu isim olabilirmiş.. :1: Allah yardımcımız olsun Mervem.. Bu uğurda kimsenin boynu bükük kalmasın :16:

Sorma Akasyacim yaaa... Ama inan sayi beni uzmemisti cok. Uzulsek fayda olmayack belki beyin bunu algiliadi artik.
Sebebini sormadim biliyor musun? Ve nasil dusecegini de.aklima geldi sormak ama ben sorup ogrenmekten yoruldum artik.
Merak da ediyorum . Deger kac olmaliydi da kac cikti, ne kadar fazla. Cunku biraz fazla dedi hemsire , biraz ne kadar acaba?
Yarin tekrar test yaptiracagim ama ben bir gunde dusecegini sanmiyorum. O da sorun degil, ne yapalim tebdili hava oldu deriz, Istanbul havasi aldik geldik deriz. Bu surekli bir sorun olmasin da...

Hitucucim valla korktugum basima geldi derler , hani ne dusunursen oyle olur inancinin atasozlesmis hali. Ama inan aklimin ucundan gecmedi boyle bir ihtimal.
canım ideal sayı 50 den aşağıda olması.herşeyde vardır bir hayır.önümüzdeki aya ertelenir belki.
ben son tedavimde istediğim ayda başlayamamıştım.hatta bayrama denk gelmesin diye çok uğraşmıştım ama nasipten öteye yol yokmuş transfer bayramda olmuştu :)))

Aynı canım. Gonal F 'in yanına Cetrotide de eklendi:1: 1 saat arayla vuruyorum. Bugün ilk defa kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Akıntım vardı. Yarın kontrole gideceğim.. 5'i arttırmaya çalışıyorum düşünce gücüyle :9: Hurma, incir, üzüm , ceviz yiyorum. Annem geldi. Şaka maka isim bile seçmiş hatun :1: bir kitapta okumuş. Kız olursa ismini Mercan koyalım diyor :1: Mercan "Ulaşılmaz , Değerli, " demekmiş... Zor ulaşacağımız için bu isim olabilirmiş.. :1: Allah yardımcımız olsun Mervem.. Bu uğurda kimsenin boynu bükük kalmasın :16:

Az kaldi guzelim senin de... allah gonlune gore versin. mercan cok guzel bir isimmis . Hic duymadim kimsede.
Bence guzel fikir.

Gonderdim delikiza arkadaslik mesaji. Merak ediyorum.

Diger kizlar nerede?Istanbula gelince bulusacaktik , belki bu ay kismet olmayacak. Gelecek ay bayram.Benim tedavi kalir Kasima o zaman. Neyse o kadar ileriyi dusunmeyeyim simdiden ben. allah yumurtalarima saglik sihhat versin bu zaman dilimi icinde:40:

Laveciğim benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı. Onu dostinex isimli ilaçla düşürdüler. Bunun da ilacı olmalı bence...

Son düzenleme:
canım ideal sayı 50 den aşağıda olması.herşeyde vardır bir hayır.önümüzdeki aya ertelenir belki.
ben son tedavimde istediğim ayda başlayamamıştım.hatta bayrama denk gelmesin diye çok uğraşmıştım ama nasipten öteye yol yokmuş transfer bayramda olmuştu :)))

Oyledir hitucim de artik sorunlara ek bir sorun cikmasa memnun olacagim. Baslayip baslamamaktan ote dedigim gibi cozumu olsun.
Ilaci milaci var mi bu isin?

Evet nasip kismet gercekten. Hep diyoruz diyoruz ama gercekten oyle oldugunu bir daha goruyoruz boyle seylerle karsilastigimizda.

Ben de belki bayrama bayram hediyesi gelir bana diye dusunmustum ama plan coktan yapildi tabi Rabbim tarafindan

Laveciğim benim prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı. Onu dostinex isimli ilaçla düşürdüler. Bunun da ilacı olmalı bence... :1:

Yarin bir de onlari yaptiracagim. T3 t4 prolaktin hormonlara ek olarak.:(

Umarim onlarda sorun cikmaz. Prolaktinin ilacla dustugunu ben de duydum.
Insallah bunun da bir caresi vardir.

Yarin bir de onlari yaptiracagim. T3 t4 prolaktin hormonlara ek olarak.:(

Umarim onlarda sorun cikmaz. Prolaktinin ilacla dustugunu ben de duydum.
Insallah bunun da bir caresi vardir.

Hoş geldin güzelim, merak ettik seni :31:
Bunda da var elbet bir hayır. Biz kendimizi ne kadar hazırlarsak hazırlayalım vakti gelmeden olmuyor. Akasya aylarca bekledi mesela. En hayırlı zamanda olsun inşaallah.
Prolaktine baktırırsan macroprolaktine de baktır. Yüksek çıkması durumunda onu da istiyorlar çünkü.

Bilmiyorum guzelim inan , vallaha billaha ben sormaya korkuyorum artik aksi giden bir seyleri.
Hic bir deneyimim yok ama bence dusmez. Ilac yok bir sey yok, kendiliginden nasil dusecek?
Olsun vardir bunda da bir hayir diyorum. Ne diyim artik. Bundan sonra sunu da ogrendim sanirim, tedavinin ilk gunu gitmeyecegim ben Istanbula. Sacma oluyormus kan testinde sorun cikinca. Kan vermeye Istanbula gittim geldim oldu .

Sen nasilsin? Yarin sabah erkenden verecek misin kanini? Cok heyecanliyiz...

Ya bencede düşmez gibime geliyor
EE hastaneyi özlemiş mısın gercektende
Ben bir tuhafım niyeysE son gece niye böyle oldum
Gayet soğuk kanliyim belki yarın negatifi görünce acaba hamilemiyiM diye heveslenmelere veda edeceğim içindir belkide
Yarın 8 buçukta gideceğiz kısmet olursa

Merveee hemen haber ver çatlarız burada :27: Acayip heyecanlıyım :52: Rabbim hakkında en hayırlısını yazmış olsun sana...

Tuliprosa canım merkezle bir konuş bence, nasıl bir aletmiş bu? Kimse tedavi olamıyor o zaman orada :26:

Akasyam yarın bakalım inatçı yumoşların lider yumoşlarına yetişmişler mi :1:

Canım fasülye turşusu çekti :27:

Oyledir hitucim de artik sorunlara ek bir sorun cikmasa memnun olacagim. Baslayip baslamamaktan ote dedigim gibi cozumu olsun.
Ilaci milaci var mi bu isin?

Evet nasip kismet gercekten. Hep diyoruz diyoruz ama gercekten oyle oldugunu bir daha goruyoruz boyle seylerle karsilastigimizda.

Ben de belki bayrama bayram hediyesi gelir bana diye dusunmustum ama plan coktan yapildi tabi Rabbim tarafindan
canım ilacı varmı bilmiyorum ama benim şahsi fikrim düşeceğini zannetmiyorum.
evet vardir rabbimin bir bildiği.o neylerse güzel eyler.bakalım yarın ne olacak.

Back
X