Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aynı canım. Gonal F 'in yanına Cetrotide de eklendi:1: 1 saat arayla vuruyorum. Bugün ilk defa kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Akıntım vardı. Yarın kontrole gideceğim.. 5'i arttırmaya çalışıyorum düşünce gücüyle :9: Hurma, incir, üzüm , ceviz yiyorum. Annem geldi. Şaka maka isim bile seçmiş hatun :1: bir kitapta okumuş. Kız olursa ismini Mercan koyalım diyor :1: Mercan "Ulaşılmaz , Değerli, " demekmiş... Zor ulaşacağımız için bu isim olabilirmiş.. :1: Allah yardımcımız olsun Mervem.. Bu uğurda kimsenin boynu bükük kalmasın :16:

Annen geldi oh ne güzel ne nazlisindir şimdi sen
Mercan mı ay çok farklı bir isim
Kıyamam ona torununa isim de bulurmuş
Onlar bizden daha hevesli oluyo babam hergüm arıyordu beni tedavideyken

Hoş geldin güzelim, merak ettik seni :31:
Bunda da var elbet bir hayır. Biz kendimizi ne kadar hazırlarsak hazırlayalım vakti gelmeden olmuyor. Akasya aylarca bekledi mesela. En hayırlı zamanda olsun inşaallah.
Prolaktine baktırırsan macroprolaktine de baktır. Yüksek çıkması durumunda onu da istiyorlar çünkü.
Evet guzelim aynen oyle. Prolaktin dediler. Simdiye kadar yuksek cikmadi hic, umraim cikmaz da makroprolaktin icin yemeyelim igne bir daha
Hangi hormon yüksekmiş ?Google amcaya bir sorsana canım. Nette mutlaka bilgi oluyor. :26:

Ah o google hayatimi mahvetti benim... Birnkac saat once aklima gelmez mi, ama tuttum kendimi. Simdi abuk subuk seyler yazacak sinirim bozulacak. Merak da ediyorum ama:26:

Ya bencede düşmez gibime geliyor
EE hastaneyi özlemiş mısın gercektende
Ben bir tuhafım niyeysE son gece niye böyle oldum
Gayet soğuk kanliyim belki yarın negatifi görünce acaba hamilemiyiM diye heveslenmelere veda edeceğim içindir belkide
Yarın 8 buçukta gideceğiz kısmet olursa
Sogukkanli ol zaten. En dogru duygu bu durumlarda.
Senden bir surpriz gelecek gibi sanki ama :1:

Bence de dusmez. Doktorlar da oyle dusunuyorsa keske soyleselerdi de bu gece rahat uyurdum en azindan. 1 ay daha kapardim bu sayfayi, tum ulgimi sizlere verirdim. Simdi ne kadar dusmeyecegini dusunsem de yarin sabah acaba ne oldu diye dusunur insan. Snek kucuktur ama mide bulandirir hesabi

Oyledir hitucim de artik sorunlara ek bir sorun cikmasa memnun olacagim. Baslayip baslamamaktan ote dedigim gibi cozumu olsun.
Ilaci milaci var mi bu isin?

Evet nasip kismet gercekten. Hep diyoruz diyoruz ama gercekten oyle oldugunu bir daha goruyoruz boyle seylerle karsilastigimizda.

Ben de belki bayrama bayram hediyesi gelir bana diye dusunmustum ama plan coktan yapildi tabi Rabbim tarafindan

Bayram şekeri niyetine gelsin inşallah sana kuzucuguN

Merveee hemen haber ver çatlarız burada :27: Acayip heyecanlıyım :52: Rabbim hakkında en hayırlısını yazmış olsun sana...

Tuliprosa canım merkezle bir konuş bence, nasıl bir aletmiş bu? Kimse tedavi olamıyor o zaman orada :26:

Akasyam yarın bakalım inatçı yumoşların lider yumoşlarına yetişmişler mi :1:

Canım fasülye turşusu çekti :27:

Hehe :1: İncim bugün çok konuştum onlarla. Gaz verdim :9: Annane gelecek, bak sizi bütün yaz Erikli'de bırakacağız. Deniz, güneş , kum.. Dede var. Çok keyifli biri... Vs vs.. Bilmiyorum artık. Bu kadar reklam yaptık :7: Gaza gelmezlerse fırsatı kaçıracaklar. şu kavanoz dipli dünya derdiyle , sevinciyle yine de doğmaya değer :34: Büyümezlerse de 5 yumoşumun beni terk etmemesi ve içlerinden tek birinin sağlıklı çıkması için dua etmeye devam edeceğim.. :16:

Bu arada bu fasulye turşusu nedir ? Çok merak ettim:26: Hamile kalırsam delikızdan isteyeceğim. Göndersin bana :1:

canım ilacı varmı bilmiyorum ama benim şahsi fikrim düşeceğini zannetmiyorum.
evet vardir rabbimin bir bildiği.o neylerse güzel eyler.bakalım yarın ne olacak.

Senin fikirlerine guvenirim ben hitucim.
Bana da oyle geliyor buyuk ihtimal. Mantik disi dusmesi 1 gecede.

Cok yuksek olmasa bari.:26:

Son düzenleme:
Evet guzelim aynen oyle. Prolaktin dediler. Simdiye kadar yuksek cikmadi hic, umraim cikmaz da makroprolaktin icin yemeyelim igne bir daha

Ah o google hayatimi mahvetti benim... Birnkac saat once aklima gelmez mi, ama tuttum kendimi. Simdi abuk subuk seyler yazacak sinirim bozulacak. Merak da ediyorum ama:26:

Bence de dusmez. Doktorlar da oyle dusunuyorsa keske soyleselerdi de bu gece rahat uyurdum en azindan. 1 ay daha kapardim bu sayfayi, tum ulgimi sizlere verirdim. Simdi ne kadar dusmeyecegini dusunsem de yarin sabah acaba ne oldu diye dusunur insan. Snek kucuktur ama mide bulandirir hesabi

Ben artık kan verirken doktorun istemediği bazı değerleri de söylüyorum lazım olur da tekrar uğraşmayayım diye. Prolaktinim hep yüksek çıkar, bu kez akıl edememişim makroyu yazdırmayı şimdi onun için bir daha hastaneye git :36: Gitmişken ne var ne yok baktırayım diyorum. Elimden kağıt var zaten önceki tedavilerden kalma :1:

Merveee hemen haber ver çatlarız burada :27: Acayip heyecanlıyım :52: Rabbim hakkında en hayırlısını yazmış olsun sana...

Tuliprosa canım merkezle bir konuş bence, nasıl bir aletmiş bu? Kimse tedavi olamıyor o zaman orada :26:

Akasyam yarın bakalım inatçı yumoşların lider yumoşlarına yetişmişler mi :1:

Canım fasülye turşusu çekti :27:

Tamam CANIM annemden önce sizlere haber verecegim:1:

Sen nice sabah olmaz dediğin geceler gecirmissindir eminim
Dile kolay 5 tüp bebek tedavisi
Bunuda atlatirain insallah

Hehe :1: İncim bugün çok konuştum onlarla. Gaz verdim :9: Annane gelecek, bak sizi bütün yaz Erikli'de bırakacağız. Deniz, güneş , kum.. Dede var. Çok keyifli biri... Vs vs.. Bilmiyorum artık. Bu kadar reklam yaptık :7: Gaza gelmezlerse fırsatı kaçıracaklar. şu kavanoz dipli dünya derdiyle , sevinciyle yine de doğmaya değer :34: Büyümezlerse de 5 yumoşumun beni terk etmemesi ve içlerinden tek birinin sağlıklı çıkması için dua etmeye devam edeceğim.. :16:

Bu arada bu fasulye turşusu nedir ? Çok merak ettim:26: Hamile kalırsam delikızdan isteyeceğim. Göndersin bana :1:

Ne vaatler vermişsin öyle :1: Yerine gelmezse yanarsın :1:
5 tane de olsa inşaallah sağlıklı çıkacak ve dondurulmaya bile kalacak :16:

Yeşil fasülyenin turşusunu yapıyorlar canım. Onun bir de kavurması var, yeme de yanında yat :56: Gece gece canım çekti :56: Bir de patlıcan turşusu vardır bilmem hiç yediniz mi. Balıkesir'de süper yapıyorlar. Ah olsa da yesek :1:

Ne vaatler vermişsin öyle :1: Yerine gelmezse yanarsın :1:
5 tane de olsa inşaallah sağlıklı çıkacak ve dondurulmaya bile kalacak :16:

Yeşil fasülyenin turşusunu yapıyorlar canım. Onun bir de kavurması var, yeme de yanında yat :56: Gece gece canım çekti :56: Bir de patlıcan turşusu vardır bilmem hiç yediniz mi. Balıkesir'de süper yapıyorlar. Ah olsa da yesek :1:

Hele bir büyüsünler de vaatlerimizi yerine getiririz evelallah :9: Politikacılar gibi dönek değiliz icabında :1: Canım ben patlıcan turşusunu çok severim. Bizim orda karnıyarık gibi patlıcanın içini doldururlar. Ooo süperrr :56: Bir de yeşil domates ile lahana turşusuna bayılırım. Annem biber turşusu getirmiş . O da çok lezzetli olmuş. bir de tarhana gelmiş memleketten... :16: Annanem kendi elleri ile yapmış. Salça da yapıyor hala.. Bu yaşında hiç üşenmez.. ay Allah'ım iyi ki varlar..:16: Allah başımızdan eksik etmesin onları... :nazar::nazar::nazar:

Yahu bu fasulye turşusu ne ki benim CANIM çekti tadını bile bilmiyorum:27:
Gidip kornison turşusu yiyeyim

Hele bir büyüsünler de vaatlerimizi yerine getiririz evelallah :9: Politikacılar gibi dönek değiliz icabında :1: Canım ben patlıcan turşusunu çok severim. Bizim orda karnıyarık gibi patlıcanın içini doldururlar. Ooo süperrr :56: Bir de yeşil domates ile lahana turşusuna bayılırım. Annem biber turşusu getirmiş . O da çok lezzetli olmuş. bir de tarhana gelmiş memleketten... :16: Annanem kendi elleri ile yapmış. Salça da yapıyor hala.. Bu yaşında hiç üşenmez.. ay Allah'ım iyi ki varlar..:16: Allah başımızdan eksik etmesin onları... :nazar::nazar::nazar:

Offf Akasyam ne yaptın sen gece gece ya :52:
Evet patlıcanın içini aynen öyle dolduruyorlar. Bir de bağlarlar açılmasın diye :1: Yeşil domatesin yemeğini de çok severim. Anneannem yapar zeytinyağlı, oh mis ekşi ekşi :56: Lahana ve salatalık turşusu olmazsa olmazım zaten :56:
Afiyet olsun canım. Amin amin inşaallah...

Back
X