Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazademmm kuzummmm:3:

Butik bebeden aldıgım kargom gelmiş cumartesi ama biz evde degildik.Geri gitmiş kargoya bugün tekrar kargo gönderilecekmiş buraya inşallah bi sıkıntı olmadan gelir..:18:

Hazadem hava çok soğuk bugun dikkat et CANIM
Vallahi mervem buz gibiydi dondum resmen :(
Mattika kolay gelsin canım.
Hazadem Allah iyiliğini versin :1:
Benim hafta sonum inanılmaz hareketli geçti :1: Cumartesi gidip arkadaşımı ve bebişini aldım eve geldik, yemek yap, ye, sohbet et derken 2'ye geliyordu yattık. Biz eşimle 9'a kadar uyuduk da zavallı arkadaşlarımızı cimcime hatun saat 5'ten sonra uyutmamış :1: Ben ki uykuya çok düşkünüm ama böyle uykusuz kalmak için bile dua ettim :1: Bugün de gezdik hep beraber. Yorucu ama çok güzel bir hafta sonuydu :16:
Ne güzel cnm güzel geçmesiine sewindim ...
Günaydınlar kuzularrrr..:16:
Günaydın incim, hava yien buz gibi battaniyeni al uzan ohh n güzelll :1:

günaydın can arkadaşlarım :3: buraya uğramayalı hayli zaman oldu :5: özledim hepinizi :29: bu arada yanlış görmüyorum demi akasyamız gebeee :46::52::49::49::49::49: tebrikler kocaman Merve den haberim vardı malum sitede tebrik etmiştim tekrar tebrikler Merve ve Akasyacığım sağlıklıca ve vaktinde kucaklarınıza almanız ümidiyle sıkıntısız gebelik geçirmeniz dileğiyle inşallah :nazar::16:

incimin ve diğer bekleyen arkadaşlarımızın tez zamanda müjdelerini almak ümidiyle :49::nazar::emir_bebek:

kaçırdığım önemli bilgiler vardır kusura bakmayın ben zor bir dönem geçirmekteyim babacığım vefat etti :14::14::14: Yüce Rabbim siz sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın sağlıklı huzurlu ömür dilesin inşallah hayat çokkkk kısaymış bi kez daha anladım hadi öpüldünüz görüşmek üzere :16:

Hoşgeldin Şifamm :16:
Ewet Akasyamız hamile mervemiz sinşaallah darısı diğer kızlarımızaaa ...
Başın saolsun Allahrahmet eylesin ..
Sen nasılsın cnm cinsiyeti nedir bebişimizin

Hazademmm kuzummmm:3:

Butik bebeden aldıgım kargom gelmiş cumartesi ama biz evde degildik.Geri gitmiş kargoya bugün tekrar kargo gönderilecekmiş buraya inşallah bi sıkıntı olmadan gelir..:18:

Günaydın Nazım bişey olmaz cnm kargo takibinden bak butikbebeye hangi şubede oldugunu sor evde oldugunu söle getirirler rahat ol :))
Ay bana yaz nasıllar die merak ettim :9:

Günaydın Nazım bişey olmaz cnm kargo takibinden bak butikbebeye hangi şubede oldugunu sor evde oldugunu söle getirirler rahat ol :))
Ay bana yaz nasıllar die merak ettim :9:

Ne pratik kızsız sen yaa:52:
Kuzum aradım gönderime çıkmış gelirmiş bugünnn..
Yazarım canımmm bakalım nasıl kızımın cicilerii:1:

Bu arada beşigini aldım hazadem uyku setini,cibinligini bakım eşyalarını bi kaç parça kıyafetini falann..
Cumartesi arabayla gittik ben arabadan ara ara çıkıp begendim eşim halletti:1:
Perşembe günü gelecek kuzumun beşigi,bi ihtimal belki haftaya perşembeyede kalabilirmiş..
Bide dalinin deterjanlarını aldımm ayy mis gibi kokuyor kız:1:
Primadan da yeni dogan bezini aldık ohhh bol bol pisletsin kızım poposu sagolsun:1:

Hoşgeldin Şifamm :16:
Ewet Akasyamız hamile mervemiz sinşaallah darısı diğer kızlarımızaaa ...
Başın saolsun Allahrahmet eylesin ..
Sen nasılsın cnm cinsiyeti nedir bebişimizin
amin canım inşallah tez zamanda tüm bekleyen dostlarımızın müjdesini almak nasip olsun inşallah çok sağolasın hazadem amin canımm ya bebeğim her kontrolde göstermiyor ama dr amcamız kıza benziyor kıza hazırlanın diyor bakalım her zaman sıradaki kontrole ümitle bekliyorum ki netleşsin diye ama bende kıza şartlanıcamm artık :emir_bebek::nazar::16::16::16::16: seninki neydi :16:

günaydın can arkadaşlarım :3: buraya uğramayalı hayli zaman oldu :5: özledim hepinizi :29: bu arada yanlış görmüyorum demi akasyamız gebeee :46::52::49::49::49::49: tebrikler kocaman Merve den haberim vardı malum sitede tebrik etmiştim tekrar tebrikler Merve ve Akasyacığım sağlıklıca ve vaktinde kucaklarınıza almanız ümidiyle sıkıntısız gebelik geçirmeniz dileğiyle inşallah :nazar::16:

incimin ve diğer bekleyen arkadaşlarımızın tez zamanda müjdelerini almak ümidiyle :49::nazar::emir_bebek:

kaçırdığım önemli bilgiler vardır kusura bakmayın ben zor bir dönem geçirmekteyim babacığım vefat etti :14::14::14: Yüce Rabbim siz sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın sağlıklı huzurlu ömür dilesin inşallah hayat çokkkk kısaymış bi kez daha anladım hadi öpüldünüz görüşmek üzere :16:

Başın sağolsun canım.Çok üzüldüm. :5:Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah..
Şükür hamileyim kuzumm :16: Zor süreçlerden sonra müjdeli haberi aldım. Yarın 11. haftamıza giriyoruz teyzesi. Ama tabii biliyorsun endişeler bitmiyor. Hamile kalınca da başka dertler , stresler oluyor. Allah herkesin bebişini korusun.. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah :16:

Ne pratik kızsız sen yaa:52:
Kuzum aradım gönderime çıkmış gelirmiş bugünnn..
Yazarım canımmm bakalım nasıl kızımın cicilerii:1:

Bu arada beşigini aldım hazadem uyku setini,cibinligini bakım eşyalarını bi kaç parça kıyafetini falann..
Cumartesi arabayla gittik ben arabadan ara ara çıkıp begendim eşim halletti:1:
Perşembe günü gelecek kuzumun beşigi,bi ihtimal belki haftaya perşembeyede kalabilirmiş..
Bide dalinin deterjanlarını aldımm ayy mis gibi kokuyor kız:1:
Primadan da yeni dogan bezini aldık ohhh bol bol pisletsin kızım poposu sagolsun:1:

Ay ne heyecanlı o kargoyu açmak :)
Hepsini güle güle kullansın Eylülüm inşallah msn resimleri atarsın bana cnm olurmu,
Eşimin arkadaşı dalinde çalışıo ben 1 koli yumuşatıcı, 1 koli detarjan aldım cnm deneme amaçlı bir yıkadım ew mis gibi koktu ..
Bende beşik aldım cnm yatak odama birde bir trnçkot aldım bugün geldi kargodan baknasa :)))

amin canım inşallah tez zamanda tüm bekleyen dostlarımızın müjdesini almak nasip olsun inşallah çok sağolasın hazadem amin canımm ya bebeğim her kontrolde göstermiyor ama dr amcamız kıza benziyor kıza hazırlanın diyor bakalım her zaman sıradaki kontrole ümitle bekliyorum ki netleşsin diye ama bende kıza şartlanıcamm artık :emir_bebek::nazar::16::16::16::16: seninki neydi :16:

Aminnn şifamm aminnnnn ....
Sağlıklı olsunda artık cnm ama bence doktor değiştir sadece cinsiyet için belli olur makinalardanda farkedio çünkü ...

$424644_287245271380337_277353446_n.webp$MASSIMO-RICCO-PERLINA-60X120-OYUN-PARKI__51675595_1.webp

Ay ne heyecanlı o kargoyu açmak :)
Hepsini güle güle kullansın Eylülüm inşallah msn resimleri atarsın bana cnm olurmu,
Eşimin arkadaşı dalinde çalışıo ben 1 koli yumuşatıcı, 1 koli detarjan aldım cnm deneme amaçlı bir yıkadım ew mis gibi koktu ..
Bende beşik aldım cnm yatak odama birde bir trnçkot aldım bugün geldi kargodan baknasa :)))

Sağlıklı olsunda artık cnm ama bence doktor değiştir sadece cinsiyet için belli olur makinalardanda farkedio çünkü ...

Eki Görüntüle 560998 Eki Görüntüle 560997

Aynen valla bende çokk heyecanlanıyorum kargo açarken :)
Sagolll kuzummm göstririm msnde cicilerimiziiii:1:
Bende yarın yıkıycam kuzummmm bakalımmm nasıl kokacak evimizzz:1:
Yaa bende baktım bu beşige çook begendimmm çok güzelll canımmmm iyi günlerde kullansın minam..
Bende mobilya beşik aldımmm eşim çok begendigi için
Bu trnçkotu göstermiştinn bayımışşş çook güzell bizler için olanıda yokmu acaba:1:

Başın sağolsun canım.Çok üzüldüm. :5:Allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun inşallah..
Şükür hamileyim kuzumm :16: Zor süreçlerden sonra müjdeli haberi aldım. Yarın 11. haftamıza giriyoruz teyzesi. Ama tabii biliyorsun endişeler bitmiyor. Hamile kalınca da başka dertler , stresler oluyor. Allah herkesin bebişini korusun.. Hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah :16:
çok çok sağol Akasyam dostlar sağolsun :5::29: çokk sevindim inanki cennetteki meleğin sana ceeee dedi maşallah :49::46::nazar::emir_bebek: bilmez miyim benim için en en en sitresli gebelik oldu hiç böyle hayal etmezdim hem sağlık sıkıntılarım hem cenaze şoku ve yaşattığı talihsizlikler yinede bebeğim için güçlü olmaya direniyorum sende tatlım güçlü olmaya bak herşeye rağmen çünkü bebişlerimiz Rabbimizden emanet bizlere iyi koruyup kollamalıyız hep güçlü ol tatlım :49::16:

evet yaa aklımda aslında sırf cinsiyet için başka bi dr yapmak var ama ne zaman giderim belli değil :49::52::16::16::16:

Aynen valla bende çokk heyecanlanıyorum kargo açarken :)
Sagolll kuzummm göstririm msnde cicilerimiziiii:1:
Bende yarın yıkıycam kuzummmm bakalımmm nasıl kokacak evimizzz:1:
Yaa bende baktım bu beşige çook begendimmm çok güzelll canımmmm iyi günlerde kullansın minam..
Bende mobilya beşik aldımmm eşim çok begendigi için
Bu trnçkotu göstermiştinn bayımışşş çook güzell bizler için olanıda yokmu acaba:1:
Ya ben bunu yatak odam için aldım cnm biraz büyük aldım kayınvalidemlere götürücem odasına geçtikden sonra çünkü,saol cnm benim.
Ay bende bayıldım ama yokmuşş büyügü:9:
Hazadem senin örgülerin geldimi kuzum??Şapkası falan
Ewet cnm geldi bayıldım vallahi hepsi çok güzel ...

evet yaa aklımda aslında sırf cinsiyet için başka bi dr yapmak var ama ne zaman giderim belli değil :49::52::16::16::16:
Eee cnm randevu al git ya vallahi ben çatlamıştım şimdiye:9:

Merhaba kizlar nasilsiniz bizde cok yogun bir haftasonu gecirdik
Cuma esimin dogumgunuydu supriz yaptik kizimla cok sevindi ve sevincten agladi
Kizimi kucagindan hic indirmedi hep optu onlari gordukce bende agladim
Haftasonuda ziyaretlerle gecirdik bassagligi felan bugunde kayinvaldemin olum yili
Cok huzunluyum ya kendisi ile pek birarada kalamadik ama cok iyi anlatiyorlar allah rahmet etsin
Tum olmuslerimizin mekani cennet olsun

Bu arada benim annem de vafat etti cok uzun zaman oldu tam 18 sene oldu ama bugunmus gibi
Ve biliyormusunuz ikinci bebegimin dogumu annemin olum gunune denk geliyor
Buna sevinssemmi uzulsemmi hic bilmiyorum oyle iste bugun cok duygusalim ya

Haftasonuda ziyaretlerle gecirdik bassagligi felan bugunde kayinvaldemin olum yili
Cok huzunluyum ya kendisi ile pek birarada kalamadik ama cok iyi anlatiyorlar allah rahmet etsin

Bu arada benim annem de vafat etti cok uzun zaman oldu tam 18 sene oldu ama bugunmus gibi

Günaydın cnm Başın saolsun öncelikle Allah rahmet eylesin ...
Malesef ölümlerün üstünden uzun yıllar geçsede unutulmuo Allah sabır versin ...
Kızının doğumu seni teselli etsin cnm ne güzel yawrun olucak ikinci kes Allah sana bağışlasın inşallah

Günaydın cnm Başın saolsun öncelikle Allah rahmet eylesin ...
Malesef ölümlerün üstünden uzun yıllar geçsede unutulmuo Allah sabır versin ...
Kızının doğumu seni teselli etsin cnm ne güzel yawrun olucak ikinci kes Allah sana bağışlasın inşallah

Buna nekadar sukur etsem azdir cok uzun zamanlar bekleyenler var Rabbim e cok sukur ki
Ikinciyi aratmadan bana nasip etti herkesede nasip etsin insallah
Buda buyuk bir tesaduf iste bizden bir can aldi bana yeni guzel bir can nasip ediyor ki ayni gunde
Bakalim ki nasip olacak mi doktorla o tarihi verdi ama nasip neyse sizleride uzmiyim bu konusmalarla

Buna nekadar sukur etsem azdir cok uzun zamanlar bekleyenler var Rabbim e cok sukur ki
Ikinciyi aratmadan bana nasip etti herkesede nasip etsin insallah
Buda buyuk bir tesaduf iste bizden bir can aldi bana yeni guzel bir can nasip ediyor ki ayni gunde
Bakalim ki nasip olacak mi doktorla o tarihi verdi ama nasip neyse sizleride uzmiyim bu konusmalarla

Olurmu cnm üzmek bizler burda herşeyimizi paylaşıoruz iyiyide kötüyüde, İnşallah yawrunu sağıkla alırsın kucağına

Amin cok sagol hazadecim ayni sey senin ve bekleyen gutun arkadaslarim icin gecerli

Amin cnm aminn bana hala hayal gibi geliyor, inanmak istiorum ama olmuo nedense yani ne bilim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp ağlıorum ...
En son kürtajımı eşim üzülmesin die tek başına gidip oldum ay ne acıydı Allahım sen kimseye yaşatma, ama demek zamanı varmış yada ne bilim kısmet şimdi tekme atıo konuşuorum ama yinede varlıgına inanmıorum nedense sanırım yaşadıklarım bizleri çok yıprattı

Amin cnm aminn bana hala hayal gibi geliyor, inanmak istiorum ama olmuo nedense yani ne bilim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp ağlıorum ...
En son kürtajımı eşim üzülmesin die tek başına gidip oldum ay ne acıydı Allahım sen kimseye yaşatma, ama demek zamanı varmış yada ne bilim kısmet şimdi tekme atıo konuşuorum ama yinede varlıgına inanmıorum nedense sanırım yaşadıklarım bizleri çok yıprattı

Seni cok cok iyi anliyorum bende ayni durumdaydim her kontrole gidene kadar icimdeki kurtlar beni yiyip dururdu
Giderdim kizimi gorurdum ki tekmelerini hissettigim halde bir sonraki kontrol gelene kadar kemirmeye baslardi kurtlar
Ama bak simdi ikinciye hamileyim nasil gecti nezaman 32haftalik oldu hic anlamadim
Bende kurtaja esimle gitmistim ama keske senin gibi yapsaymisim da tek gitseymisim
Ama varya dogunca kucagina aliyorsun ya o sicakligi o kokuyu icine cekiyorsunya bu gercekten anlatilamaz yasanir

Ben normal dogum yaptim ve ust pijamam duruyordu birden bir sicaklik hissettim ustumde
Kafami bir dondumki uzerimi acmislar kizimi gogsume koymuslar agggggg o sicaklik varya mukemmel birseydi ya
Ve herseyi o anda unuttum dunyaya kizimla beraber bende yeniden gelmistim normal dogumun guzelligi bu

Yavrunu minigini kucagina aldigin an bu yasadiklarinin hepsini unutacaksin hic merak etme cok az kaldi sabret
Yasayan birisi olarak diyorum bunlari super bi duygu yasiyorsun iste ozaman duygu patlamasi oluyor
Aglama krizine giriyorsun bu benimmi benmi dogurdum diye:49:

çok çok sağol Akasyam dostlar sağolsun :5::29: çokk sevindim inanki cennetteki meleğin sana ceeee dedi maşallah :49::46::nazar::emir_bebek: bilmez miyim benim için en en en sitresli gebelik oldu hiç böyle hayal etmezdim hem sağlık sıkıntılarım hem cenaze şoku ve yaşattığı talihsizlikler yinede bebeğim için güçlü olmaya direniyorum sende tatlım güçlü olmaya bak herşeye rağmen çünkü bebişlerimiz Rabbimizden emanet bizlere iyi koruyup kollamalıyız hep güçlü ol tatlım :49::16:

Canım zaten O'nun için güçlü olmaya çalışıyorum. Bu kadar zaman O'nun için mücadele ettim , savaştım Rabbim nasip etti. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım. Allah büyüktür.. :16:

Akasyammmm:3:
Nasılsın kuzummmm??
Kocişin geldimiii ,yine kafana taktıgın bişey varmı bakıyımmmmm:27:

Yok tatlım gelmedi maalesef :5: Ama annem burada. O benim için teselli. Kociş gelince anne gidecek :5: Bir sevinç bir hüzün yani.. Valla bugün de yürürken dizim çok ağrıyor. Cumadan beri ara ara böyle. Şimdi de onu taktım :1: Zaten dizim biraz sorunluydu. İnşallah daha kötü sorunlar çıkarmaz bana. :25:

Senin başın sağolsun canım. Allah bebişlerine uzun ömür ve sağlık versin inşallah

Kötü günleri düşünme Hazadem.. O seninle ve sağlıkla doğacak inşallah.. Herşey geride kaldı. İyi günler çok yakın..

Back
X