Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ya ben bunu yatak odam için aldım cnm biraz büyük aldım kayınvalidemlere götürücem odasına geçtikden sonra çünkü,saol cnm benim.
Ay bende bayıldım ama yokmuşş büyügü:9:

Ewet cnm geldi bayıldım vallahi hepsi çok güzel ...

Eee cnm randevu al git ya vallahi ben çatlamıştım şimdiye:9:

Ohh iyi yapmışsın canımm bi süre zaten senin yanında yatacaktır..

Merhaba kizlar nasilsiniz bizde cok yogun bir haftasonu gecirdik
Cuma esimin dogumgunuydu supriz yaptik kizimla cok sevindi ve sevincten agladi
Kizimi kucagindan hic indirmedi hep optu onlari gordukce bende agladim
Haftasonuda ziyaretlerle gecirdik bassagligi felan bugunde kayinvaldemin olum yili
Cok huzunluyum ya kendisi ile pek birarada kalamadik ama cok iyi anlatiyorlar allah rahmet etsin
Tum olmuslerimizin mekani cennet olsun

Bu arada benim annem de vafat etti cok uzun zaman oldu tam 18 sene oldu ama bugunmus gibi
Ve biliyormusunuz ikinci bebegimin dogumu annemin olum gunune denk geliyor
Buna sevinssemmi uzulsemmi hic bilmiyorum oyle iste bugun cok duygusalim ya

Canımm hoşgeldinnn..:16:
Ayyy ne güzel süprizi yapmışsınız darısı bize inşallahhhh..
Bu arada başın sagolsunnn canımmm ,rabbim annenden kalan ömrüde sana ve evlatlarına eklesinn..

Amin cnm aminn bana hala hayal gibi geliyor, inanmak istiorum ama olmuo nedense yani ne bilim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp ağlıorum ...
En son kürtajımı eşim üzülmesin die tek başına gidip oldum ay ne acıydı Allahım sen kimseye yaşatma, ama demek zamanı varmış yada ne bilim kısmet şimdi tekme atıo konuşuorum ama yinede varlıgına inanmıorum nedense sanırım yaşadıklarım bizleri çok yıprattı

Oyy kuzummm kıyamam sana daha düşünüpte böyle şeyleri canını sıkmaaa..Atar tebi tekmelerini annesi üzülüyor sonuçtaa :1:

Canım zaten O'nun için güçlü olmaya çalışıyorum. Bu kadar zaman O'nun için mücadele ettim , savaştım Rabbim nasip etti. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım. Allah büyüktür.. :16:

Yok tatlım gelmedi maalesef :5: Ama annem burada. O benim için teselli. Kociş gelince anne gidecek :5: Bir sevinç bir hüzün yani.. Valla bugün de yürürken dizim çok ağrıyor. Cumadan beri ara ara böyle. Şimdi de onu taktım :1: Zaten dizim biraz sorunluydu. İnşallah daha kötü sorunlar çıkarmaz bana. :25:

Senin başın sağolsun canım. Allah bebişlerine uzun ömür ve sağlık versin inşallah

Kötü günleri düşünme Hazadem.. O seninle ve sağlıkla doğacak inşallah.. Herşey geride kaldı. İyi günler çok yakın..

hayatımızda hiç bişey tam olmuyorki zaten hep bi eksik yanımız oluyor..
Takma akasyam şöyle şeyleri kafaya aaa hiç bişey olmazzz..Diz agrısının hamilelikle alakası yoktur ama sen yinede bir git kuzum ihmal etme..:16:

Seni cok cok iyi anliyorum bende ayni durumdaydim her kontrole gidene kadar icimdeki kurtlar beni yiyip dururdu
Giderdim kizimi gorurdum ki tekmelerini hissettigim halde bir sonraki kontrol gelene kadar kemirmeye baslardi kurtlar
Ama bak simdi ikinciye hamileyim nasil gecti nezaman 32haftalik oldu hic anlamadim
Bende kurtaja esimle gitmistim ama keske senin gibi yapsaymisim da tek gitseymisim
Ama varya dogunca kucagina aliyorsun ya o sicakligi o kokuyu icine cekiyorsunya bu gercekten anlatilamaz yasanir

Ben normal dogum yaptim ve ust pijamam duruyordu birden bir sicaklik hissettim ustumde
Kafami bir dondumki uzerimi acmislar kizimi gogsume koymuslar agggggg o sicaklik varya mukemmel birseydi ya
Ve herseyi o anda unuttum dunyaya kizimla beraber bende yeniden gelmistim normal dogumun guzelligi bu

Yavrunu minigini kucagina aldigin an bu yasadiklarinin hepsini unutacaksin hic merak etme cok az kaldi sabret
Yasayan birisi olarak diyorum bunlari super bi duygu yasiyorsun iste ozaman duygu patlamasi oluyor
Aglama krizine giriyorsun bu benimmi benmi dogurdum diye:49:

Ahhh ahhh canım işde beni anlattın inan bebek kıyafeti alıorum,mobilya aldım ama inanamıorum yani ne bilim rüya diorum ..
Sabah elimi karnıma koyuyorum ay o yaşadıklarım rüyamıydı diorum,çoktuhaf.Allahım sağlıkla dogdugunu bir gösterseydi başka bişey istemiorum.
dilerim hepimiz bu duyguyu tadarız ... Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Zaten dogumdan sonra krize giricegim kesin :43::43::43:

Canım zaten O'nun için güçlü olmaya çalışıyorum. Bu kadar zaman O'nun için mücadele ettim , savaştım Rabbim nasip etti. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım. Allah büyüktür.. :16:
Kötü günleri düşünme Hazadem.. O seninle ve sağlıkla doğacak inşallah.. Herşey geride kaldı. İyi günler çok yakın..

İnşallah akasyam inşallahh sağlıkla gelir yawrularımız,
Ya ben birde muayeneye giderken tedavi olanları görünce dayanamıorum içim cız edio :(

Chnb canım fotoğraflarına resmen bittim :16: Hepsi birbirinden güzel, anlamlı... İnsan bakınca gözyaşlarını tutamıyor :50: Müthiş bir şey :16: Eşime de gösterdim, o da bayıldı. Birlikte dua ettik bize, buradaki arkadaşlarıma ve evlat hasreti çeken herkese hayırlısıyla nasip olsun diye... Allah'ım sizi hep mutlu, huzurlu kılsın...

Amin canım. sözde pakette 5 foto vardı. fotoları görünce dayanamadık aldık. Albüm de var. gelince bakarız. Allahım daha güzellerini size nasip etsin. Amin...

canım haftasonun da güzel geçmiş sevindim...

Biz niçin göremiyoruzzz fotografları yaaaa:27:

Canım faceni gönder ekleyeyim oraya eşim ekledi... buraya profile eklemeyi bilmiyorum...

günaydın can arkadaşlarım :3: buraya uğramayalı hayli zaman oldu :5: özledim hepinizi :29: bu arada yanlış görmüyorum demi akasyamız gebeee :46::52::49::49::49::49: tebrikler kocaman Merve den haberim vardı malum sitede tebrik etmiştim tekrar tebrikler Merve ve Akasyacığım sağlıklıca ve vaktinde kucaklarınıza almanız ümidiyle sıkıntısız gebelik geçirmeniz dileğiyle inşallah :nazar::16:

incimin ve diğer bekleyen arkadaşlarımızın tez zamanda müjdelerini almak ümidiyle :49::nazar::emir_bebek:

kaçırdığım önemli bilgiler vardır kusura bakmayın ben zor bir dönem geçirmekteyim babacığım vefat etti :14::14::14: Yüce Rabbim siz sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın sağlıklı huzurlu ömür dilesin inşallah hayat çokkkk kısaymış bi kez daha anladım hadi öpüldünüz görüşmek üzere :16:

başın sağ olsun canım.

Hazademmm kuzummmm:3:

Butik bebeden aldıgım kargom gelmiş cumartesi ama biz evde degildik.Geri gitmiş kargoya bugün tekrar kargo gönderilecekmiş buraya inşallah bi sıkıntı olmadan gelir..:18:

oh canım ne güzel. insan almaya doyamıyor...

Haftasonuda ziyaretlerle gecirdik bassagligi felan bugunde kayinvaldemin olum yili
Cok huzunluyum ya kendisi ile pek birarada kalamadik ama cok iyi anlatiyorlar allah rahmet etsin

Bu arada benim annem de vafat etti cok uzun zaman oldu tam 18 sene oldu ama bugunmus gibi

eşine allah uzun ömür versin...Annenin de mekanını cennet eylesin. Yavrun anlamlı bir günü seçmiş...

Amin cnm aminn bana hala hayal gibi geliyor, inanmak istiorum ama olmuo nedense yani ne bilim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp ağlıorum ...
En son kürtajımı eşim üzülmesin die tek başına gidip oldum ay ne acıydı Allahım sen kimseye yaşatma, ama demek zamanı varmış yada ne bilim kısmet şimdi tekme atıo konuşuorum ama yinede varlıgına inanmıorum nedense sanırım yaşadıklarım bizleri çok yıprattı

canım benim. Artık inan minamız sağlıkla doğacak yuvanıza mutluluk katacak...:16:

tuliprosa işe başlamış başka haber de yok sanırım.

günaydın can arkadaşlarım :3: buraya uğramayalı hayli zaman oldu :5: özledim hepinizi :29: bu arada yanlış görmüyorum demi akasyamız gebeee :46::52::49::49::49::49: tebrikler kocaman Merve den haberim vardı malum sitede tebrik etmiştim tekrar tebrikler Merve ve Akasyacığım sağlıklıca ve vaktinde kucaklarınıza almanız ümidiyle sıkıntısız gebelik geçirmeniz dileğiyle inşallah :nazar::16:

incimin ve diğer bekleyen arkadaşlarımızın tez zamanda müjdelerini almak ümidiyle :49::nazar::emir_bebek:

kaçırdığım önemli bilgiler vardır kusura bakmayın ben zor bir dönem geçirmekteyim babacığım vefat etti :14::14::14: Yüce Rabbim siz sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın sağlıklı huzurlu ömür dilesin inşallah hayat çokkkk kısaymış bi kez daha anladım hadi öpüldünüz görüşmek üzere :16:

Şifam tekrardan başın sağolsun, Rabbim mekanını cennet eylesin inş.

Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inş.

Ben ewe gidiyorum kızlar başım çok kötüüü feciyim :(((

Kuzum çok geçmiş olsun. Ne oldu birden?

geçmiş olsun canım. niye ağrıdı?

Akasya geçmiş olsun. dizin ağrıyormuş. Benim de eşim 2 saat sonra gidecek.:5:

Allah kavuştursun canım. Son ayrılığınız olsun inş.

Chnb canımmmm fotograflarınıza baktım inan tutamadım kendimi agladımmm..Rabbim seni güzel evlatlarından eşinden ayırmasın..
Bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşallahhh..

geçmiş olsun canım. niye ağrıdı?

Akasya geçmiş olsun. dizin ağrıyormuş. Benim de eşim 2 saat sonra gidecek.:5:

Sorma canım. Sağol. Dizim zaten ameliyatlardan netameliydi :5: Arada böyle yoklardı. Gene müthiş bir ağrı başladı. Zor yürüyorum. İnşallah çok büyük sorun yaratmaz. Bu dönemde röntgen de çektiremem. Off offf :25: Dua edin bana..

Allah kavuştursun canım. Zor oluyor eşten ayrı olmak. Benim eşim inşallah çarşamba günü evde olacak. Ama bu sefer de annem gidiyor maalesef :5:

Naz canım Nesrin'den beni de eklesene ? akşam kabul ederim. Nesrin söylesin ismimi :16:

Sorma canım. Sağol. Dizim zaten ameliyatlardan netameliydi :5: Arada böyle yoklardı. Gene müthiş bir ağrı başladı. Zor yürüyorum. İnşallah çok büyük sorun yaratmaz. Bu dönemde röntgen de çektiremem. Off offf :25: Dua edin bana..

Allah kavuştursun canım. Zor oluyor eşten ayrı olmak. Benim eşim inşallah çarşamba günü evde olacak. Ama bu sefer de annem gidiyor maalesef :5:

Naz canım Nesrin'den beni de eklesene ? akşam kabul ederim. Nesrin söylesin ismimi :16:

Akasyam geçmiş olsun, ne oldu? İnş gelip geçici bir ağrıdır :26:

Ekleyim canımmm,sende özelden mesajla gönderebilirsinnnn bulurum ben seniii:1:

Akasyam geçmiş olsun, ne oldu? İnş gelip geçici bir ağrıdır :26:

Canım hiç anlamadım ne olduğunu.Çocukken geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle biraz şekil bozukluğu vardı. Arada da böyle hafif ağrı olurdu. Ama hiç baktırmadım. Kireçlenme var herhalde diyordum. Cuma günü servisten inip eve giderken şiddetli ağrı hissettim. Eve varınca dinlendim. Geçti. Cmrtsi hiçbir şey yoktu. Pazar da öyle. Bugün sabah işe gelirken de acı yoktu. Gündüz işyerinde lavoboya gitmek için yerimden kalktım.Üzerine basmamla şiddetli bir ağrı girdi. Hala da öyle. Yürürken çok ağrıyor. Akşam eve gidince sıcak suya falan tutacağım. İnşallah geçer :5: Ciddi bir sıkıntı varsa yanarım.:18:

Canım hiç anlamadım ne olduğunu.Çocukken geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle biraz şekil bozukluğu vardı. Arada da böyle hafif ağrı olurdu. Ama hiç baktırmadım. Kireçlenme var herhalde diyordum. Cuma günü servisten inip eve giderken şiddetli ağrı hissettim. Eve varınca dinlendim. Geçti. Cmrtsi hiçbir şey yoktu. Pazar da öyle. Bugün sabah işe gelirken de acı yoktu. Gündüz işyerinde lavoboya gitmek için yerimden kalktım.Üzerine basmamla şiddetli bir ağrı girdi. Hala da öyle. Yürürken çok ağrıyor. Akşam eve gidince sıcak suya falan tutacağım. İnşallah geçer :5: Ciddi bir sıkıntı varsa yanarım.:18:

İnş önemli bir şey yoktur canım, sıkma canını. Eve gidince uzan, dinlen.

Kızlarrrrrrrrrrrrr kargom geldi bayıldımmm kızımın cicilerine:1:

Güle güle kullansın Eylül :)

İncimmm sen nerlerdesinnn yaaa???

Buradayım ama az sonra kaçacağım :1:

kızlar merhaba benimde 2 tane 6 ve8. haftalarda kaybım var tüm pıhtılaşma testlerş yapıldı sayısız doktor gezdim son olark arda beye gittim ve kromozom analizi yaptırmamı istedi sonç kötü ağlamaktan gözlerim şişiti eşimin 15. benimse x kromozmu ile ilgili sorun vrmış düşüklerin sebebi bu dedi normal yolla gebe kalabiliyorsun ama sana tüp bebek pgt öneriyorum dedi ne olur bişeyler söyleyin üzünüden ölmek üzereyim şimdi okuduklarımdan anladığım benim sağlıklı çocuk sahibbi olmam çok zor çok karışığım bu pgt süreci çok zor ve yprucu sanırım bebek sahibi olmamız imkansız mı arkkadaşlar

kızlar merhaba benimde 2 tane 6 ve8. haftalarda kaybım var tüm pıhtılaşma testlerş yapıldı sayısız doktor gezdim son olark arda beye gittim ve kromozom analizi yaptırmamı istedi sonç kötü ağlamaktan gözlerim şişiti eşimin 15. benimse x kromozmu ile ilgili sorun vrmış düşüklerin sebebi bu dedi normal yolla gebe kalabiliyorsun ama sana tüp bebek pgt öneriyorum dedi ne olur bişeyler söyleyin üzünüden ölmek üzereyim şimdi okuduklarımdan anladığım benim sağlıklı çocuk sahibbi olmam çok zor çok karışığım bu pgt süreci çok zor ve yprucu sanırım bebek sahibi olmamız imkansız mı arkkadaşlar

geçmiş olsun canım üzülme burada çok arkadaş pgt ile hamile kaldı doğum yapan çok arkadaş var. Benim de 2 tane 8 haftalık düşüğüm bir de 25 haftalık kaybım var. Arda beye güven. benim dr m. ben 14 kasımda doğum yaptım ayrıca rahim ağzım dikiş atmıştı. çocuk sahibi olabilirsin Allahın izniyle... üzülme...:16:

geçmiş olsun canım üzülme burada çok arkadaş pgt ile hamile kaldı doğum yapan çok arkadaş var. Benim de 2 tane 8 haftalık düşüğüm bir de 25 haftalık kaybım var. Arda beye güven. benim dr m. ben 14 kasımda doğum yaptım ayrıca rahim ağzım dikiş atmıştı. çocuk sahibi olabilirsin Allahın izniyle... üzülme...:16:

Allah bebeğine uzun ömür versin analı babalı büyütsün inş yani bir türlü inanamıyorum herkesin genleri normal bir tek bizim sorunlu hemde ikimizinde acaba iki kişide de sorun olunca şans azalıyo mu daha doktorumla yüz yüz görüşmedim telefonda duyduklarım bile beni çok üzdü çok korkuyorum yapılacak işlemlerden çocuğumuun sağlıksız olabilme ihtimalinden yada hiç olamamasından

Kızlarrrrrrrrrrrrr kargom geldi bayıldımmm kızımın cicilerine:1:

Güle güle kullansın kızçen...

Yoktur inşallah sen yine de bir dr ye sor hangi bölüm ilgileniyor ortapedi mi?

Şifam tekrardan başın sağolsun, Rabbim mekanını cennet eylesin inş.

Allah kavuştursun canım. Son ayrılığınız olsun inş.

Amin...Artık kavuşsak di mi?:))

chnb canım hamilelik takvimi yerine Ahmet Arda'nın doğum günü takvimini koysana :16:

BU CAHİL ARKADAŞIN BECEREBİLİR Mİ SENCE?:) Faceye eşim ekledi kendi istediklerini. Biraz dekolteydi gecelik onları da eklemedi:)) doğum takvimi nasıl yapılır?

Chnb canımmmm fotograflarınıza baktım inan tutamadım kendimi agladımmm..Rabbim seni güzel evlatlarından eşinden ayırmasın..
Bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşallahhh..

Amin canım az kaldı darısı başınıza....:16:

sağ ol canım...:16:

Back
X