- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #22.961
Ya ben bunu yatak odam için aldım cnm biraz büyük aldım kayınvalidemlere götürücem odasına geçtikden sonra çünkü,saol cnm benim.
Ay bende bayıldım ama yokmuşş büyügü
Ewet cnm geldi bayıldım vallahi hepsi çok güzel ...
Eee cnm randevu al git ya vallahi ben çatlamıştım şimdiye![]()
Ohh iyi yapmışsın canımm bi süre zaten senin yanında yatacaktır..
Merhaba kizlar nasilsiniz bizde cok yogun bir haftasonu gecirdik
Cuma esimin dogumgunuydu supriz yaptik kizimla cok sevindi ve sevincten agladi
Kizimi kucagindan hic indirmedi hep optu onlari gordukce bende agladim
Haftasonuda ziyaretlerle gecirdik bassagligi felan bugunde kayinvaldemin olum yili
Cok huzunluyum ya kendisi ile pek birarada kalamadik ama cok iyi anlatiyorlar allah rahmet etsin
Tum olmuslerimizin mekani cennet olsun
Bu arada benim annem de vafat etti cok uzun zaman oldu tam 18 sene oldu ama bugunmus gibi
Ve biliyormusunuz ikinci bebegimin dogumu annemin olum gunune denk geliyor
Buna sevinssemmi uzulsemmi hic bilmiyorum oyle iste bugun cok duygusalim ya
Canımm hoşgeldinnn..

Ayyy ne güzel süprizi yapmışsınız darısı bize inşallahhhh..
Bu arada başın sagolsunnn canımmm ,rabbim annenden kalan ömrüde sana ve evlatlarına eklesinn..
Amin cnm aminn bana hala hayal gibi geliyor, inanmak istiorum ama olmuo nedense yani ne bilim yaşadıklarımı düşünüp düşünüp ağlıorum ...
En son kürtajımı eşim üzülmesin die tek başına gidip oldum ay ne acıydı Allahım sen kimseye yaşatma, ama demek zamanı varmış yada ne bilim kısmet şimdi tekme atıo konuşuorum ama yinede varlıgına inanmıorum nedense sanırım yaşadıklarım bizleri çok yıprattı
Oyy kuzummm kıyamam sana daha düşünüpte böyle şeyleri canını sıkmaaa..Atar tebi tekmelerini annesi üzülüyor sonuçtaa

Canım zaten O'nun için güçlü olmaya çalışıyorum. Bu kadar zaman O'nun için mücadele ettim , savaştım Rabbim nasip etti. İnşallah sağlıkla kucağıma da alırım. Allah büyüktür..
Yok tatlım gelmedi maalesefAma annem burada. O benim için teselli. Kociş gelince anne gidecek
Bir sevinç bir hüzün yani.. Valla bugün de yürürken dizim çok ağrıyor. Cumadan beri ara ara böyle. Şimdi de onu taktım
Zaten dizim biraz sorunluydu. İnşallah daha kötü sorunlar çıkarmaz bana.
Senin başın sağolsun canım. Allah bebişlerine uzun ömür ve sağlık versin inşallah
Kötü günleri düşünme Hazadem.. O seninle ve sağlıkla doğacak inşallah.. Herşey geride kaldı. İyi günler çok yakın..
hayatımızda hiç bişey tam olmuyorki zaten hep bi eksik yanımız oluyor..
Takma akasyam şöyle şeyleri kafaya aaa hiç bişey olmazzz..Diz agrısının hamilelikle alakası yoktur ama sen yinede bir git kuzum ihmal etme..