Büyük ihtimalle yaptırmayacağım İncim. >Bu arada az önce lavaboda yine küçük bir leke gördüm.:18: Off yaaaa. Panik olup doktora gitmeli miyim yoksa sakince durmalı mıyım bilemiyorum artık. Bu akıntılar canımı sıkıyor.
Canım baksana akıntılar bile ödümü koparıyor. Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum. Ben ona kıyamam. Hasta da olsa Allah'tan. kabulümdür. İnşallah sağlıkla doğacaklar. Biz bu endişelerimize güleceğiz
Evet canım. CVS riskli bir işlem. Yaygın da değil. Bebeğin eşinden parça alınıyor

O yüzden ben de yaptıramayacağım.
Evet tatlım. Kocaman harflerle SAĞLIKLI yazıyor. Sen de görmüştün. İnsan o yazıyı görünce güveniyor. Zaten Cumhur Bey şimdiye kadar hiç yanılmadıklarını söyledi. Yanılma payları %1. Ama tabii Rabbim bilir. O nasıl takdir ettiyse yaşayacağız. Ben bebeğimi aldıramayacağım için yaptırmayacağım. Lavem bir de insan başına gelmeden konuştuğu ile başına gelince konuştuğu farklı oluyor. Ben de aldırırım derken şimdi göbeğime düşünce hayır aldıramam diyorum. Hakkaten bekara karı boşamak kolay derler ya öyle bişey. Bence sen de binbir zahmetle elde ettiğin bebeği %1 ihtimal için riske atamazsın.
Sağlıklıdır tatlım. İkimizin bebeği de sağlıklı inşallah.. Hep dua ediyorum hepimiz için.. Rabbim yüzümüzü güldürsün..
Lavem o gün hayatımın en mutlu günüydü

Siz de gelince sevincim katlandı. Çok güzel bir andı. İnşallah yakında sen de yaşayacaksın o anı

Sonr gelip burda CVS yaptırayım mı diye soracaksın ? Biz de sen bilirsin ama riske atma diyeceğiz..