Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canım şöyle bi 55 kilo olsan süper olacak
annende mi böyle zayıf

Annem evlendiğinde 40 kiloymuş :1: Beni doğurmuş yine 40'a düşmüş. Kardeşimin doğumundan sonra 55 kilo falandı. Şimdi de öyle. Çok istikrarlı :1:
Ben evlendiğimde 43 kiloydum biliyor musun :27: Bir ayda 5 kilo mu ne vermiştim.

Annem evlendiğinde 40 kiloymuş :1: Beni doğurmuş yine 40'a düşmüş. Kardeşimin doğumundan sonra 55 kilo falandı. Şimdi de öyle. Çok istikrarlı :1:
Ben evlendiğimde 43 kiloydum biliyor musun :27: Bir ayda 5 kilo mu ne vermiştim.

Amanın 43 kilomuydun:53::53: kız iyi almışsın bari sonradan
annene çekmişsin işte böyle şeyler hep genetik oluyor zaten
gelinliğin üstüne bol gelmedi mi yaa

Amanın 43 kilomuydun:53::53: kız iyi almışsın bari sonradan
annene çekmişsin işte böyle şeyler hep genetik oluyor zaten
gelinliğin üstüne bol gelmedi mi yaa

Nikahtan 1 hafta önce teslim aldım gelinliğimi, son provada tam üzerime göreydi. Nikah günü bir giydim amanın o da ne :52: 1 haftada bile kilo vermişim. Zaten çoğu son hafta gitti.

Mervem Hazade'nin telefon bozulmuş ve numaralar gitmiş. Şirkette var diyor numarası ama annesindeymiş. Onun da ağrısı varmış :(

Karnımdan kasıklarıma yayılan bir ağrı var diyor. Uzanıyormuş sürekli. Allah korusun.

hımm bence onunki yalancı sancı olabilir
7.ayda hazade zaten olması normal
inşallah bi sıkıntı olmaz
ahh bizim topiğin bebeleride ne aceleci çıktı
az daha sabredin yavrucuklarr

hımm bence onunki yalancı sancı olabilir
7.ayda hazade zaten olması normal
inşallah bi sıkıntı olmaz
ahh bizim topiğin bebeleride ne aceleci çıktı
az daha sabredin yavrucuklarr

Sorma sorma. Sanırım sizi çok beklettik, daha fazla bekletmek istemiyoruz diyorlar :1: Aman hiçbiri 36'den önce gelmesin inş.

selam kızlar nasılsınız bir yaramazlık inşaAllah.

ben fazla giremiyorum hem bişey yapmadığımdan da yazacak bişey de yok.hayırlısı bakalım.

nazcım sanırım kontrolun vardı dimi mesajlardan öyle anladım.iyi geçmiştir umarım.herkes gitmiş.:3:

Nerede kaldın Naz :52:
Hayırlı haberlerle gel inş.

Herkese selam :16:
Eşim gitti, uykum şaştı. Saat 6'yı geçiyordu dalmışım :37:

Selam kızlar

Naz gelmemiş. Haber alan var mı ? :26:

İyi akşamlar

Kimsecikler yok.. Nazdan da hala haber yok umarım her şey yolundadır..

Kızlar bugün karnımı salladım böyle elimle
nasıl kımıldadı yaa şok oldum valla
çok güzel bi duygu maşallah:nazar:
Rabbim tez vakitte incim sanada tattırsın bu duyguyu

Naz bu sefer doğurdu galibaa:emir_bebek:

naz da eylül de iyidir inş

Incim cok sagol iyiyim cimcime de iyi eltimdeyim oyle bir acip kapattim
Naz dan haber var mi diye bakmistim yoktu var mi bir haber?

Mervem Hazade'nin telefon bozulmuş ve numaralar gitmiş. Şirkette var diyor numarası ama annesindeymiş. Onun da ağrısı varmış :(

tüh keşke bizde alsaymışız numarasını
ayy deme yaa kötümüymüş:5::5:
doktora gitmiş mi peki aman aman allah esirgesin yaa

Yok canım maalesef :(

Kızlar ben kalkayım yavaştan. Öpüyorum sizi. Hayırlı geceler. Naz'dan hayırlı haberler alırız inş.

Kızlar ben geldimm dogurmadımm merak etmeyinnn:1:
Sizide paranoyak yaptım vallahi hakkınızı helal edin canım arkdaşlarımm:38:

Bugün doktora gittik Ultroson doppler nst ve vajinal muayene yaptı..
Çok şükür nst de sancı çıkmadı
Bebegin kalp atışlarıda iyi..
Alttan muayenede açıklıgım 2 cm den 3 cm olmuş :(
Ultrosonn ve dopplerde gayet iyi dedii..
Açıklık için korkma dedii,mikrop kapma durumum oldugu için antibiyotik verdi yine:27:
Seninle el ele verip bu ayı geçip ocak ayını görücez dedi..
Bende ben elimi veririmde bizim kızın pek niyeti yok hocam dedimm:27:

Nstye baglandım eşimde yanımda oturuyor ,nstye makinasına gözlerini dayamış dikkatli dikkatli inceledi sancı durumum 10dan 20 ye yükseliyor bizimki panikk:1:Ayy çok güldüm:1:

Ben 3 haftaya dogururum heralde kızlar yılbaşını hastanede kızıımla geçirirm belki:1:

Bi sürü ilaç yazdı yine:27:

Genel olarak bu hastane ziyaretim yinede kötü geçmedi..:nazar:
Ordan kayınbabama gittik eşimi kıramadımm daha yeni geldik hemen size yazdımm:1:

Bu arada hepinize özelden numaramı yolluycam aniden gidip dogurursam sizlede haberleşebilelim:1:

Hazademm kuzumm neyin var bebegimm kasılmalar için hastneye git nolur ihmal etmmee ..Ben yarın bi arayım saat geç oldu merak ettimm..

Mervemm kızzz o ilk hareketler bi zevkli oluyorki kıymetini bil bacım :1:Sonra karnında çocugun tepinmeye başlıyor uyku nedir unuttum ben:43:

İncimmm yavrumm sen nasıl taşıdın o kadar eşyayı kızzz:27:Bide bu formunu nasıl koruyorsun :47:
Doktorum tekrar tebrik etti beni 1 ayda 3 kilo almışım:27: toplam 15 killo aldım ben biliyordum gittigimde kızacagını:52:

Uyumadan bir bakayım dedim, çok şükür gelmişsin :)
Aman maşallah :nazar: Sen doktorunu dinle, kızına da dinlet ocaktan önce gelmesin :1:

İncimmm yavrumm sen nasıl taşıdın o kadar eşyayı kızzz:27:Bide bu formunu nasıl koruyorsun :47:

Annemle taşıdık Nazım :1:
Vallahi bu formu korumayıp şöyle bir kaç kilo alıversem hiç fena olmayacak :1: Ama yok kilolar benden kaçıyor sanırım :1: Uzun zamandır tartılmıyorum. Yarın sabah aç karna tartılayım bakayım kaç çıkacağım. Kendime hedef koydum, tedaviye kadar 50 olmalıyım :1: Bakalım başarabilecek miyim :12:

selam kızlar nasılsınız bir yaramazlık inşaAllah.

ben fazla giremiyorum hem bişey yapmadığımdan da yazacak bişey de yok.hayırlısı bakalım.

nazcım sanırım kontrolun vardı dimi mesajlardan öyle anladım.iyi geçmiştir umarım.herkes gitmiş.:3:

Maicim hoşgeldin. Arada yaz ya, bak bizde de bir şey yok ama çenemiz durmuyor :1:
Son durum nedir sende?

Bu gece bana yine uyku yok :50:

hayırdır incim neden uyku yok:26:

naz gelmiş, iyiymiş maşallah.
hazade kendini yordu mu ne yaptı.

benim oğlanı örnek alsın sizin bebişler de, gününü doldurmadan doğmasınlar.

hamile olduğumu öğrendiğimde tahmini doğum tarihi 21 eylül demişti dr, geç döllenme olduğundan son adet tarihimr göre hesap farklı çıkıyodu. sonra bikaç kontrole daha gittikçe 18 eylül oldu bizim tarih, ama oğlum 21 inde doğdu, o tarihi duydu heralde ilk değiştirmedi sonra:1:
sizinkiler de sağlıkla zamanını doldursun inş.

Back
X