Hakkında hayırlısı İncim.. Dualarımdasın her daim..
Daha ben hamile kalmadan önce doktorlar bu konuyu söylüyorlardı. Rahim ağzı kısalığı ,serklaj vs vs.. Allah'a şükür iyi çıktı. O kadar şartlanmışım ki ben bile şaşırdım

Galiba doktorlar da insanı panik yapabiliyor.
Canım içimi rahatlattın sağol. Normalde crinone jeli bu hafta kesmem gerekiyordu. Üstelik kahverengi leke yaptı. O kadar iğrenç ki kızlar nefret ettim.

Jeli kestim ama bu sefer de fitile geç dedi. O da ayrı bir dert.

Çok zor yapabiliyorum. Bir kurtulamadım yani progestandan. İğne vermedi . Sadece fitile devam dedi. İşin gerçeği Nazım sürekli risklerden bahsediliyor. Ama bu riskler benim boyumun kısa olması, skolyoz olmamdan kaynaklı tahminler. Yani yüzde yüz olur demiyor. Ama ileride nefes problemi olabilir o yüzden erken alabiliriz diyor. Büyük ihtimalle son aylarda yatarsın diyor. Ben bunları göze aldım. Yeter ki sağlıkla gelsin kuzucuklar
Ahhh ahh İncim.. Bari bu konuda kader arkadaşı olmasaydık.. Sen rahat hamilelik geçirseydin...

Ne yapalım. Allah böyle yazmış. İnşallah en korkulan olmaz da ikimiz de rahat bir hamilelik geçiririz..

Büyük ihtimalle bu haftadan sonra vajinal bakar incim. Çünkü her muayenede kontrol edilmeli diyordu. Bu konuda Aynur Hanım da oldukça bilinçli bir doktor.
Hahahaaha

Yaw ben de sayfayı açtım. Dedim ki yeni biri gelmiş galiba. Uncu muncu kim ki bu dedim