Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah razı olsun kuzum.
Semra Hanım da olur ama o takip yapmıyor. Bir veya iki kez muayeneye giriyor o kadar. Nur Hanım insanı inanılmaz motive ediyor, çok da alıştım, beni, durumumu en iyi o biliyor. Bakalım hayırlısı. Marttaki kontrolde doktor tamam derse Nur Hanım orada olacak inş tabi bir mani olmazsa. Bekleyelim derse bizim bekleme sürecemizde Nur Hanım dönmüş olur.

Ee o zaman Mart gibi gözüküyor sizin tedavi inşallah bi engel aksilik çıkmaz bu sefer
ama ne zaman doğum yapacakki o

Sen unuttun bizi :19:
aaa olur mu incimm canım arkadaşım unutmadım unutamam :29::29::29::29::16::16::16: özledim çokkk hem bir önceki sayfada yazdıklarından anladığım kadarıyla maşallah bismillah martta tedavi olabilir yazmışsın ama ben olur gözüyle baktım bile hadi inşallahhhh müjdeler yağsınnnnn çabucak sıkıntıszca inşallahhhh :52::52::52::52::52::49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::38:

aaa olur mu incimm canım arkadaşım unutmadım unutamam :29::29::29::29::16::16::16: özledim çokkk hem bir önceki sayfada yazdıklarından anladığım kadarıyla maşallah bismillah martta tedavi olabilir yazmışsın ama ben olur gözüyle baktım bile hadi inşallahhhh müjdeler yağsınnnnn çabucak sıkıntıszca inşallahhhh :52::52::52::52::52::49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::38:

İhmal ediyorsun bizi :50:
Evet bir ihtimal şifam :1: Bilmiyorum ne zaman başlayacağız :1:

Şİfam senin bebe daha göstermedi demi cinsiyetini
Doktorun kıza hazırlan dmeişti galiba en son

İhmal ediyorsun bizi :50:
Evet bir ihtimal şifam :1: Bilmiyorum ne zaman başlayacağız :1:
evet yaaa sadece burası değil kk da takıldığım tüm topiklere eskisi gibi dönemiyorum :17::37: kasıt yok yani hem bana gelen gidenler halaa devam etmekte ALLAH razı olsun gelenlerden ama yoruculuğuda oluyor uff mide sorunum halaaa devam ediyo benim yaaa :37::37::37: ağrılarımı saymayım bile :45: nasılsın canım görüşmeyeli sanırım dr un Nur hanım gebe ve doğum izni nisanda inşallah aksilik olmazsa martta olur tedavin emnun olduğun dr la Nur hanımla gönül rahatlığıyla tedavi ilerler vee elide bu kez farklı bi uğurlu gelir ayağını da sıkı sıkı sürer ki müjdeni alıcazz canımcığımmmm :49::emir_bebek::nazar::nazar::38::38::38::38::38:

Back
X