Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok heyecanlı:52:
Nalan hanımın siparişleri gelecek kuzum onu bekliyorum sennkidemi bugün gelicek?
Sagol canımmm benmmm inşallah ikimizde hayırlı haberlerle gelicezzzz:38:

Ayy benmde kalça tarafımdaki yerim çok agrıyo:27:
Yürümeme engel oluyor:47:
Evet vallahi kuzumm çok az kaldı benide heyecan basıyor belki öbür ay bu zamanlar kızlarımızı kucagımıza almış olucazz:1:Benm yine başladı kasılmalar uff nefesimi kesiyor resmen:27:
Hele bi dogurayım sonra hemen kuaföre gitcem saçlarımı falan degiştircem aynada gördügüm kendimden bıktım:1:

Ben kilodan biktim artik zayif olmak istiyorum geri kalanlari kendimde halledebiliyorum
Son 2 senedir sisko sisko dolaniyorum goren diyo sen dogurmamismiydin
Evet bu ikinci diyorum sok oluyorlar Allah in takdiri iste 1 tane icin okadar ugrastin
Sabrettin ikinciyi Allah bekletmeden verdi saglikli hayirli evlat olsunlar insallah

Günaydın kızlar.
Hazadem nasılsın?

günaydın incim nasılsın

Şükürler olsun Akasyam çok dua ettim saba inşallah temiz çıkıcak paşamız ben en başından beri diorum erkek die:emir_bebek:
İnşallah hayırlı haberlerle geliceksin,Bizim durumda okumuşsundur akasyam işde biraz sıkıntılıyız ama inanıorum iyi olucak Allahın izniyle ...
Canım doktoru Oluş hanım tavsiye etti ve küvezin bedava olması lazım Memorialde günlük 1 milyar ...

Sorma incim sorma aceleci bizim sıpa Allahım sağlıkla ewimize bir gelseydik yawrumla başka bişey istemiorum ..

Günaydın canım benim,Vallahi incim sabaha kdr yatamadım sağa dön sola dön ay ne olucak nasıl olucak doktoru bilmiorum son anda doktor değiştirmek n kdr dogru vallahi beynim uyuştu.

hazademm
minamız sabırsız gerçekten ama seni o kadar bekletti ki o da haklı
inşallah biraz daha dayanır

Fotoyu koyabilmek için taramak lazım değil mi Mervem :26: Benim taranmış halde yok. Yok kız pipi falan görmedik :1: Ben cinsiyeti sorunca NUB denilen yere baktı. Erkeğe benziyor dedi:34: Hadi sen foto koy da senin kuzucuğu görelim :16:

İncim 1 saate yakın konuşmuşuz :1: Sefamız olsun :32::8: Seninle konuşmak bana çok iyi geliyor. İyi ki varsın kader arkadaşım :16:

Çok sağol canım. Atlattık şükür.. İnşallah güzel çıkar. Dua ediyorum. 1 hafta zor geçecek ama nedense rahatladım. CVS'yi atlatınca sanki herşey halloldu gibi geldi. CVS'de düşük olacak diye çok korkuyordum. :18: Benim hastalık harici down sendromu vs kromozomlara da bakacaklar canım.

Hazadem doğumu Kadıköy Acıbadem'de yapmazsın.Sadece muayene olup fikrini alırdın. Belki bebeğin doğmunu geciktirebilecek birşeyler söyler:26: Riskli gebelik uzmanı ve alanında çok iyi bir doktor. O yüzden dedim 2. bir görüş alsan mı diye :31: Üzülme sen 30 haftayı geçtin. Küvöze de girse Mina'mız sağlıkla evine gelecek inşalllah... :16:

Özlemciğim Allah razı olsun canım. İnşallah hayırla sonuçlanacak. Biz de rahatlayacağız. Allah herkesin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :16:

akasyamm gözün aydın canım benim
içinin rahatlaması herşeyden önemliydi
bir hafta sonra iyi haberleri aldınmı kalan aylar çok rahat geçer inşallah

Akasyaamm güzel haberlerle gelmişsin canımmm,inşallah saglıklı çıkacaktırda allahın izniyle..Rabbim şu zorlu dönemde senin ve hazademin yardımcısı olsun..

Günaydın şekerimmm nerelerdesin sen yaaa:1:İyice bizi unutuverdin:27:

Chnb evine gitmiştir heralde artık ogluyla koklaşıyorlar sanırım bizi unutuverdi:1:
Mervem nasıl oldun yavrucum miden nasıl??
Özlemmm seninde bel agrın varmı canım ,benm çok şiddetli bi agrım var gece uyutmadı hiçç kramp girmiş gibi sanki..

Bugün kargom gelicekk:46: Acıktım ama kahvaltı hazırlayacak halim yok:27:
Bu cumartesi kontrolüm var bakalım kızım kaç gr olmuş ,azıcık hormon yükleyip hızlımı büyütsem napsam:27:

naz günaydınnn
bel ağrın baskıdandır canım takılma ona eylül zamanında gelecektir
annesini üzmez o

Nalan hanımın siparişleri gelecek kuzum onu bekliyorum sennkidemi bugün gelicek?
Yarın kargolarım dedi cnm bugün aradım ay bende heyecanlıyım vallahi cnm, inşallah nazım inşallahhh sağlıkla gelirlerr

Ayy benmde kalça tarafımdaki yerim çok agrıyo:27:
Yürümeme engel oluyor:47:
Evet vallahi kuzumm çok az kaldı benide heyecan basıyor belki öbür ay bu zamanlar kızlarımızı kucagımıza almış olucazz:1:Benm yine başladı kasılmalar uff nefesimi kesiyor resmen:27:
Hele bi dogurayım sonra hemen kuaföre gitcem saçlarımı falan degiştircem aynada gördügüm kendimden bıktım:1:
Ay bend nefes alamıorım cnm yaa :(((
nefesim kesilio ay bende kuaföre gitmek istiorummmmm

hazademm
Vallahi cnm bekletti bizi sabırsızlanıo demek sıkıldı yawrum :)
Sen nasılsın cnm

Gunaydin mi? Ne gunaydini kizsaat kac olmus
lafın gelişi özlem :1:
yorgunumya şaşırdım saatleri ondandır :1:

doktordan geliyorum ,nstye girdim ,hamsiler normalde hiç durmuyorlar ,doktora gidince korkuyorlarmı ne susuveriyorlar :1:
nstde zor oluyor kalplerini bulmak ve sabah sabah hareketsiz oldukları için biraz uzun sürüyor ama çok şükür nstde bir sorun çıkmadı
ne kasılma ne sancı yok :nazar: suları iyi gelişimleri iyi ,kan tetkiki verdim yine..
şekerim ,demirim hepsi çok şükür ii çıktı..
1 hafta sonra kontrol inş.:nazar: bugünü de atlattım hayırlısıyla ...
annemle hasta odalarına baktık ,birkaç kapı süslüydü ,hastane süslüyormuş ,o sırada görevli bayanla konuştuk o süslüyormuş bana da sordu işte doğum yakın mı diye
sonra sordu işte kızmı erkekmi filan ,dedim iki tane süsleyeceksin biri kız biri erkek :1:
ayy kesinlikle inanmıyorum ikizmi dedi ,dedim evet ,ay teke göre bile karnın küçük inanmam ikiz olamaz dedi :1:
dedim yok ikiz hem de 7,5 ayı geçti 8 aya yaklaşıyor ,kadın şoka uğradı :1:
odalar çok güzel görevliler çok güleryüzlü ,yavrularım da iiler ,inş. hep böyle devam eder :nazar::nazar:

4 tüp kan aldılar bu arada yorgunum ,duşa girip birşeyler atıştırayım bari iice mayışmaya başladım çünkü :1:

lafın gelişi özlem :1:
yorgunumya şaşırdım saatleri ondandır :1:

doktordan geliyorum ,nstye girdim ,hamsiler normalde hiç durmuyorlar ,doktora gidince korkuyorlarmı ne susuveriyorlar :1:
nstde zor oluyor kalplerini bulmak ve sabah sabah hareketsiz oldukları için biraz uzun sürüyor ama çok şükür nstde bir sorun çıkmadı
ne kasılma ne sancı yok :nazar: suları iyi gelişimleri iyi ,kan tetkiki verdim yine..
şekerim ,demirim hepsi çok şükür ii çıktı..
1 hafta sonra kontrol inş.:nazar: bugünü de atlattım hayırlısıyla ...
annemle hasta odalarına baktık ,birkaç kapı süslüydü ,hastane süslüyormuş ,o sırada görevli bayanla konuştuk o süslüyormuş bana da sordu işte doğum yakın mı diye
sonra sordu işte kızmı erkekmi filan ,dedim iki tane süsleyeceksin biri kız biri erkek :1:
ayy kesinlikle inanmıyorum ikizmi dedi ,dedim evet ,ay teke göre bile karnın küçük inanmam ikiz olamaz dedi :1:
dedim yok ikiz hem de 7,5 ayı geçti 8 aya yaklaşıyor ,kadın şoka uğradı :1:
odalar çok güzel görevliler çok güleryüzlü ,yavrularım da iiler ,inş. hep böyle devam eder :nazar::nazar:

4 tüp kan aldılar bu arada yorgunum ,duşa girip birşeyler atıştırayım bari iice mayışmaya başladım çünkü :1:

Oh oh yine guzel haberlerle gelmissin sukur ne guzel
Tamam canim sen dineln bende kavalti yapamadim
Bgazim cok agiriyor yutkunamiyorum bende biseyler atistirmaya calisayim

Oh oh yine guzel haberlerle gelmissin sukur ne guzel
Tamam canim sen dineln bende kavalti yapamadim
Bgazim cok agiriyor yutkunamiyorum bende biseyler atistirmaya calisayim

çok şükür özlem darısı başına inş.:16:
duşa girdim çıktım :1: banyoda yatsam yeridir hee :1: önceden her gün girerdim şimdi 2 günde bir giriyorum ama yine de yetmiyor:1:
geçmiş olsun grip mi oldun sen :38: hemen daya ıhlamuru ballı ılık limonlu suyu :1:
biraz ara vereyim sonra yine görüşürüz inş. sen de doyur karnını afiyet olsun :29:

Şükürler olsun Akasyam çok dua ettim saba inşallah temiz çıkıcak paşamız ben en başından beri diorum erkek die:emir_bebek:
İnşallah hayırlı haberlerle geliceksin,Bizim durumda okumuşsundur akasyam işde biraz sıkıntılıyız ama inanıorum iyi olucak Allahın izniyle ...
Canım doktoru Oluş hanım tavsiye etti ve küvezin bedava olması lazım Memorialde günlük 1 milyar ...

Sorma incim sorma aceleci bizim sıpa Allahım sağlıkla ewimize bir gelseydik yawrumla başka bişey istemiorum ..

Günaydın canım benim,Vallahi incim sabaha kdr yatamadım sağa dön sola dön ay ne olucak nasıl olucak doktoru bilmiorum son anda doktor değiştirmek n kdr dogru vallahi beynim uyuştu.

Canım gözünü seveyim içini ferah tut, çok riskli haftaları atlattın hamdolsun. Doktor değiştirmek kolay değil ama mecbur kalınca ne yapacaksın. Oluş Hanım'ın önerdiği bir doktor vardır mutlaka. Medical Park çok iyi bir hastane, tereddütün olmasın.

İncim 1 saate yakın konuşmuşuz :1: Sefamız olsun :32::8: Seninle konuşmak bana çok iyi geliyor. İyi ki varsın kader arkadaşım :16:

:1: Sen de iyi ki varsın kuzum :16: Birbirimize yakın otursak var ya :1: Keşke topikteki herkes aynı şehirde olsaydı :31:

Günaydın şekerimmm nerelerdesin sen yaaa:1:İyice bizi unutuverdin:27:

Sizi unutmak mümkün mü :1:

günaydın incim nasılsın

Günaydın Adacım. İyiyim şükür sen nasılsın? Yoğunsundur :26:

çok şükür özlem darısı başına inş.:16:
duşa girdim çıktım :1: banyoda yatsam yeridir hee :1: önceden her gün girerdim şimdi 2 günde bir giriyorum ama yine de yetmiyor:1:
geçmiş olsun grip mi oldun sen :38: hemen daya ıhlamuru ballı ılık limonlu suyu :1:
biraz ara vereyim sonra yine görüşürüz inş. sen de doyur karnını afiyet olsun :29:

Amin canim sagol burda nts ye gunun gectikten sonra baglaniyosun
Bakalim bu seferde gunumuz gecerse 2 gunde bir nts ye gireriz artik
Aman ona bazen gicik oluyo bebis uyuyor kalp ritmi hep ayni olunca
Bir saga don bir sola don zor oluyordu ya neyse bende sandvic yaptim
Yemeye calisiyorum grip olmadim canim ya sadece bogaziy aciyo
Yutkunamiyorum bende cok oluyor bu ama uzun zamandir iyiydim
Iki gundur cektiriyor insallah ates felan yapmaz ozaman kotu iste

Ben kilodan biktim artik zayif olmak istiyorum geri kalanlari kendimde halledebiliyorum
Son 2 senedir sisko sisko dolaniyorum goren diyo sen dogurmamismiydin
Evet bu ikinci diyorum sok oluyorlar Allah in takdiri iste 1 tane icin okadar ugrastin
Sabrettin ikinciyi Allah bekletmeden verdi saglikli hayirli evlat olsunlar insallah

Ayy ne güzel elbiseler var alamıyorum içim gidiyor bebek dogsunn bi alışverişe çıkıcam eski kıyafetlerim hiç olmuyor:27:
Allahım bizlerede nasip etsin inşallah özlemim..Eşim 1,5 sene sonra hemen düşünelim transferi yaptıralım diyor ama ben vücudumun biraz dinlenmesini istiyorum çok yordu bu hamilelik beni yine de şükür yarabbimmm..

günaydın incim nasılsın

hazademm

akasyamm gözün aydın canım benim
içinin rahatlaması herşeyden önemliydi
bir hafta sonra iyi haberleri aldınmı kalan aylar çok rahat geçer inşallah

naz günaydınnn
bel ağrın baskıdandır canım takılma ona eylül zamanında gelecektir
annesini üzmez o

Hoşgeldinn canımmm özletiyorsun kendini yaaa:16:Eylül bebek annesine söz verdi tutacak inşallahhh..

Yarın kargolarım dedi cnm bugün aradım ay bende heyecanlıyım vallahi cnm, inşallah nazım inşallahhh sağlıkla gelirlerr

Ay bend nefes alamıorım cnm yaa :(((
nefesim kesilio ay bende kuaföre gitmek istiorummmmm

Vallahi cnm bekletti bizi sabırsızlanıo demek sıkıldı yawrum :)
Sen nasılsın cnm

Ayy hazadem hemen saçımı başımı degiştiricem hatta gidip saçımı sarıya boyatıcam:1:Degişiklik istiyorummmmmmmmm:14:
Hele bi doguralımmm da bakk ben neler yapcam:1:
Markafonide 2 tane elbise begendim alacam alamıyorum çünkü bedenime dogumdan sonra geniş gelir diye korkuyorummm üff

Canım gözünü seveyim içini ferah tut, çok riskli haftaları atlattın hamdolsun. Doktor değiştirmek kolay değil ama mecbur kalınca ne yapacaksın. Oluş Hanım'ın önerdiği bir doktor vardır mutlaka. Medical Park çok iyi bir hastane, tereddütün olmasın.

:1: Sen de iyi ki varsın kuzum :16: Birbirimize yakın otursak var ya :1: Keşke topikteki herkes aynı şehirde olsaydı :31:

Sizi unutmak mümkün mü :1:

Günaydın Adacım. İyiyim şükür sen nasılsın? Yoğunsundur :26:

Degil degill:1:Sen napyosun incimmm kanaman yok demi?

selam kızlar nasılsınız:16:
akasya bugün nasılsın, ağrı geçti mi, yatıyosundur di mi?
hazade bence de farklı bi dr.un görüşünü almalısın, oğlum 10 günde 200 almıştı birinde, dr 10 gün kilo ölçümü için yeterli bi süre değil yanıltır demişti. senin 3 gün arayla ölçüp şu kadar almış diye konuşmaları garip bence. bazen durup durup birden alabilir. bu kiloya niye bu kadar takılıyolar türkiyede anlamıyorum. kordon çok mu sıkıntılı duruyomuş, bence gözetim altında olup beklemelisin, daha zamanı var kızının.

geçen delikız sormuş söylenen kilodan farklı mıydı diye, dr 3 kiloyu geçti kendini kurtardı dedi ölçmedi son 3 hafta. pozisyonundan ötürü hata payı artmış demişti. sanki tartı mübarek elleri dr.ların. hepimiz biliyoruz artık gide gele karın çevresini işaretliyo dr, son günlerde bebek sıkıştığından işaretleme tam olmazsa kaç gr farkediyo

incim nasılsın:16:

Ne yapayım canım, günleri sayıyorum :1:
Yok çok şükür, geçen hafta bitti. Zaten kansızım, 1 ayda vücudumda kan kalmadı resmen.

Burda herkes şafak sayıyo zaten,ben Şimdi annemin gelecegi günü sayıyorum sonrada bebegimin gelcegi günü sayıcam:1:
Aman çok şükür atlattın kuzucumm ,allaha şükür sonuçlarında temiz çıktı zatenn ohh miss:16:

hazade bence de farklı bi dr.un görüşünü almalısın, oğlum 10 günde 200 almıştı birinde, dr 10 gün kilo ölçümü için yeterli bi süre değil yanıltır demişti. senin 3 gün arayla ölçüp şu kadar almış diye konuşmaları garip bence. bazen durup durup birden alabilir. bu kiloya niye bu kadar takılıyolar türkiyede anlamıyorum. kordon çok mu sıkıntılı duruyomuş, bence gözetim altında olup beklemelisin, daha zamanı var kızının.

geçen delikız sormuş söylenen kilodan farklı mıydı diye, dr 3 kiloyu geçti kendini kurtardı dedi ölçmedi son 3 hafta. pozisyonundan ötürü hata payı artmış demişti. sanki tartı mübarek elleri dr.ların. hepimiz biliyoruz artık gide gele karın çevresini işaretliyo dr, son günlerde bebek sıkıştığından işaretleme tam olmazsa kaç gr farkediyo

Mattika senn bebek kaç kilo dogdu canım?

Selam canım. İyiyim şükür. Sen nasılsın? Barış nasıl? İyileşti mi iyice?

Burda herkes şafak sayıyo zaten,ben Şimdi annemin gelecegi günü sayıyorum sonrada bebegimin gelcegi günü sayıcam:1:
Aman çok şükür atlattın kuzucumm ,allaha şükür sonuçlarında temiz çıktı zatenn ohh miss:16:

Ömrümüz şafak saymakla geçiyor :1:
Çok şükür çok şükür Nazım. Allah beterinden saklasın.

Mattika senn bebek kaç kilo dogdu canım?
3160 gr doğdu. ilk günden kafasını tutmaya çalışıyodu ama, kilo hiç mühim değil yeter ki sağlıklı olsunlar. şimdi 6 kilo oldu:nazar:

iyiyim canım ben de, uyudum oğlumla birlikte bugün, hava kapalı da uyku bastı:1: iyileşti çok şükür.

Son düzenleme:
Amin canim sagol burda nts ye gunun gectikten sonra baglaniyosun
Bakalim bu seferde gunumuz gecerse 2 gunde bir nts ye gireriz artik
Aman ona bazen gicik oluyo bebis uyuyor kalp ritmi hep ayni olunca
Bir saga don bir sola don zor oluyordu ya neyse bende sandvic yaptim
Yemeye calisiyorum grip olmadim canim ya sadece bogaziy aciyo
Yutkunamiyorum bende cok oluyor bu ama uzun zamandir iyiydim
Iki gundur cektiriyor insallah ates felan yapmaz ozaman kotu iste
orası değişikmiş gerçekten de ,normalde iyi isen bile içerde sancı kasılma çıkabiliyor onu nasıl anlıyorlar illa doğurmanı mı bekliyorlar bunun için..?
dikkat et gribe çevirmesin
bol meyve ye ıhlamur iç önlem olsun
benim hafif boğazım acısa hemen önlemi alırım ki gribe çevirmesin diye

Ömrümüz şafak saymakla geçiyor :1:
Çok şükür çok şükür Nazım. Allah beterinden saklasın.

Amin canım benimmm..:38:

3160 gr doğdu. ilk günden kafasını tutmaya çalışıyodu ama, kilo hiç mühim değil yeter ki sağlıklı olsunlar. şimdi 6 kilo oldu:nazar:

iyiyim canım ben de, uyudum oğlumla birlikte bugün, hava kapalı da uyku bastı:1: iyileşti çok şükür.

Evet..Bende kiloya çok önem vermiyorum yeterki saglıklı olsun dogdugu zaman organ gelişimi iyi olsun..3160 iyi dogmuş maşallahh canımm,paşamıza bak ne çabuk büyümüş 6 kilo olmuşş:1:

Back
X