- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #24.541
Hazadem cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
Allah esini size bagislasin insallah bunlarda gecer canim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım, vallahi herşey üst üstte geldi n olucak bilmiorumhazade geçmiş olsun, eşinin sağlığı iyi olsun da yeter ki. allah bundan sonra eşine sana ve kızına sağlıklı huzurlu günler nasip etsin.
Hazadem cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
Allah razı olsun canım, vallahi herşey üst üstte geldi n olucak bilmiorum
Amin cnm amin inşallah geçer zor günler ama inanıorum herşey yoluna giricek ...
Akşam kızımın odası geldi ama eşim iyi deildi hiç sewinemedik bile![]()
Cok guzelmis canim guzel gunlerde kullansin eylu bebek
Canımm teşekkür ederimm..çok tatlılarmış canım güle-güle iyi günlerde kullanmak nasip olsun![]()
Allah iyiliğini versin :) Ben aynı şehirde olmayı isterdim en çok da eşim için. Çok özlüyor annesini, babasını...
Teveccühünüz
Arada oluyor öyle
Çok güzeller, güle güle giydirmek nasip olsun inş.
Herşey karışmış cnm vallahii ...İnşallah incim sabaha kdr uyumadım deli gibi çikolata yedim ama hareket etmedi öldüm sabah 7 idi saat artık eşime hastaneye gidelim dedim, döndü rahatladım
Kızlar ben ne biçim bi alıntı yaptım ne yazdım anlamadım valla![]()
Günaydın kızlar giremiyorum Kac gündür yine çok kötüyum dayanamıyorum artık
Hastaneden geldik bebek iyi çok şükür
Bir prenses geliyo
Ewet cnm akşam inan oda geldi sevinemedik bileAy kiyamam sana ya sabret canim Allah sniyor sabrin sonu selamettir
Hep iyi olacagini dusun kotulugu cikart aklindan esinin destekcisi olmalisin
Sende iyi bilirsinki moral bu tur hastaliklarin en buyuk ilaci
Kuzum telaşlanma hareketlerinin azalması hatta hiç hareket etmemesi bile normal şuan kendni korkutma..
Sagol canımmm inşallah giyer teyzesi..
Zor bi süreçten geçiyorsun hazadem allah hem senn hem eşinin yardımcısı olsun..Bir an önce ferahlıga çıkın inşallah.Şuanda yapacagın en son şey strese girmek aman diyim dikkat et kendine kuzum bol bol dua et,benimde hep dualarımdasın![]()
Ewet cnm akşam inan oda geldi sevinemedik bile
Şimdi tarama için radyoaktif madde veriolar o yüzden 1 hafta ayrı kalıcaz vucudundan atması için ilacı bana zarar
nasıl olucak bu zor döbemde bilmiorum vallahi(
Allah razı olsun cnm vallahi keşke stres yapmasak ama inan çok zor yani vucut taramaya giricek sonuç n çıkıcak, 1 hafta ayrı yerlerde kalıcaz off off cnm vallahi n diyim Allahım yardımcım olsun![]()
Ewet cnm akşam inan oda geldi sevinemedik bile
Şimdi tarama için radyoaktif madde veriolar o yüzden 1 hafta ayrı kalıcaz vucudundan atması için ilacı bana zarar
nasıl olucak bu zor döbemde bilmiorum vallahi(
Allah razı olsun cnm vallahi keşke stres yapmasak ama inan çok zor yani vucut taramaya giricek sonuç n çıkıcak, 1 hafta ayrı yerlerde kalıcaz off off cnm vallahi n diyim Allahım yardımcım olsun![]()
Valla banada oyle geliyor herhalde böyle surup gidecek herhalde doguma kadarhazade geçmiş olsun, eşinin sağlığı iyi olsun da yeter ki. allah bundan sonra eşine sana ve kızına sağlıklı huzurlu günler nasip etsin.
merve sana da geçmiş olsun, 9 ay çekenlerden olmıcaksın di mi bulantıyı? cimcime demek, maşallah![]()
Sagol ozlemcim evet kızlar çoğaldı valla saglicaklA gelsinler inşallah yavrularımızMerve gecmis olsun cok sevindim senin adina
Bir prenses daha geliyor topigimize gozun aydin olsun
Kizlarimiz cogaldi demi ya
İncim bu sefer ayakta duruyordu bizimkiHazadem kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldümRabbim şafi ismiyle tecelli etsin inş. Sana, yavruna ve eşine sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah. Dualarımdasın.
Mervem sana da geçmiş olsunBebiş kendini gösterdi demek... Sağlıkla gelsin inş.
Herkese selam...
hay ALLAH minnak bebiş korkutmuş neyseki seslenmiş sana annesi çok geçmiş olsunİnşallah incim sabaha kdr uyumadım deli gibi çikolata yedim ama hareket etmedi öldüm sabah 7 idi saat artık eşime hastaneye gidelim dedim, döndü rahatladım
Günaydın kızlar eşimin kontrolu vardı biliosunuz kendisi troid kanseri
ikinci ameliyatta metastas yapmıştı dağılmıştı, ve dün doktor vucut sintigrafisi istedi, yani radyasyon vericekler ve ben hamile old. için 1 hafta uzak olmamız lazım ..
Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.
geçmiş olsun Merveciğim demek kızıma arkadaş geliyorGünaydın kızlar giremiyorum Kac gündür yine çok kötüyum dayanamıyorum artık
Bir prenses geliyo
aleyküm selam incim nasılsın tatlımHerkese selam...
canım cici kızın sağlıkla ve huzur içinde odasında anneli-babalı büyüsün inşallah iyi günlerde kullanmanız dileğiyleAllah razı olsun canım, vallahi herşey üst üstte geldi n olucak bilmiorum
Amin cnm amin inşallah geçer zor günler ama inanıorum herşey yoluna giricek ...
Akşam kızımın odası geldi ama eşim iyi deildi hiç sewinemedik bile![]()
Valla banada oyle geliyor herhalde böyle surup gidecek herhalde doguma kadar
Sagol ozlemcim evet kızlar çoğaldı valla saglicaklA gelsinler inşallah yavrularımız
İncim bu sefer ayakta duruyordu bizimki
Otobüs bekliyordu galiba:)
%90 kız dedi gösterdi zaten gördüm
Darısı sana olsun inşallah seninde müjdeni alacağız
Hazadem nasıl üzüldüm CANIM okuyunca
Sabret gülüm imtihan iste
Beterin beteri var de yinede
Guzel günler sizi bekliyo bu son olsun inşallah
Naz CANIM bu sene erkek senesi
HaZiran topigini görsen 49 erkek 28 kız ankette
Bir prenses geliyo
evet canımm yaa yoktum düzenli olarakzilli şifaa geçen gördüm seni de yazamadım
nerelerdesin sen bakayım ,kayıplara karıştın
umarım iisindir
evet canımm yaa yoktum düzenli olarakhamdolsun canım iyiyiz siz nasılsınız az kaldı demi şafak kaç
![]()
cok güzeller prensesin güle güle kullansin insallah
Herşey karışmış cnm vallahii ...İnşallah incim sabaha kdr uyumadım deli gibi çikolata yedim ama hareket etmedi öldüm sabah 7 idi saat artık eşime hastaneye gidelim dedim, döndü rahatladım
Kızlar ben ne biçim bi alıntı yaptım ne yazdım anlamadım valla![]()
Bir prenses geliyo
Allah yardımcımız olsun zor günler ama atlatıcaz ben inanıyorum incim atlatmak zorundayımHazadem kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldümRabbim şafi ismiyle tecelli etsin inş. Sana, yavruna ve eşine sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah. Dualarımdasın.
Amin incim amin![]()
Uzulme diyemem cunki kendimi senin yerine koyuyorum cok cok cok zor
Ama gercekten yapacak birseyde yok vardir bununda bi sebebi
Sen hep dua et ki kizin da senin gibi sabirli iyi niyetli bir evlat olsun
İnşallah nazım inşallah ..İnşallah sonuçlarıda güzel çıkacaktır hazademmm
2.dozunu vuruldun demi kuzumm?
Hazadem nasıl üzüldüm CANIM okuyunca
Sabret gülüm imtihan iste
Beterin beteri var de yinede
Guzel günler sizi bekliyo bu son olsun inşallah
]
Cok gecmis olsun canim benim esine acil sifalar diliyorum allah dermani bulunmayan dert vermesin hicbirimize tekrar tekrar cok gecmis olsun :