Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadem kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inş. Sana, yavruna ve eşine sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah. Dualarımdasın.

Mervem sana da geçmiş olsun :( Bebiş kendini gösterdi demek... Sağlıkla gelsin inş.

Herkese selam...

hazade geçmiş olsun, eşinin sağlığı iyi olsun da yeter ki. allah bundan sonra eşine sana ve kızına sağlıklı huzurlu günler nasip etsin.
Allah razı olsun canım, vallahi herşey üst üstte geldi n olucak bilmiorum :(

Hazadem cok gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin
Allah esini size bagislasin insallah bunlarda gecer canim ya

Amin cnm amin inşallah geçer zor günler ama inanıorum herşey yoluna giricek ...
Akşam kızımın odası geldi ama eşim iyi deildi hiç sewinemedik bile :(

Ay kiyamam sana ya sabret canim Allah sniyor sabrin sonu selamettir
Hep iyi olacagini dusun kotulugu cikart aklindan esinin destekcisi olmalisin
Sende iyi bilirsinki moral bu tur hastaliklarin en buyuk ilaci

Cok guzelmis canim guzel gunlerde kullansin eylu bebek

Saoll kuzucummm inşlahhhh..
çok tatlılarmış canım güle-güle iyi günlerde kullanmak nasip olsun :6::12::emir_bebek::nazar::38:
Canımm teşekkür ederimm..:16:
Allah iyiliğini versin :) Ben aynı şehirde olmayı isterdim en çok da eşim için. Çok özlüyor annesini, babasını...
Teveccühünüz :16:

Arada oluyor öyle :1:

Çok güzeller, güle güle giydirmek nasip olsun inş.

Sagol kuzucummm:38:

İnşallah incim sabaha kdr uyumadım deli gibi çikolata yedim ama hareket etmedi öldüm sabah 7 idi saat artık eşime hastaneye gidelim dedim, döndü rahatladım :(

Kızlar ben ne biçim bi alıntı yaptım ne yazdım anlamadım valla:27:
Herşey karışmış cnm vallahii ...

Çok güzeller cnm güle güle kullansın eylülüm ...

Günaydın kızlar eşimin kontrolu vardı biliosunuz kendisi troid kanseri :(
ikinci ameliyatta metastas yapmıştı dağılmıştı, ve dün doktor vucut sintigrafisi istedi, yani radyasyon vericekler ve ben hamile old. için 1 hafta uzak olmamız lazım ..
Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.[/QUOTE]

Kuzum telaşlanma hareketlerinin azalması hatta hiç hareket etmemesi bile normal şuan kendni korkutma..
Sagol canımmm inşallah giyer teyzesi..:38:
Zor bi süreçten geçiyorsun hazadem allah hem senn hem eşinin yardımcısı olsun..Bir an önce ferahlıga çıkın inşallah.Şuanda yapacagın en son şey strese girmek aman diyim dikkat et kendine kuzum bol bol dua et,benimde hep dualarımdasın:38:

Günaydın kızlar giremiyorum Kac gündür yine çok kötüyum dayanamıyorum artık :5:
Hastaneden geldik bebek iyi çok şükür
Bir prenses geliyo

Oyy oyy oyyy bi prenses daha geliyo demekk bu sene kız senesimi ne:27:

Ay kiyamam sana ya sabret canim Allah sniyor sabrin sonu selamettir
Hep iyi olacagini dusun kotulugu cikart aklindan esinin destekcisi olmalisin
Sende iyi bilirsinki moral bu tur hastaliklarin en buyuk ilaci
Ewet cnm akşam inan oda geldi sevinemedik bile :(
Şimdi tarama için radyoaktif madde veriolar o yüzden 1 hafta ayrı kalıcaz vucudundan atması için ilacı bana zarar :(
nasıl olucak bu zor döbemde bilmiorum vallahi :((

Kuzum telaşlanma hareketlerinin azalması hatta hiç hareket etmemesi bile normal şuan kendni korkutma..
Sagol canımmm inşallah giyer teyzesi..:38:
Zor bi süreçten geçiyorsun hazadem allah hem senn hem eşinin yardımcısı olsun..Bir an önce ferahlıga çıkın inşallah.Şuanda yapacagın en son şey strese girmek aman diyim dikkat et kendine kuzum bol bol dua et,benimde hep dualarımdasın:38:

Allah razı olsun cnm vallahi keşke stres yapmasak ama inan çok zor yani vucut taramaya giricek sonuç n çıkıcak, 1 hafta ayrı yerlerde kalıcaz off off cnm vallahi n diyim Allahım yardımcım olsun:43:

Şimdi tarama için radyoaktif madde veriolar o yüzden 1 hafta ayrı kalıcaz vucudundan atması için ilacı bana zarar :(

Allah razı olsun cnm vallahi keşke stres yapmasak ama inan çok zor yani vucut taramaya giricek sonuç n çıkıcak, 1 hafta ayrı yerlerde kalıcaz off off cnm vallahi n diyim Allahım yardımcım olsun:43:

Uzulme diyemem cunki kendimi senin yerine koyuyorum cok cok cok zor
Ama gercekten yapacak birseyde yok vardir bununda bi sebebi
Sen hep dua et ki kizin da senin gibi sabirli iyi niyetli bir evlat olsun

İnşallah sonuçlarıda güzel çıkacaktır hazademmm:38:
2.dozunu vuruldun demi kuzumm?

hazade geçmiş olsun, eşinin sağlığı iyi olsun da yeter ki. allah bundan sonra eşine sana ve kızına sağlıklı huzurlu günler nasip etsin.

merve sana da geçmiş olsun, 9 ay çekenlerden olmıcaksın di mi bulantıyı? cimcime demek, maşallah :12:
Valla banada oyle geliyor herhalde böyle surup gidecek herhalde doguma kadar
Merve gecmis olsun cok sevindim senin adina
Bir prenses daha geliyor topigimize gozun aydin olsun
Kizlarimiz cogaldi demi ya
Sagol ozlemcim evet kızlar çoğaldı valla saglicaklA gelsinler inşallah yavrularımız
Hazadem kuzum çok geçmiş olsun çok üzüldüm :( Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin inş. Sana, yavruna ve eşine sağlıklı bir ömür nasip etsin Allah. Dualarımdasın.

Mervem sana da geçmiş olsun :( Bebiş kendini gösterdi demek... Sağlıkla gelsin inş.

Herkese selam...
İncim bu sefer ayakta duruyordu bizimki
Otobüs bekliyordu galiba:)
%90 kız dedi gösterdi zaten gördüm
Darısı sana olsun inşallah seninde müjdeni alacağız

Hazadem nasıl üzüldüm CANIM okuyunca
Sabret gülüm imtihan iste
Beterin beteri var de yinede
Guzel günler sizi bekliyo bu son olsun inşallah

Naz CANIM bu sene erkek senesi
HaZiran topigini görsen 49 erkek 28 kız ankette

İnşallah incim sabaha kdr uyumadım deli gibi çikolata yedim ama hareket etmedi öldüm sabah 7 idi saat artık eşime hastaneye gidelim dedim, döndü rahatladım :(

ikinci ameliyatta metastas yapmıştı dağılmıştı, ve dün doktor vucut sintigrafisi istedi, yani radyasyon vericekler ve ben hamile old. için 1 hafta uzak olmamız lazım ..
Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.
hay ALLAH minnak bebiş korkutmuş neyseki seslenmiş sana annesi çok geçmiş olsun :49::emir_bebek::nazar: bu arada eşin için çokkkkk geçmiş olsun acil şifalar dilerim :nazar:

Bir prenses geliyo
geçmiş olsun Merveciğim demek kızıma arkadaş geliyor :49::emir_bebek::nazar::12::12: :12: uff mideeee sorunu uffff çok iyi anlıyorumm seni :43:

Herkese selam...
aleyküm selam incim nasılsın tatlım :29::54:

canım cici kızın sağlıkla ve huzur içinde odasında anneli-babalı büyüsün inşallah iyi günlerde kullanmanız dileğiyle :31::emir_bebek::nazar:

Valla banada oyle geliyor herhalde böyle surup gidecek herhalde doguma kadar

Sagol ozlemcim evet kızlar çoğaldı valla saglicaklA gelsinler inşallah yavrularımız

İncim bu sefer ayakta duruyordu bizimki
Otobüs bekliyordu galiba:)
%90 kız dedi gösterdi zaten gördüm
Darısı sana olsun inşallah seninde müjdeni alacağız

Yaa banada doktor göstermişti ama ben anlayamamıştım :1:Şimdi kocaman poposunu 4 boyutlu ultrosonda gösteriyor yine anlamıyorum:1:

Naz CANIM bu sene erkek senesi
HaZiran topigini görsen 49 erkek 28 kız ankette

Zaten dünyaya gelen bebeklern %65 i hep erkek doguyor,bide 1 erkege 4 kadın düşecek erkekler azalıyor diyorlar:1:

Bir prenses geliyo

ah merve ne zaman geçecek şu bulantıların senin. demek kızmış. nazlı olmasında belliydi zaten. benimde içimdeN kız gibi geçiyor. çin taKvimindede kız çıktı. senin ne çıkmıştı.

evet canımm yaa yoktum düzenli olarak :17: hamdolsun canım iyiyiz siz nasılsınız az kaldı demi şafak kaç :52::52::52::52:

iyi olmana sevindim ,biz de iiyiz çok şükür ..
valla şafak yok benim gidebildiği yere kadar :1:
çok şükür şimdilik herşey normal böyle giderse ben 37-38 e kadar yolu var diyorum inş. RABBİM nasip eder :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 580966

Kızlar bunlar aldıgım ürünler:27:
cok güzeller prensesin güle güle kullansin insallah

Kızlar ben ne biçim bi alıntı yaptım ne yazdım anlamadım valla:27:
Herşey karışmış cnm vallahii ...

Çok güzeller cnm güle güle kullansın eylülüm ...

Herşey üst üste gelio hiç iyi deilim ya sinirlerim bozuldu.[/QUOTE]
Cok gecmis olsun canim benim esine acil sifalar diliyorum allah dermani bulunmayan dert vermesin hicbirimize tekrar tekrar cok gecmis olsun
Bir prenses geliyo

Gecmis olsun canim bir prenses he bende istiyom bir prensses masallah :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Amin incim amin :(
Allah yardımcımız olsun zor günler ama atlatıcaz ben inanıyorum incim atlatmak zorundayım :43:

Uzulme diyemem cunki kendimi senin yerine koyuyorum cok cok cok zor
Ama gercekten yapacak birseyde yok vardir bununda bi sebebi
Sen hep dua et ki kizin da senin gibi sabirli iyi niyetli bir evlat olsun

Ewet cnm vardır bir hayır diorum artık, ama hepsi üst üstte geldi insanın dayanma gücü azalıo Allah korusun bişey çıkarsa naparız 3. ameliyat Allah korusun :((

İnşallah sonuçlarıda güzel çıkacaktır hazademmm:38:
2.dozunu vuruldun demi kuzumm?
İnşallah nazım inşallah ..
Ewet cnm dün yaptım son iğneyi yarın büyük gün ne olur dua et cnm.

Öle cnm halimize bin şükürler olsun beterin beteri var inşallah bişey çıkmazda rahatlarız ...

Back
X