Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Iyi aksamlar herkese,Bende gelip baktim birkackere kimsecikler yoktu
Bugun burada noel heryer ve herkes tatil esim evdeydi
Uzun zamandir ilk defa kizimla oglen uyku uyudum cok ozlemisim
Benim arada sanciar gelip gidiyor yalanci sancilar cogaldi
Cuma gunu kontrolumuz var bakalim kizim kac kilo olmus nasildir durumlarimz

Aynı durumdayız sanırım kuzummm benmde başladı sancılar haFİFten ...Özellikle belim çooook agrıyorr..Gitte güzel haberle gel kuzucummm inşallah 2500 geçmiştir diye düşünüyorum..

slm kızlar. bu aralar işler yoğun. ara ara okuyorum ama yazamıyorum. pazartesi kontrole gittim. her şey yolunda. ikili tarama yapıldı. cinsiyet belli olmadı. ense kalınlığı 1.8 cm çıktı.

Selam kızlar :31:

Nazcım ağrıların olması normal herhalde. 1 aydan az mı kaldı şimdi?

Tulipcim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. İnş böyle sağlıkla devam eder...

Selam kızlar :31:

Nazcım ağrıların olması normal herhalde. 1 aydan az mı kaldı şimdi?

Tulipcim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. İnş böyle sağlıkla devam eder...

Canım doktor erken gelmesse 20nde alırız dedi 1 aydan az kaldı sanırım:46:Benm durum tuhaf belki yarın belki yarındanda yakın:52:

Annecimle konuştum şimdi uçak biletler ocagın 7.ne kadar 39tl ye düşmüş.İnşallah süpriz yaparda 7.ne kadar gelir dünyalarda benm olur:21:

Bu arada incim DOĞA ismi kuranda geçiyormu biliyormusun kuzucum??Bu seferde DOĞA ismine takıldık:1:

Canım doktor erken gelmesse 20nde alırız dedi 1 aydan az kaldı sanırım:46:Benm durum tuhaf belki yarın belki yarındanda yakın:52:

Annecimle konuştum şimdi uçak biletler ocagın 7.ne kadar 39tl ye düşmüş.İnşallah süpriz yaparda 7.ne kadar gelir dünyalarda benm olur:21:

Bu arada incim DOĞA ismi kuranda geçiyormu biliyormusun kuzucum??Bu seferde DOĞA ismine takıldık:1:

Neredeyse 3 hafta kalmış :) Hadi bakalım geri sayım başladı :)
Anneciğinde geliyor oh değmeyin Naz'ın keyfine :)
Beğenmedim :) Doğa kelime olarak Kur'an'da geçer ama öyle dini bir anlamı yoktur.

Son düzenleme:
Neredeyse 3 hafta kalmış :) Hadi bakalım geri sayım başladı :)
Anneciğinde geliyor oh değmeyin Naz'ın keyfine :)
Beğenmedim :) Doğa kelime olarak Kur'an'da geçer ama öyle dini bir anlamı yoktur.

Vallahi degmeyin keyfimeee benmm:1:Bu arada kotam bitti bitecek incim haberin olsun sonra dogurdum sanmayın:52:

Ayy son 1 ayda kafamı karıştırıyor millet bi görümcem arıyor şunumu koysan bi annem arıyo şu isim güzel nevrimi döndürdüler yaa:1:
DOGA yıda annem bulmuşş:1:

Aynı durumdayız sanırım kuzummm benmde başladı sancılar haFİFten ...Özellikle belim çooook agrıyorr..Gitte güzel haberle gel kuzucummm inşallah 2500 geçmiştir diye düşünüyorum..

Insallah dedigin kadar kilo almistir ama ben zannetmiyorm
En son bakildiginda 1660 di yavas gidiyor biraz ama saglikli olsunda
Kilosunu aldiririz Almina da zayif dgdu ama sukur simdilik herseyi guzel gidiyor

Vallahi degmeyin keyfimeee benmm:1:Bu arada kotam bitti bitecek incim haberin olsun sonra dogurdum sanmayın:52:

Ayy son 1 ayda kafamı karıştırıyor millet bi görümcem arıyor şunumu koysan bi annem arıyo şu isim güzel nevrimi döndürdüler yaa:1:
DOGA yıda annem bulmuşş:1:

Tamam :)
Sen içine sinen ismi koy.

Insallah dedigin kadar kilo almistir ama ben zannetmiyorm
En son bakildiginda 1660 di yavas gidiyor biraz ama saglikli olsunda
Kilosunu aldiririz Almina da zayif dgdu ama sukur simdilik herseyi guzel gidiyor

Zayıf doğanlar sonradan daha güzel toparlıyor ozlem.

merve 02 bisey soracaktım sımdı ben pgt yaptırcaz adetimin 1 gunundeyim hastaneyi aradım bana adetımin 3 gününe randevu verdiler hemşire tüp bebege karar verilince ignelere başlıcaksın dedı amam zaten ben karar verdım tahlıllerim yapıldı genetik şimdi ben korktum ne gibi bi problem cıkabilir tedavinin iptal olması için sizde mi böyle süreç yaşadınız bana bilgi veririmisin

Sevda kan değerlerin, rahmin, yumurtaların vs. her şey uygunsa tedavine başlanılır merak etme. Tedavi olacağın yer pgt yaptıracağını biliyor değil mi?

merve 02 bisey soracaktım sımdı ben pgt yaptırcaz adetimin 1 gunundeyim hastaneyi aradım bana adetımin 3 gününe randevu verdiler hemşire tüp bebege karar verilince ignelere başlıcaksın dedı amam zaten ben karar verdım tahlıllerim yapıldı genetik şimdi ben korktum ne gibi bi problem cıkabilir tedavinin iptal olması için sizde mi böyle süreç yaşadınız bana bilgi veririmisin

Ama CANIM neden tedaviye başlamadan once yapılmadı bu genetik testler
Hayır bizimki oyle olmadı ilk once genetik test yaptırdık
Ona göre yolumuzu çizdik
Ama tedavinin iptal olma durumu olmaz
Genetik sonuclara göre seyir eder tedaviniz
İnsallah bi problem çıkmaz

Back
X