Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben saf gibi başta bu konulara girmedim işte
utandım manyak gibi sanki utanacak ne varmışş
şimdide çekiyorum acısını
zaten benim ailem eşimi el üstünde tutar
asla öyle bir şey olmaz dediğin gibi olsa bile ben eşime laf ettirmem

ben bizimkine çok çektrdim başta merve onun etkisi var sanırım :1:
bi de huyumu bilir ,ben de anlattım bu şekilde olursa ben ağzımı tutmam ona göre filan diye
baktıki bu cadaloz gerçekten ağzını tutmaz belli ,anlaştık biz de :1:
ne güzel bak sen laf ettirmiyorsan onun da ettirmemesi lazım ,peki sen eşine desene bak ben sana laf ettirmiyorum sen de öyle davran diye ne diyor o zaman .
ay markete gittim 200 mt. ötede ama hakkaten bacaklarım şişmiş farkettim ,aynı doğum kontrol hapım zamanı gibi oldum
bacaklarımın arkası ,baldırlarım ayak bileğim hep şişmiş ,ayakkabıya sokamadım ayağımı terlik gibi giydim gittim converslerimi valla:1:
eğilemiyorum zaten ...
ödem açılsın diye yürüsem diyorum ama yürüdükçe de karnım sertleşiyor ,son 1-2 hafta zor olacak sanırım benim için..
aman sancı kasılma çıkmasın da razıyım ben yine de herşeye .:nazar::nazar:
RABBİM yardım etsin inş.

ben bizimkine çok çektrdim başta merve onun etkisi var sanırım :1:
bi de huyumu bilir ,ben de anlattım bu şekilde olursa ben ağzımı tutmam ona göre filan diye
baktıki bu cadaloz gerçekten ağzını tutmaz belli ,anlaştık biz de :1:
ne güzel bak sen laf ettirmiyorsan onun da ettirmemesi lazım ,peki sen eşine desene bak ben sana laf ettirmiyorum sen de öyle davran diye ne diyor o zaman .
ay markete gittim 200 mt. ötede ama hakkaten bacaklarım şişmiş farkettim ,aynı doğum kontrol hapım zamanı gibi oldum
bacaklarımın arkası ,baldırlarım ayak bileğim hep şişmiş ,ayakkabıya sokamadım ayağımı terlik gibi giydim gittim converslerimi valla:1:
eğilemiyorum zaten ...
ödem açılsın diye yürüsem diyorum ama yürüdükçe de karnım sertleşiyor ,son 1-2 hafta zor olacak sanırım benim için..
aman sancı kasılma çıkmasın da razıyım ben yine de herşeye .:nazar::nazar:
RABBİM yardım etsin inş.
Birazda şans meselesi işte amaann şu yavrumu sağlıcakla kucağıma alayımda gösteririm onlara ben
şimdi sesim çıkmıyordu ama artık o kadarda saftirik olmayacağım
eee olacak o kadar az kaldı doğuma inşallah
sabret

:1:Ya geçen gün bi mahkememiz vardı eşimle sonuç mahkemesiydi gitmedik ikimizde gerek yok diye güzel sonuçlanmış çok şükür kapandı dosya kurtulduk:1:

Mervem karnın büyüdümü????

Ayy nazım bizimkininde o kadar çok mahkemesi varki
bıktık valla avukat parası vermektenn:47:
evett büyüdüü canımm dur resmimi koyayımm:52:

Başımı kırpamadım:27:
$IMG_0321 (2).webp

Buda yavrum parmağını emerken:1: pek net değil ama olsun teyzeleri;)
$IMG_0371.webp

maş. merve :nazar::nazar:
artık sen de göbüşlü kervanına katılmışsın belli:1:
kaç kilo aldın sen şuanda
ay senin zamanların aklıma geldi bi tuhaf oldum ultrasonu görünce yaaa:14:

ben 7-8 kilo vermiştim şimdi onun bir iki kilosunu aldım
63 kiloyum şuan
75le bitirsem iyidir
ee öylee tabi zaman geçiyor

Akasyamm gelince bi ses ver kuzumm sana bişi sorucammm:17:

Geldim tatlım.

Şaka yaptım canım ay benim kızımında şimdiden taliplisi çokkk:1:
Bence sen kıskanırsın:27:

Hehe :) Mervişim onlar sağlıklı, iyi olsunlar da başka bişey istemiyoruz biz. Anaları çok çekti onlar için. Yerim ben kuzucukları :16: Ayy ne güzel yaşıt olacaklar. Beşikleri kertmesek de belki tanıştırırız. Beraber kum oynasınlar :1:

Kızlar bende hastaydım giremedim 3-4 gündür
bademciklerim şişmişti kulaklarıma vuruyordu ağzımın içi felan yara oldu hep
biraz yumuşadı boğazım bugün.Herkesler iyidir inşallah
Bikaç şey oldu onlara üzüldüm hep:14:
Bidaha asla kendimi üzmeyeceimmmm

Geçmiş olsun Mervem.. Amaann kimseyi takma canım. Kendini ve bebişini düşün. Gerisi boş. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah :16:

Kız şu kayganamgil canımı sıktı işte
kızımı beğenmedilerr:14::14::14:
ben ayrım yapmazlar diye düşünüyordum kız erkek diye
kaynım faceden yazmış biz erkek bekliyorduk abi diye:5:
nasıl canım sıkıldııı nasılllll

Gerizekalılar.. Allah ıslah etsin onları. Onları doğuran da bir ana değil mi ? Boşver şu cahil cuhela takımını. Valla ben kayınvalidemi bu konuda takdir ettim. Çok da şaşırdım. Dedim ki anne erkeğe benziyormuş bebek. Dedi ki kızım eli ayağı düz olsun ( böyle derler hep :1:) sağlıklı olsun, anasını da kurtarsın başka bişey istemem. :38:

Ewet cnm vallahi zor oluyor ewde ama dediğin gibi uğraşıcak ve yapılıcak bir cok sey var :)

Amin cnm aminn bizde inşallah 2 kiloları görürüz..
resim için söz veremem :))
diplerim çıktı berbat görünüorum:(

Ahh kuzum geçmiş olsun.aman dikkat et ayy sende benim gibisin yaa herşeye üzülüoruz geçmiş olsun cnm ..

gittim gittm mervem :))9

Kızlar canım arkadaşlarımm geldimmm çokşükür iyi haberlerle geldim kordonumuzdan kurtulmuşuz:16:
kilomuzda 1.685 oldu oluş hanım iyi gidio dedi bu ayı çıkartırız hedefim 36 dedi bakalım n olucak..
Vallahi dualarla kurtulduk kordondan hepinizden allah razı olsunn ...

Oyyyy Hazademmm Allah'a çok şükür.. Sen de üzme kendini.. Bana da dua et.. Herşey iyi olacak kuzum :16:

Geldim tatlım.

Hehe :) Mervişim onlar sağlıklı, iyi olsunlar da başka bişey istemiyoruz biz. Anaları çok çekti onlar için. Yerim ben kuzucukları :16: Ayy ne güzel yaşıt olacaklar. Beşikleri kertmesek de belki tanıştırırız. Beraber kum oynasınlar :1:

Geçmiş olsun Mervem.. Amaann kimseyi takma canım. Kendini ve bebişini düşün. Gerisi boş. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah :16:

Gerizekalılar.. Allah ıslah etsin onları. Onları doğuran da bir ana değil mi ? Boşver şu cahil cuhela takımını. Valla ben kayınvalidemi bu konuda takdir ettim. Çok da şaşırdım. Dedim ki anne erkeğe benziyormuş bebek. Dedi ki kızım eli ayağı düz olsun ( böyle derler hep :1:) sağlıklı olsun, anasını da kurtarsın başka bişey istemem. :38:

Oyyyy Hazademmm Allah'a çok şükür.. Sen de üzme kendini.. Bana da dua et.. Herşey iyi olacak kuzum :16:
Tabi canım beşiklerini kertmesekte tanıştırırz arkadaş olurlar fenamı yani:16:
hahaa:9::9: aynen gerizekalı cahil barbarlar
üzülmeme bile değmemiş demi kız boşuna hasta ettim kendi kendimi
çok şükür eşim bişey demedi kızım kızım diye seviyor
hee ben ne sıkıntılar çekiyorum canımdan can gidiyo dayanamıyorum bazen
şunların dediğine bak kör olmayasıcalar
hah kayınvaliden güzel demiş valla bizimde tek istediğimiz o

Geldim tatlım.

Canımm hoşgeldinnn..Ya bizim 21 aralıkta bi davamız vardıda biz gitmedik sonuç mahkemesi diye..Kararı net olarak nerden ögreniriz kuzum adliyeye gitmemiz gerekirmi?Bide eve kagıt geliyormu ??Ayy kafama takıldı akasyam biliyorsan sana zahmet cevaplarsan sevinirim kuzum..

ben 7-8 kilo vermiştim şimdi onun bir iki kilosunu aldım
63 kiloyum şuan
75le bitirsem iyidir
ee öylee tabi zaman geçiyor

cıkss :1:
80 i göze al bence:1:
28den sonra acayip hızla kilo alıyorsun merve bildiğin gibi değil :1:
sorma yaa nerelerden nerelere geldim
eşim diyorki geçen maş. karıma 2 tane bebeyle bu zamana kadar dayandı :1:
19.haftada risk atlattığımdan beri nerdeyse 15 hafta olacak ,dile kolay 4 ay yaklaşık:nazar::nazar:
insan o zamanlar hiç geçmez sanıyor ama çok şükür geçti gitti şimdi kaldı 3 haftam inş.:nazar::nazar:
Nasibinde bu bebek varsa ve doğuracaksan hiçbirşey engel değil yeterki ALLAH istesin

Back
X