- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #24.981
hani nerde bende bakacam çatlarım yoksaa bakmazsam![]()
Albümünde canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani nerde bende bakacam çatlarım yoksaa bakmazsam![]()
Ye mervem ye, çıkar acısını![]()
Ay vallahi en az senin kadar sevindim bu habere![]()
sağol valla bu gidişle 30 kilo alacağım amann alırsamda alayımm![]()
Akasyam nasılsın? Seninle birlikte gün sayıyorum :) Son 3, hayırlı haberi alacağız inş.
kız akasyaa karnın çıktı mı ay hiç anlatmıyorsunn kımıldamaya başladı mı senin yavru
ne bu gizemli haller bacım![]()
Allah razı olsun İncim .... Aynen ben de şafak sayar gibi gün sayıyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Ama şükür daha iyiyim. Annem babam geldiler sağolsunlar. Haftasonu onlarla vakit geçirdik. Yılbaşında da beraberiz. O nedenle moralim düzeldi. İnşallah da mutlu haberi alıp rahatlamak nasip olur.
Sen nasılsın ? Eşin nasıl oldu ?
kız akasyaa karnın çıktı mı ay hiç anlatmıyorsunn kımıldamaya başladı mı senin yavru
ne bu gizemli haller bacım![]()
akasyanın 3 günü kaldı ya ondandır, ne stresli bekleyiştir o. ben olsam dayanamazdım:18:
Evet ya insan yavrusunun saçının bi teline bişey olsun istemiyor
bende 23 ocağı bekliyorum iç organlarına bakılacak
inşallah hayırlı haberler alırız doktordan![]()
akasyanın 3 günü kaldı ya ondandır, ne stresli bekleyiştir o. ben olsam dayanamazdım:18:
Anam şu Turkcell reklamını gördünüzmü bebeler nasıl kikir kikir gülüyo maşallah![]()
Kızlar İzmir'e gittiğimizde, bebeği kucağıma aldığımda ağlamaktan çok korkuyorumÖyle bir şey olursa yanlış anlaşılmam umarım
![]()
Sorma canım. Perşembe sabahı kalpten gitmezsem iyidirO telefona nasıl bakacağım bilmiyorum. Ama Allah sabrını veriyor. Yine de böyle bir bekleyişi düşmanıma bile vermesin Allah.. Dünyanın en zor bekleyişi bu..
![]()
Canım bu arada oğluşun da sen de çok tatlısınız maşallahh..İnşallah benim oğluş da öyle yakışıklı ,nur yüzlü ve sağlıklı olur teyzesi..
![]()
Karnım çok çıkmadı Mervem. Akşam yemeğinden sonra çok çıkıyor ama6 aylık gibi oluyor. Ultrasonda çok hareketliydi . Eller kollar, tekmeler.. Durduğu yerde durmuyordu.
Anası gibi panik atak olacak galiba
Ama ben daha hissetmiyorum
Hissediyorsam da anlamıyorum. Nasıl bir his anlat bakim
![]()
ah canım yaa, eltinin bebeği di mi? samimiyetiniz varsa niye yanlış anlasın ki.