Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kız akasyaa karnın çıktı mı ay hiç anlatmıyorsunn kımıldamaya başladı mı senin yavru
ne bu gizemli haller bacım:27:

Akasyam nasılsın? Seninle birlikte gün sayıyorum :) Son 3, hayırlı haberi alacağız inş.

Allah razı olsun İncim .... Aynen ben de şafak sayar gibi gün sayıyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Ama şükür daha iyiyim. Annem babam geldiler sağolsunlar. Haftasonu onlarla vakit geçirdik. Yılbaşında da beraberiz. O nedenle moralim düzeldi. İnşallah da mutlu haberi alıp rahatlamak nasip olur. :16:

Sen nasılsın ? Eşin nasıl oldu ?

Allah razı olsun İncim .... Aynen ben de şafak sayar gibi gün sayıyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Ama şükür daha iyiyim. Annem babam geldiler sağolsunlar. Haftasonu onlarla vakit geçirdik. Yılbaşında da beraberiz. O nedenle moralim düzeldi. İnşallah da mutlu haberi alıp rahatlamak nasip olur. :16:

Sen nasılsın ? Eşin nasıl oldu ?

Oh oh maşallah. İyi ol lütfen, iyi haber geldiğinde rahat bir nefes alacağız inş. Annenlerin gelmesine çok sevindim, süper olmuş :16:
Çok şükür iyiyim. Eşim tam atlatamadı ama daha iyi hamdolsun. 3 gün evde süper bakıldı beyimiz :)

kız akasyaa karnın çıktı mı ay hiç anlatmıyorsunn kımıldamaya başladı mı senin yavru
ne bu gizemli haller bacım:27:

Karnım çok çıkmadı Mervem. Akşam yemeğinden sonra çok çıkıyor ama :1: 6 aylık gibi oluyor. Ultrasonda çok hareketliydi . Eller kollar, tekmeler.. Durduğu yerde durmuyordu. :9: Anası gibi panik atak olacak galiba :1: Ama ben daha hissetmiyorum :31:Hissediyorsam da anlamıyorum. Nasıl bir his anlat bakim :52:

akasyanın 3 günü kaldı ya ondandır, ne stresli bekleyiştir o. ben olsam dayanamazdım:18:

Evet ya insan yavrusunun saçının bi teline bişey olsun istemiyor:5:
bende 23 ocağı bekliyorum iç organlarına bakılacak
inşallah hayırlı haberler alırız doktordan:16:

Kızlar İzmir'e gittiğimizde, bebeği kucağıma aldığımda ağlamaktan çok korkuyorum :50: Öyle bir şey olursa yanlış anlaşılmam umarım :50:

Evet ya insan yavrusunun saçının bi teline bişey olsun istemiyor:5:
bende 23 ocağı bekliyorum iç organlarına bakılacak
inşallah hayırlı haberler alırız doktordan:16:

annelik çok başka bişey. bizim de 22 ocakta 4.ay kontrolü var, inan aynı senin gibi bekliyorum.
kilo aldı mı şöyle mi böyle mi diye.
doğunca rahatlıyosun aslında ama annelik işte, annemi çok iyi anladım.

maşallah büyüdü senin bebiş, sorunsuz geçer inş, ayrıntılı usg bakılcak heralde di mi

akasyanın 3 günü kaldı ya ondandır, ne stresli bekleyiştir o. ben olsam dayanamazdım:18:

Sorma canım. Perşembe sabahı kalpten gitmezsem iyidir :1: O telefona nasıl bakacağım bilmiyorum. Ama Allah sabrını veriyor. Yine de böyle bir bekleyişi düşmanıma bile vermesin Allah.. Dünyanın en zor bekleyişi bu.. :31:

Canım bu arada oğluşun da sen de çok tatlısınız maşallahh.. :16: İnşallah benim oğluş da öyle yakışıklı ,nur yüzlü ve sağlıklı olur teyzesi.. :16:

Sorma canım. Perşembe sabahı kalpten gitmezsem iyidir :1: O telefona nasıl bakacağım bilmiyorum. Ama Allah sabrını veriyor. Yine de böyle bir bekleyişi düşmanıma bile vermesin Allah.. Dünyanın en zor bekleyişi bu.. :31:

Canım bu arada oğluşun da sen de çok tatlısınız maşallahh.. :16: İnşallah benim oğluş da öyle yakışıklı ,nur yüzlü ve sağlıklı olur teyzesi.. :16:

sağol akasyacım:16:
sağlıklı senin paşa da inş. için rahat edicek az kaldı.

Karnım çok çıkmadı Mervem. Akşam yemeğinden sonra çok çıkıyor ama :1: 6 aylık gibi oluyor. Ultrasonda çok hareketliydi . Eller kollar, tekmeler.. Durduğu yerde durmuyordu. :9: Anası gibi panik atak olacak galiba :1: Ama ben daha hissetmiyorum :31:Hissediyorsam da anlamıyorum. Nasıl bir his anlat bakim :52:

ben 24 saat takipteyim valla. benimde bugünlerde iyice çıktı bi anda
maşallah öyle sağlıklı hareketli olsun annesi;)
böyle sanki yılan kıvrılıyo karnının içinde bağırsak hareketinden felan çok farklı
bişeyler kımıldıyo içerde bazende su dolu balon olur ya onu sallarsın culluk culuk olur
onun gibi hissediyorum:):)

Back
X