Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

O sancilar benide mahvediyor suanda bile var uf hic egilemiyorum
Oturup kalkamiyorum yatakta donemiyorum cok zor cok
Yilbasida gecti temizlik yapmam lazim o beni cok stress yapiyor her yer her yerde
Bu agrilarla ancak doguma kadar bitiririm galiba ama bi baslasamda

Sana yardım edende yok tabi allah yardımcın olsun canım benm..
Bende annemi bekliyorum temizlik için:1:
Bi gelseydi güzel anacagızım..

Benimde adet agrısına benzer agrım oluyor sonra geçiyor benm için bu zamanlara gelmek hayaldi vallahii çok şükür geldik hemde 3 cm açılmayla:1:
Bide bu ara iştahım kesildiki sorma hiç yiyesim yok..İnşallah yavrum 3 kilo olmuştur diye ümit ediyorum..

Yeri daraldıyı için hareketletk kisitlaniyo ama azalma olmuyor sayı olarak. Korkutucak bi azalma varsa dr.a git
Son zamanlar artık dr yoğunsa yoğun.

Kendi doktorumu arasam çagırır hemen ,ben dogum yapacagım doktora gitmek istiyorum..Aslında azalma degil yani günde 10 defa hareket ediyor maşallah ama birazda daha agır agır hareket ediyor hantallaştı kızım:1:
Soon zamanlar aslında daha tehlikeli sanırım ayy ne biliyim yaa inşallah bş sıkıntısı yoktur yavrumun yarın 3,5 ta randevum var bişeyler yiyip sayıyım yine..

Sana yardım edende yok tabi allah yardımcın olsun canım benm..
Bende annemi bekliyorum temizlik için:1:
Bi gelseydi güzel anacagızım..

Benimde adet agrısına benzer agrım oluyor sonra geçiyor benm için bu zamanlara gelmek hayaldi vallahii çok şükür geldik hemde 3 cm açılmayla:1:
Bide bu ara iştahım kesildiki sorma hiç yiyesim yok..İnşallah yavrum 3 kilo olmuştur diye ümit ediyorum..

Sorma burada hic kimsem yok cuma da benim kontrolum var
Onuda atlatalim haftasonu temizlige baslarim artik esimde evde camlari sildiririm
Perdelerimi takar gerisinide iki gunde yavas avas yaparim artik
Annem olsaydi buyuk ihtimalle getirirdim onu yanima ama maalesef ki annem yok
Ablam var oda calisiyor yeni ev aldilar mecbur calismasi lazim yoksa oda gelebilirdi
Nasip kismet artik yavas yavas idare edicez

Naz bu arada bugun benim kzda az harejet ediyor kz anlamadim he

Naz hareketlerde fazla azalma varsa yarını bekleme canım.

Merve, hazade hadi gelin güzel haberlerle.

Sorma burada hic kimsem yok cuma da benim kontrolum var
Onuda atlatalim haftasonu temizlige baslarim artik esimde evde camlari sildiririm
Perdelerimi takar gerisinide iki gunde yavas avas yaparim artik
Annem olsaydi buyuk ihtimalle getirirdim onu yanima ama maalesef ki annem yok
Ablam var oda calisiyor yeni ev aldilar mecbur calismasi lazim yoksa oda gelebilirdi
Nasip kismet artik yavas yavas idare edicez

Naz bu arada bugun benim kzda az harejet ediyor kz anlamadim he

Bizim kızlar isyana girdi sanırım:1:
Arada azalıyor heralde hareketleri anlamadımki vallahhiii yaa bi günü bü gününe uymuyor sıpaların..
Ben şimdi bi paket çikolata yedim:1:Bakalım hareketlenecekmi:1:
Sen çantanı hazırladınmı kuzum?Ben daha hazırlamadım sezeryan olacagı için önceki gün hazırlarım diyorum..

Naz hareketlerde fazla azalma varsa yarını bekleme canım.

Merve, hazade hadi gelin güzel haberlerle.

İncim tespit için çikolata yedim bakalım hareketlenecekmi cimcime:1:

Allah kabul etsin canım.

İyiyim şükür canım. Sen de iyisin inş.
Diğer günlerden pek bir farkı yoktu :) Evimizde sakin sakin oturduk :1:

Ben de herhalde en sakin yılbaşımı geçirdim :1: Bütün gece uyudum. 12'de eşim uyandırdı. Biraz takıldım. Sonra yine yattım. Anlayacağın yılbaşından hiçbirşey anlamadım. Neyse bu seneyi böyle atlatalım da seneye nasip :16:

Hazademm güzel haberlerle gel kuzumm sanırım bizimkinede kordon dolandı hareketleri acayip azaldı sıpanın..
Neyseki yarın hastaneye gidicem..
Zor günler geçiriyorsun bebegim allah yardımcın olsunnn bir an önce atlat şu günnleri inşallahh:38:

Canım ihmal etme baktır ama netten okuduğum kadarıyla son aylarda yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş. Çok da strese girme.. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah :16:

Mervemmm güzelll haberle gel kuzummm o haftalarda çıok normal ama için rahat olsunn rahim büyüyor sonuçta..

Kızlar günaydınnnnn nasılsınızzzz???

Ben rüyamda çok kötü şeyler gördüm kızımı emzirken bi bakıyorumki elimde ölmüş:14:Psikolojik sorunlu oldum çıktımmm:50:
Ayy Nazım sorma yaa.. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Hamile kalmak da ayrı bir stresmiş. Hayatımın en psikopat dönemini yaşıyorum.:37: Kabuslar bende de çok fazla :31:

:nazar: sen kaçta doğurmuştun chnb?
kaç kiloydu seninki
valla 3 e yakın doğarlarsa süper olacak inş.
yarın yine nstye gireceğim inş. bir sıkıntı çıkmaz

herkese yeni yıldan merhaba..
2 gündür kardeşim yanımdaydı ,yılbaşında yedik ,içtik ,okey partisi yaptık ,çok güzel geçti
hep beraberdik ama kaçırdım tabi yemek işini ,pizzalar ,çerezler ,cipsler gırla gitti:1:
ne yapayım bi seferlik kendime kıyak geçtim olsun o kadar:14:
onlar yerken bakamazdımya :1:
bi de hamsiler de sevdi valla cipsi çerezi ,nasıl hareketliydiler yedikten sonra anlatamam size :1:
ama moral olarak çok ii geldi valla ,uzun zamandır evde yalnızımya böyle toplu birarada ye iç yat kalk olayı ii geldi
yiğenime de çok düşkünümdür ilaç gibi geldi valla
şimdi de evimi sildi süpürdü gitti sağolsun
iş arkadaşım aradı demin,rüyamda gördüm seni doğurmuştun diyor
dedim ağzını hayra aç ben daha en az 2 hafta dayanacağım inş. :1:
kız zilli maş. kaç aydır dayanıyorsun bugünlere getirdin helal olsun sana diyor bana :1:
dedim dur nazar değer söyleme öyle doğunca söylersin:nazar:
benim odam tamamlandı çok şükür birazdan resimlerini koyacağım bakalım beğenecekmisiniz

Delikız bu tarz kutlamalar kalabalıkla çok güzel oluyor. Biz de eskiden yılbaşında tombola ya da okey oynardık. Bu sene biz memlekete gidemedik. Annemler geldi. Ama tabii sayı olarak azdık. O yüzden pek bişey anlamadık..

Hadi bakalım hamsiler istediğimiz günde sağlıkla doğacaklar inşallah :16: siz sırayı savacaksınız sıra bize gelecek.. Darısı başımıza. İnşallah ben de senin kadar rahat geçiririm hamileliğimi :16:

incim canım yeni yılın kutlu olsun inşallah 2013 sana ve bu topikteki bütün arkadaşlara uğur getirir ve bebeklerinize kavuşursunuz tatlım :16::16::16::16:

Encanım sağol canım Allah razı olsun. Önce Allah'ın izni sonra da dualarımızla yavrularımız sağlıkla gelecek inş inanıyorum buna.

Bizim kızlar isyana girdi sanırım:1:
Arada azalıyor heralde hareketleri anlamadımki vallahhiii yaa bi günü bü gününe uymuyor sıpaların..
Ben şimdi bi paket çikolata yedim:1:Bakalım hareketlenecekmi:1:
Sen çantanı hazırladınmı kuzum?Ben daha hazırlamadım sezeryan olacagı için önceki gün hazırlarım diyorum..

İncim tespit için çikolata yedim bakalım hareketlenecekmi cimcime:1:

Sorma sorma amma nazlı çıktı bu topiğin kızları :1:
Resmen deney yapıyoruz :1:

Ben de herhalde en sakin yılbaşımı geçirdim :1: Bütün gece uyudum. 12'de eşim uyandırdı. Biraz takıldım. Sonra yine yattım. Anlayacağın yılbaşından hiçbirşey anlamadım. Neyse bu seneyi böyle atlatalım da seneye nasip :16:

Canım ihmal etme baktır ama netten okuduğum kadarıyla son aylarda yeri daraldığı için hareketleri azalıyormuş. Çok da strese girme.. Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah :16:

Ayy Nazım sorma yaa.. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Hamile kalmak da ayrı bir stresmiş. Hayatımın en psikopat dönemini yaşıyorum.:37: Kabuslar bende de çok fazla :31:

Delikız bu tarz kutlamalar kalabalıkla çok güzel oluyor. Biz de eskiden yılbaşında tombola ya da okey oynardık. Bu sene biz memlekete gidemedik. Annemler geldi. Ama tabii sayı olarak azdık. O yüzden pek bişey anlamadık..

Hadi bakalım hamsiler istediğimiz günde sağlıkla doğacaklar inşallah :16: siz sırayı savacaksınız sıra bize gelecek.. Darısı başımıza. İnşallah ben de senin kadar rahat geçiririm hamileliğimi :16:

Yarın gitcem akasyam nstye alır büyük ihtimal orda çıkar bazen bebekler bu haftalarda strese girebiliyormuş..
Hamilelik çok zor bişeymiş vallahi akasyam dogru söylüyorsun nevrim döndü inanki rüyamda saçma sapan şeyler gördüm:27:
Bi dogursakta sırayı siz alsanız akasyam ayy ne iyi olurrr:38:

Kızlar Hazade'yle konuştum. Şu an Medical Park'taymış. Kendi doktorunun yönlendirdiği doktorla görüşmek için bekliyor. Büyük ihtimalle yarın doğum olur diyor. Dua edelim :31:

evet yaa akasya ben uzun zamandır yalnızdımya bana da iyi geldi valla
bi de istediğim gibi yedim içtim :1:
bi de vakit de geçiyor böylece ,3 gündür ev kalabalık anlamadım bile 3 gün geçtiğini :1:
inş. akasya inş. :16:
sağlıkla doğsunlar inş. ben erken doğururum diyordum ama şimdilik tık yok hayırlısı ALLAHtan ...
inş. akasyam yaa inş.
valla eşim bana diyorki karadeniz kızı olduğun belli tuttun içerde şunları diyor :1:
dedim ne alaka tabiki bünye ,rahmin yapısı da önemli ama ALLAHın takdiri hepsi ..
yaaw ne miden bulandı ne kilo aldın ne oram buram ağrıyor diye sızlandın ,maş. karıma diyor :1:
dedim sus hele doğsunlar sonra söylersin bunları bak nazar değerse senden bileceğim:1:
inş. herkes rahat geçirsin ,vaktinde gelsin kuzular..

Delikız sağlıklı günlerde kullansın kuzular odalarını inş.
amin inci sağolasın
Delikız herşeyleri çok güzel.. Güle güle kullansın yavrukuşlar :16:

sağolasın akasya ,oda kurmadım ,,böyle bir konsept yaptım ,odaları inş.4 yaşında düşünüyorum ,o zaman dolaplarını da başka yere kaldıracağım ,şimdlik bununla yetinsinler :1:
darısı başına inş. :16:
inş. senin de o heyecanları yaşayacağın günler çabucak gelsin :16:

delikız cok guzel olmuş allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın darısıda bıze bulaşsın....

sağolasın :16:
darısı inş. başınıza ...
yalnız ikiz olursa gerçekten herşeyleri zor oda hazırlamak da zor ..
yani özel yaptırırsan kolay da ,böyle olursa zor oluyor ,aynı renkleri bulmak ayarlamak zor oldu valla
niyeyse bizi düşünen yok :1: ya kız ya erkek konsepti var :1:
aman sağlıcakla doğsunlar da gerisi hiç mühim değil halloluyor bi şekilde ..
inş. sizlere de böyle hazırlayıp da doğumu beklemek nasip olsun ..
ben şuan bekleme modundayım artık kafam rahat ,eksiğim kalmadı ,çantam da hazır çok şükür ..

sağolasın :16:
darısı inş. başınıza ...
yalnız ikiz olursa gerçekten herşeyleri zor oda hazırlamak da zor ..
yani özel yaptırırsan kolay da ,böyle olursa zor oluyor ,aynı renkleri bulmak ayarlamak zor oldu valla
niyeyse bizi düşünen yok :1: ya kız ya erkek konsepti var :1:
aman sağlıcakla doğsunlar da gerisi hiç mühim değil halloluyor bi şekilde ..
inş. sizlere de böyle hazırlayıp da doğumu beklemek nasip olsun ..
ben şuan bekleme modundayım artık kafam rahat ,eksiğim kalmadı ,çantam da hazır çok şükür ..

Bu pembe mavi olayına oldum olası deli olmuşumdur :1:
Ne yani başka renk mi yok kardeşim :ssz:
Yakın bir arkadaşımın kızı oldu, yatak takımını yeşil turuncu aldılar çok da hoşuma gitti, arabası kırmızı, kıyafetleri değişik renklerde. Kızı pembeye erkeği de maviye hapsetmemek lazım.

Back
X