Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ay merve senin su kayganani cok merak etmeye basladim ya
Ayip olmazsa sorabilirmiyim nereli esin ve sen
Ne merakli kadinmis yahu bizde mi abartioruz bilemedimki
Sormasalar hic ilgilenmiyorlar deriz ilgilenseler ne meraklilar deriz
Ama senin kaygana cok ileri derecede merakli esinede yazik kiz kizma
Adamcagiz aramizda kalmis bir tarafta anne kiramaz ki bir tarafta esi

hehe:) ö<lemciğim emin ol abartmıyoruz ne sen sor yaşadıklarımı nede ben anlatayım
şimdi yurt dışındalar canım fransadalar.
eşimide anlıyorum ama bu kadar yumuşak olmak zorunda değil

haberlere bakayım dedim dünden beri dua ediyorum hem akasyama hem hazadeye
akasyam rüyalarıma girdin kızz:9: ama sonuçlar geliyordu gördüm gözümle gayet temizdi
için rahat olsun ama cumartesiye kalmış hayırlısı cNIM:34:

benim kabus gene başladı kusma kabusum:27:
allahım peşimi bırakmıyor bu
ben gideyim bşeyler atıştıryımda şurubumu içeyim:3:

Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabaaa..Ne kadar güzel bir günnmüş bugunn Hazadeeeee doğum yapacakmış inanamadım.. ALLAHIM hayırlısıyla kolaylıla sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah..okuyunca cok duygulandım cnm benim cok heyecanlıdır..
Akasyacım, sende sonuç bekliyor muşsun ınsallah güzel sonuçlar gelecek ne zordur beklemek yaaa sabır dılıyorum cnm..
onun dışında kısa bır baktım herkesler ıyıymış şükür..hamişlerimizin doğumlar bır bır geliyor sağlıkla hepiniz kucaklarınıza alın inşallah ilk parti hazede,delikız,özlem,naz :))
taze anneler nasıl mattıka,chnb?ıyıdır ınsallah..
benimde bu esnada 2 kez sehir dışı seyahatım oldu bana da iyi oluyor gerçi stresli günlerim biliyorsunuz beklemek çok zor.. ..en son salı döndüm evime çarşamba doktora gittim
ben cok ümitsiz gittim hatta aç bile giitim bebeğim beni bıraktıysa alınırsa diye korkarak..ama dr kalbi atıyor deyince inanamadım soka girdim kızlar oralarda koyuverdim gitti gene Allahıma şukurler olsun..tabi daha cok erken sevinmem için biliyorum dualar beni sakınlestiriyor,,burada olamasamda hergece bu topikte bebek özlemi çeken tum arkadaşlarım dualarımdasınız,,inşallah bu 2013 te hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...

Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhabaaa..Ne kadar güzel bir günnmüş bugunn Hazadeeeee doğum yapacakmış inanamadım.. ALLAHIM hayırlısıyla kolaylıla sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah..okuyunca cok duygulandım cnm benim cok heyecanlıdır..
Akasyacım, sende sonuç bekliyor muşsun ınsallah güzel sonuçlar gelecek ne zordur beklemek yaaa sabır dılıyorum cnm..
onun dışında kısa bır baktım herkesler ıyıymış şükür..hamişlerimizin doğumlar bır bır geliyor sağlıkla hepiniz kucaklarınıza alın inşallah ilk parti hazede,delikız,özlem,naz :))
benimde bu esnada 2 kez sehir dışı seyahatım oldu bana da iyi oluyor gerçi stresli günlerim biliyorsunuz beklemek çok zor.. ..en son salı döndüm evime çarşamba doktora gittim
ben cok ümitsiz gittim hatta aç bile giitim bebeğim beni bıraktıysa alınırsa diye korkarak..ama dr kalbi atıyor deyince inanamadım soka girdim kızlar oralarda koyuverdim gitti gene Allahıma şukurler olsun..tabi daha cok erken sevinmem için biliyorum dualar beni sakınlestiriyor,,burada olamasamda hergece bu topikte bebek özlemi çeken tum arkadaşlarım dualarımdasınız,,inşallah bu 2013 te hepimiz yavrularımıza kavuşuruz...

Akide şuan nasıl duygulandım anlatamam yemin ederim snei o kadar iyi anlıyormki:43::43:
kaybetmek o kadar zorki insan inanamıyor
inşallah devamıda gelecek canım çok çok sevindim yavrun sağlıklı inşallah:16:
evet benim bulantılar gene başladı ne yapalım bebeğim iyi olsunda ben razıyım

Akide şuan nasıl duygulandım anlatamam yemin ederim snei o kadar iyi anlıyormki:43::43:
kaybetmek o kadar zorki insan inanamıyor
inşallah devamıda gelecek canım çok çok sevindim yavrun sağlıklı inşallah:16:
evet benim bulantılar gene başladı ne yapalım bebeğim iyi olsunda ben razıyım

Canım benim sağol,,bizi bizden ıyı kım anlayabılır,insallah sağlıklıdır devam eder cnm benimde duam hep bu..doktor ne zaman geçer diyor bulantlara,,inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alınca hersey geride kalacak cnm..

haberlere bakayım dedim dünden beri dua ediyorum hem akasyama hem hazadeye
akasyam rüyalarıma girdin kızz:9: ama sonuçlar geliyordu gördüm gözümle gayet temizdi
için rahat olsun ama cumartesiye kalmış hayırlısı cNIM:34:

Aaaa sahi mi Mervem :52: Senin duaların çıkar.. Temiz kalpli hatunum... İnşallah rüyan gibi hayırlı sonuçlar alırım canım.. Rabbim seni haberci kılmıştır inşallah :16:

SAat 12 hazadeyi doğuma almışlardır
ayy çok heyecanlıyım vallaaaa:52::52::52::52:

Aynen ben de :52: Var mı haber alan ??? Doğmuş mu ?

benim kabus gene başladı kusma kabusum:27:
allahım peşimi bırakmıyor bu
ben gideyim bşeyler atıştıryımda şurubumu içeyim:3:

Ben de hala sabahları kusuyorum. Az önce de ceviz yediğim için midem bulandı :37:

Akidem geçen aklıma geldin. Hiç yazmıyor diye düşündüm. Bebiş nasıl diye merak ettim. Allah'ın izniyle inşallah bebeğin sağlıklı canım. Burada çok mucize gördük biri de sen olacaksın :16: Beklemek çok zor ama dualarla rahatlıyorum canım. Allah yardım etsin hepimize...

Kizlar mina bebek dogdu gozumuz aydin darisi basimiza insallah

Telefonla mı konuştun Özlem ? Yoksa facete mi yazdılar :26:

Face den haber aldim akasya cim numarasini almadim hazade nin
Alsaydim arardim ama malesef

İşyerindeyim. açamıyorum face. Oyy çok merak ettim. :52: Ben de teli var ama şimdi ameliyat sersemidir. İyice bir kendine gelsin. Sonra ararım inşallah .. Hoşgeldin Arya Mina prenses.. Sefalar getirdin.. Çok beklendin, çok istendin.. Mucize bebeksin sen. Hepimizin mucizesisin. :21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46::46::46::46::46::46::8::13::13::39:

Back
X