Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aaaa sahi mi Mervem :52: Senin duaların çıkar.. Temiz kalpli hatunum... İnşallah rüyan gibi hayırlı sonuçlar alırım canım.. Rabbim seni haberci kılmıştır inşallah :16:

Aynen ben de :52: Var mı haber alan ??? Doğmuş mu ?

Ben de hala sabahları kusuyorum. Az önce de ceviz yediğim için midem bulandı :37:

Akidem geçen aklıma geldin. Hiç yazmıyor diye düşündüm. Bebiş nasıl diye merak ettim. Allah'ın izniyle inşallah bebeğin sağlıklı canım. Burada çok mucize gördük biri de sen olacaksın :16: Beklemek çok zor ama dualarla rahatlıyorum canım. Allah yardım etsin hepimize...

Telefonla mı konuştun Özlem ? Yoksa facete mi yazdılar :26:

İnşallah canım sabah namazına uyandım o güzel ezan sesiyle hem sana hem hazadeye çok dua ettim
inanki kendime ediyormuş gibi.kader arkadaşlarım benim:43:
akasya sen kan ilacı kullanıyormusun ben hapı yutamıyorum diye doktorum şurup verdi sen hap mı kullanıyorsun?

Naz hastaneden geldin mi canım yazsana ne oldu
doktorun bişey dedimi doğum tarihi için?:3:

aaa evet ya, face mantıklı takip için, kaybetmemek-kaybolmamak için...
oradan da irtibata devam etmek isteyen olursa adres söyleyin, memnuniyetle eklerim:)

not: özelden mesaj atmamam, emrivaki yapmak istememem:)

hazade bebeğine kavuşmuş, ikisi de iyilerdir inş. haber alınca yazın kızlar.
şu face kullanmayınca da böyle kopuk oluyo

herkese merhabalar kızlar

okuyorum sürekli ama pek yazamıyorum,hepiniz iyisiniz değil mi?

mina doğmuş bugün,hazade çok tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla büyütsün inşallah

akasya sonucun güzel çıkar inşallah

inci sen nasılsın?maalesef bizde bir gelişme yok,mucizeler bizi de bulsa yeni yılda:)

chnb,mattika,delikız,lave,ada,özlem,naz ,merve unuttuğum var mı?

umarım güzel bir yıl olur bu yıl hepimiz için...

Evet doğmuş mina bebekk:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tüylerim diken diken oldu yemin ederimmmmmmmmmmmm:43::43:

Mervemm fotoğrafı var mı ? Ya işyerindeyim çok merak ettim. Bu arada acaba ne kadar kalacak hastanede :26: Belki gider ziyaret ederiz. Olmadı bebiş eve gelince eve gideriz :16:

İnşallah canım sabah namazına uyandım o güzel ezan sesiyle hem sana hem hazadeye çok dua ettim
inanki kendime ediyormuş gibi.kader arkadaşlarım benim:43:
akasya sen kan ilacı kullanıyormusun ben hapı yutamıyorum diye doktorum şurup verdi sen hap mı kullanıyorsun?

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun. Ben de sürekli hepimize dua ediyorum. En son Yuşa Hazretleri türbesinde bol bol dua ettim. Sabah saatleri be de sık sık uyanıyorum. Namaz kılamasam da dualar ediyorum. Bu stresli süreçte dualar beni ayakta tuttu. Yoksa delirmek üzereyim :37:

herkese merhabalar kızlar

okuyorum sürekli ama pek yazamıyorum,hepiniz iyisiniz değil mi?

mina doğmuş bugün,hazade çok tebrik ederim canım,rabbim sağlıkla büyütsün inşallah

akasya sonucun güzel çıkar inşallah

inci sen nasılsın?maalesef bizde bir gelişme yok,mucizeler bizi de bulsa yeni yılda:)

chnb,mattika,delikız,lave,ada,özlem,naz ,merve unuttuğum var mı?

umarım güzel bir yıl olur bu yıl hepimiz için...

İnşallah canım.. Senin durumlar nasıl ? Var mı yeni bir tedavi planın ?

Mervem ben halen progestan fitil kullanıyorum. 200'lük. Gece yatmadan uyguluyorum. Ama çok geri akıyor. Bir çare bulamadım bu işe :26: Bir de ben de kansızlık çıktığı için demir hapı kullanıyorum. Başka bir vitamin vs vermediler henüz.

Mervemm fotoğrafı var mı ? Ya işyerindeyim çok merak ettim. Bu arada acaba ne kadar kalacak hastanede :26: Belki gider ziyaret ederiz. Olmadı bebiş eve gelince eve gideriz :16:

Allah kabul etsin canım. Allah razı olsun. Ben de sürekli hepimize dua ediyorum. En son Yuşa Hazretleri türbesinde bol bol dua ettim. Sabah saatleri be de sık sık uyanıyorum. Namaz kılamasam da dualar ediyorum. Bu stresli süreçte dualar beni ayakta tuttu. Yoksa delirmek üzereyim :37:

Akasya henuz resim yok sadece arkadaslari bilgilendirmisler
Dunyalar guzeli kizimiz dogdu diye bende buradan sizlere bilgi vermek istedim
Son durumlari hakkinda henuz bir bilgi yok insallah ikiside iyidir
Inan sirf haber alabilmek icin facebook acik tutuyorum

Mervem ben halen progestan fitil kullanıyorum. 200'lük. Gece yatmadan uyguluyorum. Ama çok geri akıyor. Bir çare bulamadım bu işe :26: Bir de ben de kansızlık çıktığı için demir hapı kullanıyorum. Başka bir vitamin vs vermediler henüz.

Bana bu progestan fitilini 8haftalik olunca birakirmislardi
Sen neden hala kullaniyorsun bununla ilgili bisey dedimi doktorun merak ettim

yok daha resim felan ama ben meraktan çatlamak üzereyim yani küvöze felan koymamışlardır inşallah
ikiside çok iyidir
ayy o yuşa tepesine bayılıyorum ben ne zaman gittin canım eşinle mi gittin
hem manevi havası hemde manzarası harikaaa:1:
evine gideriz canım inşallah minamızı görmeye
bak bu sefer geleceksin ama tamam mııı:27:

Bana bu progestan fitilini 8haftalik olunca birakirmislardi
Sen neden hala kullaniyorsun bununla ilgili bisey dedimi doktorun merak ettim

Özlemciğim ;

Ben tüp bebek merkezimde gebelik takibine devam ediyordum. Oradaki doktor boyun kısa olduğu için senin durumun riskli devam edelim dedi. Şimdi bir riskli gebelik uzmanına başlayacağım. CVS işlemimi yapan doktor. Kendisi doçent. O pek fazla gerek görmedi ama testler belli olunca gel tüm hamilelik sürecini planlayalım, progestan konusunu da tekrar değerlendiririz demişti. Haftaya ayrıntılı ultrason için gideceğim. O zaman net karar verir sanırım.

Canım ellerine yıka iyice yatmadan bütün işlerini hallet çişini felanda yap:1:
ondan sonra bacaklarını havaya dik bacaklarını aç ve fitili vajinanın derinliklerine parmağınla ittir
5 dakika o pozisyonda kal yavaş yavaş indir ayaklarını sonrada yat işte
zaten vücudun gerekli olanı alır gerisini atıyor

yok daha resim felan ama ben meraktan çatlamak üzereyim yani küvöze felan koymamışlardır inşallah
ikiside çok iyidir
ayy o yuşa tepesine bayılıyorum ben ne zaman gittin canım eşinle mi gittin
hem manevi havası hemde manzarası harikaaa:1:
evine gideriz canım inşallah minamızı görmeye
bak bu sefer geleceksin ama tamam mııı:27:

Salı günü gittik canım. Annem babam burdaydı. Babam görmeyi çok istedi. Gerçekten çok ulvi bir yer. Tüyleri ürperdi. Bol bol dua ettim.. Manzarası da harikaydı..

Canım ellerine yıka iyice yatmadan bütün işlerini hallet çişini felanda yap:1:
ondan sonra bacaklarını havaya dik bacaklarını aç ve fitili vajinanın derinliklerine parmağınla ittir
5 dakika o pozisyonda kal yavaş yavaş indir ayaklarını sonrada yat işte
zaten vücudun gerekli olanı alır gerisini atıyor

Hımmmm :26: Galiba ben ileri itmeye korkuyorum. Bişey olacak gibi geliyor bana :1: Akşam böyle deneyeyim . Yalnız tarif harika :27::9:

Akasya canım detaylı ultrason için daha erken değilmi?
hangi doktorun söyledi bunu

Salı günü gittik canım. Annem babam burdaydı. Babam görmeyi çok istedi. Gerçekten çok ulvi bir yer. Tüyleri ürperdi. Bol bol dua ettim.. Manzarası da harikaydı..

Hımmmm :26: Galiba ben ileri itmeye korkuyorum. Bişey olacak gibi geliyor bana :1: Akşam böyle deneyeyim . Yalnız tarif harika :27::9:

Biz oraya ramazan ayında gitmiştik arkadaşlarla iftar açmaya çok çok güzeldi
ee ne yapayım en açık anlaşılacak bi şekilde tarif etmek istedim:27:
annengil gittmi peki:5:

Akasya canım detaylı ultrason için daha erken değilmi?
hangi doktorun söyledi bunu

Canım CVS işlemimi yapan doçenti aradım geçen hafta. Test sonucu belli olmadı ne zaman geleyim dedim. Dedi ki ben ayrıntılı ultrasonu 17. haftada yapıyorum. Sen 12 Ocak'ta gel. Hemen hemşiresine verdi telefonu. Hemşiresi yazdı randevumu.

Biz oraya ramazan ayında gitmiştik arkadaşlarla iftar açmaya çok çok güzeldi
ee ne yapayım en açık anlaşılacak bi şekilde tarif etmek istedim:27:
annengil gittmi peki:5:

Babam gitti. Annem burada. Ama bu akşam kardeşime geçecekmiş maalesef

Canım CVS işlemimi yapan doçenti aradım geçen hafta. Test sonucu belli olmadı ne zaman geleyim dedim. Dedi ki ben ayrıntılı ultrasonu 17. haftada yapıyorum. Sen 12 Ocak'ta gel. Hemen hemşiresine verdi telefonu. Hemşiresi yazdı randevumu.

Babam gitti. Annem burada. Ama bu akşam kardeşime geçecekmiş maalesef

Allah allah baya erken yapıyormuş senin doktor şaşırdım bizimki 22. haftada:)
İnşallah ondanda güzel sonuçlar alacağız akasyam biz şu ocak ayını hayırlısıyla bi atlatalım inşallah:16:
eee tek sen misin kız:27: kardeşininde annesi babasıı
kardeşin evli mi peki?

Back
X