Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım bak demedimmi ben sana her şey güzel olacak diye maşallah kızına:nazar::16:
Dedin valla bacım:1:
Artık içimdeki korkular geçti şimdi tek istegim minik kızımı bir an önce görmekkk..
Evet ya ama sende dogurursun ben kalirim heralde
Yok kız biz aynı gün dogurcaz:1:

Gozun aydin nsz
Bak 3 kiloyu gecmis!:)
He ya geçti canımm vallahiii çok şükür..:16:
Nazım maşallah :nazar: Sağlıkla gelecek inş kuzun.

Özlem ve senle şafak sayıyorum vallahi :1:

Oyy kuzum benm allah senden razı olsun güzel arkadaşım ,en yakın zamanda senn içinde şafak sayıcazzz canım benmmm:38:

Dedin valla bacım:1:
Artık içimdeki korkular geçti şimdi tek istegim minik kızımı bir an önce görmekkk..

Yok kız biz aynı gün dogurcaz:1:

He ya geçti canımm vallahiii çok şükür..:16:

Oyy kuzum benm allah senden razı olsun güzel arkadaşım ,en yakın zamanda senn içinde şafak sayıcazzz canım benmmm:38:

İnş canım inş hayırlısıyla...

Sagol canımmm..Senn bebegin ultrosondaki kilosuyla dogdugu kilosu tuttumu kuzum?

3 kilo civarı oldu dedi ve ölçmedi dr son zamanlarda. 500 hata payı var dedi, bi de oğlumun duruşundan tam ölçemedi sanırım. 3160 gr doğdu

Son düzenleme:
Gozun aydin olsun Allah anali babali buyutsun insallah hamsilerini
Darisi basimiza insallah buyuk mucadele basladi senin icin canim

3 kilo civarı oldu dedi ve ölçmedi dr son zamanlarda. 500 hata payı var dedi, bi de oğlumun duruşundan tam ölçemedi sanırım. 3160 gr doğdu

Anladım canımm geellikle ultrosondan eksik doguyor bebekler,Banada 200 hata payı var dedi bakalım ne kadar dogacak..

Kızlar günaydınnnnnn...:16:

Özlem hayırlı haberlerle gel canımmmmm ne zmaan gidiceksin ultrosonla bakacak degilmi?

Anladım canımm geellikle ultrosondan eksik doguyor bebekler,Banada 200 hata payı var dedi bakalım ne kadar dogacak..

Kızlar günaydınnnnnn...:16:

Özlem hayırlı haberlerle gel canımmmmm ne zmaan gidiceksin ultrosonla bakacak degilmi?

Randevum gec saatte canim saat 17:00 de evet ultrasonda bakilacak insallah

Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim.:14::14: Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. :43::43: Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..

Randevum gec saatte canim saat 17:00 de evet ultrasonda bakilacak insallah
Tamam kuzum hayırlı haberlerle gel..
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim.:14::14: Ayrıntıları anlatmayacağım. Lütfen sormayın. Acımın tarifi yok. sürekli ağlama krizleri geçiriyorum. Ne zaman toparlanırım bilmiyorum. size haber vermek istedim. :43::43: Bu süreçte bana destek olan dostlarıma çok teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun. Dua edin benim için..

Ne diyecegimi bilmiyorum inanki..Allah yardımcın olsun akasyam allah sabır versin..:38:

Allah sabırlar versin canım. gerçekten acınınn arifi yok. sen ne zaman ne anlatmak istersen biz o kadarını biliriz. senden haber gelmeyince bir terslik olduğu doğmuştu içime. çok geçmiş olsun canım.

Çook zoor. En zoru da dayanmalı olman. Olmayan bir bebeyin yokluğuyla yaşanır, var olanın kayb edilmesi ....

Rabbim sevdiyini acılarla sınarmış.

Allahdan dileyim sana en kısa zamanda tüm acılarını unuttursun. Amin ya Rabb!!!

Akasya cok cok gecmis olsun dualarim seninle canim Allah yardimcin olsun
Allah sana sabir versin artik ne diyecegimi sasirdim suanda soklardayim

akasya sesin çıkmayınca korktum dua ettim sana, başın sağolsun, her zaman yanındayız..

ah yaaa...
kıyamam canım benim ya...
birkaç gündür bakınıyorum sana, derin sessizlik...

bütün sözler boş şimdi senin için, biliyorum.

Gecmis olsun akasya78

akasya cok gecmıs olsun umarın en kısa zaman da kendini toparlarsın allahım herkezi farklı sınıyo allahım cekemıyecegımız dert sıkıntı vermezmıs.buradakı kısılerle sıkıntılarımız aynı ben fazla sızlerle sohbet etmesem bıle herkezı tanıyorum mutlu olanlara sevınıyorum uzulenlere uzuluyorum en kısa zaman kendını toplarsın ınsallah.

nazefse bebişin kilo almış guzel haberlerle gelmıssın inşallah sen ve özlem hayırlısıyla kızlarınızı kucagınıza alırsınız canım.

Back
X