Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar galiba dogurcam bu seffer sancilar 5 dk bir geliyor ve hafif kanamsm oldu ne olur dua edin 1 saat daha bekliycem ayni sekilde dvm ederse gidiyorum sizleri haberdar ederim durumdann

Kizlar galiba dogurcam bu seffer sancilar 5 dk bir geliyor ve hafif kanamsm oldu ne olur dua edin 1 saat daha bekliycem ayni sekilde dvm ederse gidiyorum sizleri haberdar ederim durumdann

Özlemmm demeee kızzz heyecanlandım yemin ederimmm:52::52:
Hadi bakalım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun
Tek avazda kurtulasın inşallah:52::52::52:

Sen mi ben mi sorma asıl sen nerelerdesin:1:
Bizde iyi sayılırız bigün iyiyim bigün kötü işte yuvarlanıp gidiyoruz
Pazartesi detaylı ultrasonumuz var incim biraz heyecanlıyım
İnşallah bi aksilik çıkmaz
Hazadeye gidelim birgün ne dersin:26:

Mervem dualarım seninle canım.. Çok da stres yapma. Sağlıkla gelecek inşallah prenses :16: En kısa zamanda görüşelim.. Moral verelim birbirimize.. Körler sağırlar hesabı :9:

Hastanedeyim 2 cm acilmam var ve sancilar cok dualariniza ihtiyacim varrrrrrr
Anaa bu sefer gelecek galiba Allah yardımcın olsun canım
şimdiye doğmuştur belki kızın
Mervem dualarım seninle canım.. Çok da stres yapma. Sağlıkla gelecek inşallah prenses :16: En kısa zamanda görüşelim.. Moral verelim birbirimize.. Körler sağırlar hesabı :9:
:1::1::1:
Allah razı olsun Akasyam sağolasın
evet şu detaylıyı hayırlısıyla atlatalımda görüşelim canım valla:16::16:

Hepinize teker tekr tesekkur ederim dogurmadim desem inanmayin kuzum 3120gr olarak sabsh saat 10 da dunyaya geldi simdi hastanedeyiz derecesi cok dusuyor onu ayarlanaya calisiyoruz yoksa evimize gidecektik geri kalan hersey yok iyi bebegim saglikli cok sukur

Hepinize teker tekr tesekkur ederim dogurmadim desem inanmayin kuzum 3120gr olarak sabsh saat 10 da dunyaya geldi simdi hastanedeyiz derecesi cok dusuyor onu ayarlanaya calisiyoruz yoksa evimize gidecektik geri kalan hersey yok iyi bebegim saglikli cok sukur

özlemmm hayırlı uğurlu olsun canım benim
Sağlıklıymış yavrun çok şükür:nazar::nazar:
Hadi kurtuldun valla inşallah evinizede geçersiniz en kısa sürede
Rabbim kıızına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin
Sanada geçmiş olsun canım

gecmis olsun ozlem. masallah kurtulmussunuz. nasildi dogum, kolay olmustur ins.
allah saglikli uzun omurler versin iki kizina da.

Rabbim sağlam ve salih evlat eylesin :16::16::16: . Büyüyüp serpildiklerini, güzel ve hayırlı evlatlar olmalarını görmeği sana ve babalarına Rabbim nasip etsin :32::32::32::21::21::21: .

Rabbim bana ve arzusunda olan her kese bu mutluluğu yaşatsın. Amin.

Sana da geçmiş olsun. Allah kolaylık versin.

maşallah Özlem arkadaşımız doğum yapmış tebrikler gözleri aydın olsun , sağlıklıca , analı-babalı büyütmek nasip etsin Rabbim inşallah sıkıntısız atlatmıştır doğumu herşey yolundadır bir ara cici resimlerden bekleriz :emir_bebek::nazar::38:

Özlemim hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inş.
Bir an önce toparlanır da evinize çıkarsınız inş. Detayları bekliyoruz :31:

Aaaa özlem doğmuş kızın sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah...:16:

Ee olsun canım bizim evimizde 2+1 malesef oda yapamayacağız
belki tayinimiz çıkabilir bakalım hayırlısı.güle güle kullansın yavrun sağlıklı günlerde
Ben daha hiçbir şey almadım pazartesi günü detaylı ultrasonumuz var canım
Onu kazasız belasız atlatalım inşallah ondan sonra yavaş yavaş başlarız artık
Biraz korkuyorum birazda heyecan var karışık duygular işte şu detaylı yüzünden
Rabbime emanet inşallah:49:

canım pazartesi güzel haberlerle gel ...:16:

Uyku uyku uyku:84:

Kızlar yerime biriniz bebege bakabilirmisiniz bende azıcık uyuyumm:27:
Sürekli aranıyor kızım pek doyumsuz çıktı maşallahh:1:
Sarılıgımız var korkuyorum bende acaba sütüm yetmiyormu diye aslında iyide geliyor ama:44:
Geçen günkü degeri 17 çıktı yavrumun bana yüksek geldi ama doktor 20 nin altında korkma dedi..
Acaba biberonada sagsam versemmi??

canım ilk günler zor olur olsun emsin ki süt kanalların açılsın...

Canımmm herzaman gelebilirsin herzaman beklerim sizi çooook öpüyorum incim marta az kaldı inşallah bu de herşey iyi olucak.

ay ben de gelebilsem keşke...:16:

canım yarın 35 haftalık olucam kısmetse :49: 1 hafta ilerden mi göründük bir an :16::16::16:

sağol canım ama yarın 35 olucam inşallah :3::49::29:

maşallah şifa ne çabuk geçti kız mı erkek mi?

Ben de inanılmaz heyecanlıyım. Uzun zaman geçti ya ondan büyük ihtimalle :) Aynen kuzum aynen çok şükür.
Adetlerimde bir şaşma olmazsa 5-6 mart gibi kontrol, Rabbim nasip eder doktor da başlayabilirsiniz derse 19-20 martta maceramız başlayacak inş.

ay canım ne kadar azaldı hayırlısıyla geçse günler...:16::16:

ben de iyiyim kızlar sütüm azaldı biraz artırmaya çalışıyorum...:16:

Canım süt arttırıcı yiyecek içecekler neler onlardan tüketsen :31: İnş. bol bol gelir.
Yazın geldiğinde yine toplanırız inş. :16:

chnb canım takvimini görünce Ahmet Arda için takvim yaptım. Özel mesajla gönderiyorum linki sana ve nasıl ekleyeceğini :16:

evet canım ya zaman su gibi akıp-geçiyormuş meğer :49::emir_bebek::nazar: kız canım cinsiyetimiz topikte kızları çoğalttık demi :12: inşallah hepimizin hasreti son bulacak tez zamanda :nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah sütün artar canım :16:

mrb kızlar. biraz geç haber verdim size. bebeğimin cinsiyeti belli oldu. erkekmiş. biraz sürpriz oldu. etrafımdaki herkes kız olacağını söylüyordu. herkese sürpriz oldu.

özlemciğim doğurmuşsun. hayırlı uğurlu olsun. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

iyi geceler herkese.

Back
X