- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #25.961
mrb adacığım nasılsın? çalışıyor muydun sen?
merhaba tulip
çalışıyorum canım
maalesef
senin cinsiyet belli olmuş sağlıklı olsun da önemli olan o ama
erkek geliyormuş inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb adacığım nasılsın? çalışıyor muydun sen?
Evet canım nasipse tedavi öncesi. Bu kez hem Üsküp hem KosovaGeçen sene de tedavi öncesi gitmiştik ama tedavi hüsranla bitmişti, inşaallah bu kez öyle olmaz :)
Ah Akasyam biz de en son 2010 yazında tatile gidebilmiştik. Bu yazı ikimiz de hamile geçireceğiz inşaallah. Onun için oturacağız totomuzun üzerine![]()
günaydın kızlarrrrr
akasyam gelişme yok ben de
galiba alıştım durumuma
tedaviyi düşünmek bile zor mu zor geliyor
senin dondurulmuşlar vardı dimi ne zaman düşünüyorsun
evet canım oyle dusunuyorum ama popomu kaldırıp gorusmeye gıdecek gucu bıle bulamadım henuz. oyle bır nekahat donemıne gırdım kı bu rahatlık cok hayra alamet degıl.
adacım ben de aynen senın gıbıyım sanırım . duruma alıstım . ve yenı bır seyler yapmak nasıl zor gelıyor anlatamam. benım durumum bıraz daha farklı , hepınızden daha olumsuzum ben. bu yuzden de motıvasyon yok benı ıtekleyen.
canım insallah diyeyim:) ne diyeyim ben de bilemiyorum. yukarıda yazdıgım gıbı psikolojim.ben uzun yıllardır mucadele edıyorum Akasyam , cok yorgunum.umudum da yıllarla tukendı . ılk yıllardakı heyecan yok artık.
yook tabı kı oyle bır seye gerek yok . ben de ozluyorum sızlerı ınan . sen nasılsın??bebekle ılgılı bır kac sey okudum ama cok gerıye gıdemedıgım ıcın tam baglantı kuramadım . nasıl durum?
lavemm
seni o kadar iyi anlıyorum ki
tedaviyi düşündüğüm zaman bile o kadar mutsuzum ki bunu farkettim
düşünmemek olayı kabullenmek daha mutlu ediyor beni
şimdilik böyleyim
akasya incim sizler bir başlayın hele
belki bize de umut olur
mrb kızlar. laveciğim hissettiklerini az çok anlayabiliyorum. ama tabi birebir yaşamış olmak çok ayrı birşey.
akasyam sana birşey sormak istiyorum ama seni üzmekten de korkuyorum. test sonucun geldi mi diye soracaktım. sonuçta bir sonraki tedavinde pgt nin güvenilirliği konusunda senin için önemli?
akasyam niye ben 3 tane dondurulmuş var diye hatırlıyorum
başka bir sorunmu çıktı
merhaba tulip
çalışıyorum canım
maalesef
senin cinsiyet belli olmuş sağlıklı olsun da önemli olan o ama
erkek geliyormuş inşallah
arkadaşlar özelden mesaj nasıl atabilirim?
sana özeldenmesaj atacaktım ama emin olamadığım için atamadım. senin özelden attığına cevap ver desem özele gider mi ki?
Artık hayata dair plan yapmayı bıraktım İncim.." Kul kurarken kader güler" derler..
Ama inşallah önce sen sonra ben bu sevinci yaşarız.
Plan değil kuzum hayal bunlar, gerçekleşmesini istediğimiz en güzel hayal
Plan yok artık![]()
Kızlar yapmayın böyle amaKaçmak korkmak nereye kadar... Zaman hızla akıp geçiyor. İleride bu günleri de çok ararız böyle yaparsak. Bırakın şu üşengeçliği lütfen.
Lave, Ada, İzz, Trkuaz hadi kızlar neyi bekliyorsunuz?
Selam arkadaslar uzun zaman oldu gorusmeyeli arkadasin evinde internet yok tu bu arada test sonucum pozitif degerim 257,02
Cok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin
Inci tanesi canim cuma gunu randevum var o zaman belli olur tekmi ciftmi diye buyuk ihtimal 19. Gunum deyim canim trasferimin 10. Gununde test yapmistim ve degerim257,02 cikti sizce ikizmi gerci iki emrio aldim