Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Inci tanesi canim cuma gunu randevum var o zaman belli olur tekmi ciftmi diye buyuk ihtimal 19. Gunum deyim canim trasferimin 10. Gununde test yapmistim ve degerim257,02 cikti sizce ikizmi gerci iki emrio aldim
tebrikler canım inşallah 9 ay sıkıntısız gebelik yaşayıp , sağlıklı-hayırlı evlatlarını kucağına almak nasip olsun bence yüksek ihtimal ikizzler göbişinde :52::52::52::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::38:

Arkadaslar yorumunuz icin cok tesekkur ederim insaallah ikiz olur bebislerim cuma gunu randevum var size sizinle paylasirim durumumu cok mutluyum allah herkesin kucagini doldursun

Arkadaslar yorumunuz icin cok tesekkur ederim insaallah ikiz olur bebislerim cuma gunu randevum var size sizinle paylasirim durumumu cok mutluyum allah herkesin kucagini doldursun
ohh maşallah mübarek günün hörmetine güzel haberlerini bekliyoruz tatlım :49::nazar::38:

Geçen yıl Makedonya'ya gitmiştik, acemiliğimizi attık. Ben Kosova'ya ilk kez gideceğim ama, eşim önceden gitmişti.
hımm ne güzel yaaa hadi bakalım bol deşarj olacaksın sitres atacaksın yerimize de bol bol gez-toz ohh sefanız olsun :21::55::16::16::16::16::31:

Selam arkadaslar uzun zaman oldu gorusmeyeli arkadasin evinde internet yok tu bu arada test sonucum pozitif degerim 257,02
Cok mutluyum allah olmayanlarada nasip etsin

mrb yıldız. seni çok merak ettim. maşallah değerin çok güzel çıkmış. büyük ihtimalle ikiz. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bana da iki embriyo konmuştu ama biri tuttu. 10. gün değerim 63 tü. ben tekinden bile umutlu değildim bu değerle. ama allahım nasip etti.

Kızlarr hepinizi çok özledimmm:16:
Kızım beni emzik olarak kullanmayı bırakınca bende buraya girmeye başlıycam :1:
Çok şükür lohusa psikolojisinden kurtuldum:1:

mrb yıldız. seni çok merak ettim. maşallah değerin çok güzel çıkmış. büyük ihtimalle ikiz. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bana da iki embriyo konmuştu ama biri tuttu. 10. gün değerim 63 tü. ben tekinden bile umutlu değildim bu değerle. ama allahım nasip etti.

Merhaba arkadasim bana da 2 tane 5. Gun emriosu verildi yurtdisindan geldim turkiyeye tup bebek tedavisi icin ve ilk denememdi 5. Gun emriosu transferinden sonra 10. Gun kan testi yaptim 257,02 cikti doktorumu aradim ve co iyi dedi ama tek mi ikizmi diye birsey soylemedi cuma gunu randevum var insaallah hersey yolunda gider bir aksilik cikmaz canim yorumlariniz icin tesekkurler bu arada 6 yillik evliyim

Arkadaslar degerim nasil ikiz olup degeri bu sekilde olan varmi

canım tebrik ederim inşallah hayırlı sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın
Bu arada benim değerimde seninkisi gibiydi 256 küsüratlı bir şeydi ve ikizdi:)
Ama malesef öbür kese gitti minnoşum kaldı bana:1:
tekiz ikiz farketmez sağlıklı olsunda

Evet canım nasipse tedavi öncesi. Bu kez hem Üsküp hem Kosova :1: Geçen sene de tedavi öncesi gitmiştik ama tedavi hüsranla bitmişti, inşaallah bu kez öyle olmaz :)
Ah Akasyam biz de en son 2010 yazında tatile gidebilmiştik. Bu yazı ikimiz de hamile geçireceğiz inşaallah. Onun için oturacağız totomuzun üzerine :1:
İncimm çok sevindim senin adına yaa benim yerimede gez lütfenn:):)
tadını çıkar bol bol gez toz ohh :21::21:
evet canım oyle dusunuyorum ama popomu kaldırıp gorusmeye gıdecek gucu bıle bulamadım henuz. oyle bır nekahat donemıne gırdım kı bu rahatlık cok hayra alamet degıl.

adacım ben de aynen senın gıbıyım sanırım . duruma alıstım . ve yenı bır seyler yapmak nasıl zor gelıyor anlatamam. benım durumum bıraz daha farklı , hepınızden daha olumsuzum ben. bu yuzden de motıvasyon yok benı ıtekleyen.

canım insallah diyeyim:) ne diyeyim ben de bilemiyorum. yukarıda yazdıgım gıbı psikolojim.ben uzun yıllardır mucadele edıyorum Akasyam , cok yorgunum.umudum da yıllarla tukendı . ılk yıllardakı heyecan yok artık.

yook tabı kı oyle bır seye gerek yok . ben de ozluyorum sızlerı ınan . sen nasılsın??bebekle ılgılı bır kac sey okudum ama cok gerıye gıdemedıgım ıcın tam baglantı kuramadım . nasıl durum?
ben iyiyim bebekte iyi çok şükür
Detaylı ultrasonumuz vardı işte dün hani şu iç organlarına felan bakılan
çok şükür atlattık doktorumuz %80 sağlıklı dedi

İncimm çok sevindim senin adına yaa benim yerimede gez lütfenn:):)
tadını çıkar bol bol gez toz ohh :21::21:

ben iyiyim bebekte iyi çok şükür
Detaylı ultrasonumuz vardı işte dün hani şu iç organlarına felan bakılan
çok şükür atlattık doktorumuz %80 sağlıklı dedi

Sağ ol kuzum :16:
Siz hayırlısıyla bir doğurun inş. bebişlerinizle gezeceksiniz doya doya :38:

günaydın iincimmm

çok sevindim senin adına

ben de çok gitmek istiyorum

oraları bırakmış olmaları öyle zoruma gidiyorki

programlarda falan görünce ağlıyorum resmen

bizden daha türkler

sen git gel de bize de anlatırsın turla mı sırt çantasıylamı

günaydın iincimmm

çok sevindim senin adına

ben de çok gitmek istiyorum

oraları bırakmış olmaları öyle zoruma gidiyorki

programlarda falan görünce ağlıyorum resmen

bizden daha türkler

sen git gel de bize de anlatırsın turla mı sırt çantasıylamı

Sağ ol canım. Kendimiz gidiyoruz.
Oraları bırakmamışlar ki Adam bırakmak için zorlanmışlar. Benim babaannem ve dedem 12-13 yaşlarındayken aileleri ile birlikte göç etmek zorunda kalmışlar. Rahmetli babaannem ağlayarak anlatırdı hep oraları, savaşın ortasında nasıl kaldıklarını, evlerinin nasıl bombalandığını...

Merhaba arkadasim bana da 2 tane 5. Gun emriosu verildi yurtdisindan geldim turkiyeye tup bebek tedavisi icin ve ilk denememdi 5. Gun emriosu transferinden sonra 10. Gun kan testi yaptim 257,02 cikti doktorumu aradim ve co iyi dedi ama tek mi ikizmi diye birsey soylemedi cuma gunu randevum var insaallah hersey yolunda gider bir aksilik cikmaz canim yorumlariniz icin tesekkurler bu arada 6 yillik evliyim

cuma günü haberdar et bizi. bende 6 yıllı evliyim. 2006 yılında evlendim.

Kızlarr hepinizi çok özledimmm:16:
Kızım beni emzik olarak kullanmayı bırakınca bende buraya girmeye başlıycam :1:
Çok şükür lohusa psikolojisinden kurtuldum:1:

mrb naz. ama çok tatlı oluyor emmesi. ilk zamanlar biraz acıyor ama.

Back
X