Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar bu hafta ya da diğer hafta ayarlayıp buluşalım inş.
Hazade'yle de en son geçen hafta kandilde konuşmuştuk. Gazla uğraşıyorlardı.

Yaza da inş. chnb geldiğinde büyük buluşmayı gerçekleştiririz :)

Son düzenleme:
Kızlar bu hafta ya da diğer hafta ayarlayıp buluşalım inş.
Hazade'yle de en son geçen hafta kandilde konuşmuştuk. Gazla uğraşıyorlardı.

İnşallah canım ben biraz daha toparlanayımda gidelim
bende canımın derdine düştüm hiç arayamadım
İlk önce detaylı stresi şimdi aşı sendromu ben beni unuttum valla
İnşallah gönül koymamıştır hazadecik

İnşallah canım ben biraz daha toparlanayımda gidelim
bende canımın derdine düştüm hiç arayamadım
İlk önce detaylı stresi şimdi aşı sendromu ben beni unuttum valla
İnşallah gönül koymamıştır hazadecik

Yok canım koymaz inş.
Onların da fazlaca gaz problemi varmış :( Yavaş yavaş toparlanıyorlardır inş.

Daha onların sonuçlarını almadım biliyor musun :)

A1298 homozigot çıkmıştı diğerlerinde.

canım al bazen hamilelik öncesi başlanıyor ilaçlara...

banada üçlüye gerek yok istersen yaptır dedi ama ben yaptırmak istedim. ikilide sadece trizomi 18 ve 21 e bakılıyor. afp ye 3 lüde bakılıyor. 3 lü bakılmayacaksa bile 18. haftada anne kanından ölçülüyor tek başına. aslında diğer oğlumda da 2.44 çıkmış. çok da fark yok arasında neyse pazartesi doktora göstereyimde. normalde etrafımda kimseyle paylaşmam bu kadar erkenden her şey belirsizken. ama içimden sizinle paylaşmak geldi.

bakıl dı canım. ama bu kromozom bozukluğu olmadan da gözüken bir hastalık.

folik asiti çok kullandım. anneminde ilk çocuğu spina bifidalı imiş. 3 gün yaşayıp vefat etmiş. ama bu genetik bir rahatsızlık değilmiş. yani annemde tekrarlama olasılığı veya bana geçme olasılığı yokmuş. olursada tesadüfi olarak.

korkularımı buraya yazarken ilk aklıma gelen sen oldun merveciğim. sen ne büyük belirsizliklere ve zorluklara göğüs gerdin. ben ufak bir şüphede yıkılıyorum.

canım yoktur o zaman. dr n yönlendirir seni. yaşadıkların kolay değil huzursuzluğun da normal...

Keşke vurunmasaydım hep şu eşimin yüzünden oldu kan vermeye gittik
orda hemşireyi yakalaıd biz aşı vurunacaktık dedi bende kaçamadım
İyice bunaldım canım yanıyo artık her gün kan sulandırıcıdanda gına geldi
Aslında fedakar biriyim ama ne oluyor bana böyle anlamıyorum:50::50:

canım dayan az kaldı.
ha bu arada bak benim bir de 2 tane haçım oldu bu serklajdan. biri göbek deliğimin 2 cm üstü biri bikini hizasında. hem de koyu kahverenginde haç işaretine benziyor iz.. eşim dfiyordu söyle arda beye değiştirsin şu şekli...:1:

Uzun zamandan sonra iyi geldi sizleri görmek :16:

Nasıl özlemişim sizleri varya süper oldu bu sohbet azda olsa size olan özlemimi giderdim:5:

ben de kızlar ben de eşim aldı bilgisayarı laptopa geldim...:1:

hazadem tele de çıkmıyor merak da ettim...

canım yoktur o zaman. dr n yönlendirir seni. yaşadıkların kolay değil huzursuzluğun da normal...

canım dayan az kaldı.
ha bu arada bak benim bir de 2 tane haçım oldu bu serklajdan. biri göbek deliğimin 2 cm üstü biri bikini hizasında. hem de koyu kahverenginde haç işaretine benziyor iz.. eşim dfiyordu söyle arda beye değiştirsin şu şekli...:1:

İnş. bir şey çıkmaz ama çıkarsa gebelikten ne kadar önce başlanır?
Canım hazade'yi aradığında kapalı çıkıyorsa telefonu uyuyor oluyordur, geçen hafta öyle dedi bana.

canım dayan az kaldı.

Sonra böyle düşünüyorum diye oturup ağlıyorum hani şükür elimize bu geçti ama hani canda tatlı yani :)
Haç şeklimi Allah allah:53::53:
Evet eşin haklı söyle doktoruna onları kalp şekline çevirsin:1::1::1:

Akasya'nın eşi el koydu galiba :)
Benimki de her an başlayabilir hadi demeye :)
Galiba canım :) bizimki horluyor gene kaçıncı uykusunda ohooo
Canım hazade'yi aradığında kapalı çıkıyorsa telefonu uyuyor oluyordur, geçen hafta öyle dedi bana.

Sen zeynep kamildemi yaptırmıştın?
belki çalarda bebek uyanmasın diyemi uykuya alıyor

Galiba canım :) bizimki horluyor gene kaçıncı uykusunda ohooo

Sen zeynep kamildemi yaptırmıştın?
belki çalarda bebek uyanmasın diyemi uykuya alıyor

:1::1:
Evet orada olduğu için gitmek zor geliyor :1: Ama buluşma olsa koşa koşa gelirim :1:

Annesiyle nöbetleşe bakıyorlarmış. Uyurken kapatıyorum demişti.

canım 3 ay önce diyen var. gerçi folbiol kullanıyorsundur. o coraspin apikobal kullandım ben...

Sonra böyle düşünüyorum diye oturup ağlıyorum hani şükür elimize bu geçti ama hani canda tatlı yani :)
Haç şeklimi Allah allah:53::53:
Evet eşin haklı söyle doktoruna onları kalp şekline çevirsin:1::1::1:

sonucu iyi olsun da boş ver.
he ya mervem Allahtan bikini giymiyorum...:1: bakınca gıcık oluyorum deyim değişin bu şekli kalp yapın.:1:

Bana gene bi haller oluyo iç organlarım ağrımaya başladı
bebekte büyümeye başladı ya onunda etkisi vardır belki yavrum geçen hafta yarım kiloydu
İnş kilo alıyordur:):)

Hadi ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun canlarım özletmeyin kendinizi ya valla siz olmayınca topiğe giresim gelmiyor:(

canım 3 ay önce diyen var. gerçi folbiol kullanıyorsundur. o coraspin apikobal kullandım ben...

sonucu iyi olsun da boş ver.
he ya mervem Allahtan bikini giymiyorum...:1: bakınca gıcık oluyorum deyim değişin bu şekli kalp yapın.:1:

Eyvah yandık :) Bir de sonuçlardan dolayı beklersem :18: En iyisi ben sonuçları bir an önce alayım da Nur Hanım'a mail göndereyim.
Folbiolü bir kaç aydır kullanmıyordum, dün başladım :26:

Son düzenleme:
Bana gene bi haller oluyo iç organlarım ağrımaya başladı
bebekte büyümeye başladı ya onunda etkisi vardır belki yavrum geçen hafta yarım kiloydu
İnş kilo alıyordur:):)

Hadi ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun canlarım özletmeyin kendinizi ya valla siz olmayınca topiğe giresim gelmiyor:(

Büyüyor minnoşun :16:
Sen de Allah'a emanet ol canım. Hayırlı geceler :16:

Back
X