- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #26.301
canım yazmıştım geçen bir prof a gittim
pek açıklama yapmadı ama adetten sonra gel dedi birşeye bakıcakmış
şüphelendi birşeylerden eşinin ve senin problemleriniz çakışmış dedi
rahimden şüphelendi dokusunda yapı bozukluğu olabilir yara olabilir laparoskopi gerekebilir ama şimdilik istemiycem dedi
ben de pek anlamadım canım rahim filmim histereskopim var zaten onlarda birşey çıkmamıştı
ama sende de var hamile kalamıyorsun diyor
bana da öyle geliyor o zaman bulun nedenini dedim
önümüzdeki hafta tekrar gidicem bitsin de benimki
pıhtılaşma çıktı 1298 homozigot önemsiz bu tutunmaya engel dedi hamile kalmana değil sen kalamıyorsun dedi
bilmem ki gülüm inşallah bulunur sebebi gerçi tüp bebeği etkilemez bu durumun
istersen başla dedi ama ben çok yoruldum galiba biraz zamana ihtiyacım var bu zamanı da normal deneyerek geçirmek istiyorum
sende de çok yumurta oluşturmaya çalışıcaklar o zaman
zamanı bellimi
nur hn ne zaman gelicek sen de inci gibi onu mu bekliycen yoksa
Ben nedense sebepsiz denilen şeylere inanmıyorum.Tamam 1,2 tedavinde belki tesadüftür ve hamile kalamadın. Ama bir insan hiç hamile kalamıyorsa bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. O sebep tespit edilince de sorun çözülür gibime geliyor. Senin genetik sorun yaşamla bağdaşmıyor dimi ? Yani Allah korusun normal denediğinde sorunlu ise tutunmuyor ya da düşüyor. Eğer öyleyse normal denemek çok mantıklı.. Biz de öyle bişey yok. Maalesef yaşamla bağdaşıyor

Haziran gibi düşünüyorum canım. Nur Hanım ağustosta dönecek. Benim uzun protokol olacağından belki sonuna denk gelir. Ama beni bekleme dedi. Vücut hamileliğe alışmışken fazla ara vermeden tekrar denemek iyiymiş. Sanırım tutunmayı kolaylaştırıyormuş. O nedenle fazla ara vermeyeceğim.