Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcın olsun. İstediğin tüm bilgiler aşağıdakı linkde var. Umarım yardımcı olur.

Tüp Bebek Aşamaları

teşekkür ederim çok sağol

selam ben de mayıs ayında genartta pgt ile tüp bebek tedavisine başlıcam ilk defa deneyeceğimiz için ben de çok heyecanlıyım

merhaba ben izmirden gidicem ANKARAYA nisan ayında görüşmeye gitmiştim benim tekrarlıyan düşükler için yaptırıcam

sen neden yaptırcaksın doktorun kim olucak benim SERTAÇ bey olucak.... ben mayısın 13-14-15 tarihlerinde tedaviye başlıcam bir aksilik çıkmazsa

amin... inşallah... mayısın 14 gibi adet olursam o zaman başlıcaz biz de tedaviye sanırım 2 hafta falan iğne yapıcakmışım

teşekkür ederim çok sağol

merhaba ben izmirden gidicem ANKARAYA nisan ayında görüşmeye gitmiştim benim tekrarlıyan düşükler için yaptırıcam

sen neden yaptırcaksın doktorun kim olucak benim SERTAÇ bey olucak.... ben mayısın 13-14-15 tarihlerinde tedaviye başlıcam bir aksilik çıkmazsa

ben de hemen hemen o tarihlerde sertaç bey doktorum daha önce iki düşük yaptım ben de 6 ve 10. kromozomlarda translokasyonum var bi de pkos

amin... inşallah... mayısın 14 gibi adet olursam o zaman başlıcaz biz de tedaviye sanırım 2 hafta falan iğne yapıcakmışım

Bende Izmirden geldim...banada suan Sertac Bey bakiyor...memnunum

ben de hemen hemen o tarihlerde sertaç bey doktorum daha önce iki düşük yaptım ben de 6 ve 10. kromozomlarda translokasyonum var bi de pkos

saruhan senin problemin neydi şuan ankarada mısın sen Sertaç Bey i bir kere gördüm sence nasıl bir doktor .bana ilk görüşte sıcak kanlı geldii.... sanada PGT mi yapılcak lojmanın damı kalıyorsun peki

sfcelik yumurta büyütülmesi için kullanıcakmışız o iğnleri sanırım öyle değilmi cnm.. ben en çok yumurta toplama işleminden korkuyorumm..

umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.. ben araştırdım GEN ART hakkında olumsuz birşey duymadım gittik görüştük hayırlısı olsun diyorumm...

saruhan senin problemin neydi şuan ankarada mısın sen Sertaç Bey i bir kere gördüm sence nasıl bir doktor .bana ilk görüşte sıcak kanlı geldii.... sanada PGT mi yapılcak lojmanın damı kalıyorsun peki

sfcelik yumurta büyütülmesi için kullanıcakmışız o iğnleri sanırım öyle değilmi cnm.. ben en çok yumurta toplama işleminden korkuyorumm..

umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.. ben araştırdım GEN ART hakkında olumsuz birşey duymadım gittik görüştük hayırlısı olsun diyorumm...

ben üç dört kere görüştüm sertaç beyle normalde martta başlayacaktık biz tedaviye ben de pkos olduğu için kilo vermemi istedi gayet olumlu konuştu ve çok ilgilendi aslında ben iki kere kürtaj olduğum için yumurta toplamadan değil de tedavi nasıl sonuç verecek olumsuz olursa diye korkuyorum inş. hayırlısı olur hepimiz için...

Bencede Sertac Bey olumlu ve iyi bi Doktor...orasi lojman degil canim hemen karsi sokak 3+1 bi ev 3tane yatakodasi var ben 3gun kaldim sonra akrabalarda kalmaya devam ediyorum birakmadilar benim yalniz kalmami...ben kaldigimda benden baska kimse yokdu orda kalan...bizimde bi genetiktasiciligimiz var...bit düsük birde 2,5yasinda melek oglumu kaybettim 3sene önce...100%25 tektarlanma olabilecegi icin tekrar normal yoldan hamile kalmak istemedim o yuzden Pgt yapdiriyoruz...benim.yumurtalar ya pazar ya pazartesi toplancak bakalim.yarin belli olcak...hayirlisi canim

Merhaba arkadaşlar hatırlarmısınız bilmiyorum Şubat ayında ilk pgt ki tüp bebek tedavisi yaptırmış ama sağlıklı embriyo bulunamadığı için transferim olmamıştı .pgt zor bir süreç sitresli.bir süredir takip edemiyorum Mart ayında babamı kaybettim zor günlerdi hala kendimi toplamış deyilim . Merve az kalmış kızına kavuşmaya inci çok sevindim gözün Aydın son sayfalara baktım sadece allahım tamamını erdirsin inci inşallah herşey güzel olur senin için.

Vadaaa nerelerdesin...ne yapdin aradin mi Genart di??

Canım yok aramadım...Ne zaman elim telefona gitse geri çekiyorum yeniden...Saruhancım ben çok korkuyorum duyacaklarıma hazır değilim canım galiba....Sen ne durumdasın ...Tedavin nasıl gidiyor ....Şu an yumurtaların büyümesi iğne oluyorsun değilmi?Yumurta toplama ne zaman kısmetse...

ben üç dört kere görüştüm sertaç beyle normalde martta başlayacaktık biz tedaviye ben de pkos olduğu için kilo vermemi istedi gayet olumlu konuştu ve çok ilgilendi aslında ben iki kere kürtaj olduğum için yumurta toplamadan değil de tedavi nasıl sonuç verecek olumsuz olursa diye korkuyorum inş. hayırlısı olur hepimiz için...

haklısın canım ne kadar olumsuz düşünmek istemesek te yinede bir tedirginliğimiz var rabbim inşallah birdaha yaşatmaz kötü tecrübelerimizi ve inşallah sonunda bizde meleklerimize kavuşuruz.. belkide seninle karşılırız aynı tarihlerde gidicez yaa..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

Bencede Sertac Bey olumlu ve iyi bi Doktor...orasi lojman degil canim hemen karsi sokak 3+1 bi ev 3tane yatakodasi var ben 3gun kaldim sonra akrabalarda kalmaya devam ediyorum birakmadilar benim yalniz kalmami...ben kaldigimda benden baska kimse yokdu orda kalan...bizimde bi genetiktasiciligimiz var...bit düsük birde 2,5yasinda melek oglumu kaybettim 3sene önce...100%25 tektarlanma olabilecegi icin tekrar normal yoldan hamile kalmak istemedim o yuzden Pgt yapdiriyoruz...benim.yumurtalar ya pazar ya pazartesi toplancak bakalim.yarin belli olcak...hayirlisi canim

başın sağolsun canım çok üzüldüm çok bir acı ALLAH yaşatmasın bir daha umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun
senin tedavin bizden önce oluyor sanırım inşallah hayırlısını verir rabbim muhakkak haber ver canım gelişmelerden .. bana da engin bey bir tane lojman var dedi birde 1+1 evimiz var dedi gerçi benimde amcamlar var ankrada ama 15 gün kalmamız gerekliymiş sanırım o kadar uzun süre kimsede kalmadım ve kendim insanları rahatsız edicemişim gibi geliyor .. bakalım hayırlısıyla gideyimde zaman ne göstericek .. umarım hepimiz için hayılrısı olur...

Dün düşükten sonraki 3. adetimi oldum. Doğum kontrol hapı bittikten 2 gün sonra adet başladı. 11 Mayıs için randevu aldım. O randevuda az çok durum netleşir. Şu kanama bitsin de operasyona bile razıyım. :31: 1 aydır bu durumu çekince insan gerçekten bıkıyor. Canım inşallah 3-4 hafta sonra gelen adetinle başlarsın. Dualarım her zaman seninle. Ben de temmuzda başlayabilirsem temmuzun biri gibi adet olurum. Aramızda 1 ay falan olacak. Hadi vira bismillah diyelim balıkçılar gibi :1: Oltamızı atalım. Bu sefer bereketli ve sorunsuz olsun inşallah.. :16::16:

Amin amin amin Allahım rast getirsin inşallah vira bismillah :16:

İnci cnm cok sevindim cokkk,,güzel haberlerine tebrik ederrim cnm dualarımız kabul oldu ..İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım..geçmişi düşünüyorum yasadıklarını sen hep sebaat ettin cnm Rabbim güzel gönlüne göre verdi sükür ..buradaki tüm hamile haberlerine çok seviniyorum ama senin yerin ayrı... Sana daha önce yazmak istedim ancak 3 haftadır cok hastayım memelekete gittim ve grip oldum ama ilaç da almayınca cok agar geçirdim,ista döndüm bugun randevum inşallah bebişim etkilenmemiştir..daha yazmak isterdim ama rahatsızım..cok öpüyorum..tum arkadaslarada sevgiler diliyorum..

Özlemim sen Merve, Nesrin, Mattikam , Sümeyyemm , İncimmm , Lavemmm , uzaklardan Hazadem tüm arkadaşların hayır dualarını aldım.. Allah razı olsun sizlerden. Bu sefer umutlu olmak istiyorum. Ama rahimin toparlanmaması beni biraz üzüyor :5: Dediğin gibi belki de strestendir. Hala depresyonumu tam atlamadım. Bunu hissedebiliyorum. Bir de işyerinde de bazı sorunlar yaşadım. Zaten eşime de diyorum çok zor bir kış geçirdik. Maddi manevi herşey üst üste geldi. İnşallah sınavımız bitmiştir. Seneye çok güzel bir kış geçiririz inşallah.. Bütün bu çektiklerimizi unuturuz..

Senin kızçelerin fotolarına da bayılıyorum :1: Tontiş kardeşler.. :9: Allah yüzleri gibi bahtlarını da güzel etsin... Biz de iki kızkardeşiz.. Çok güzel birşey iki kız evladı.. Allah bizlere de nasip etsin.. Kız olsun ,erkek olsun hayırlı bir evlat olsun ve sağlıklı olsun inşallah... :16:

Akasyam,

gecen sefer yasadigin cok istisnai bir durumdu.
bu sefer ben cok inaniyorum ki sen hamile kalacaksın ve anne olacaksın canım.

ben cok gıremıyorum ama ara ara okumaya calısıyorum.
Incıme cok sevındım. Sana da sevınecegız ınsallah yakında.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin.

haklısın canım ne kadar olumsuz düşünmek istemesek te yinede bir tedirginliğimiz var rabbim inşallah birdaha yaşatmaz kötü tecrübelerimizi ve inşallah sonunda bizde meleklerimize kavuşuruz.. belkide seninle karşılırız aynı tarihlerde gidicez yaa..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..

başın sağolsun canım çok üzüldüm çok bir acı ALLAH yaşatmasın bir daha umarım hakkında hayırlısı neyse o olsun
senin tedavin bizden önce oluyor sanırım inşallah hayırlısını verir rabbim muhakkak haber ver canım gelişmelerden .. bana da engin bey bir tane lojman var dedi birde 1+1 evimiz var dedi gerçi benimde amcamlar var ankrada ama 15 gün kalmamız gerekliymiş sanırım o kadar uzun süre kimsede kalmadım ve kendim insanları rahatsız edicemişim gibi geliyor .. bakalım hayırlısıyla gideyimde zaman ne göstericek .. umarım hepimiz için hayılrısı olur...

Sen yalniz mi kalcam?esim beni birakdi gitti pazar geliyir insallah...kalamasi isden dolayi...benim kaldigim ev 3+1di ortak Banyo mutfak salon...iyikide akrabalarda kalmisim...yoksa cok SIKILIRDIM...otobusle gidip geliyom...Pazartesi yumurtaliklarim toplancak insallah...bugun son ignelerim...yarin catlatma ignesi vurcam...Pazar bos...Pazartesi ac karnina aabah 10 gitcem hayirlisi insallah

Sen yalniz mi kalcam?esim beni birakdi gitti pazar geliyir insallah...kalamasi isden dolayi...benim kaldigim ev 3+1di ortak Banyo mutfak salon...iyikide akrabalarda kalmisim...yoksa cok SIKILIRDIM...otobusle gidip geliyom...Pazartesi yumurtaliklarim toplancak insallah...bugun son ignelerim...yarin catlatma ignesi vurcam...Pazar bos...Pazartesi ac karnina aabah 10 gitcem hayirlisi insallah

hayır canım kayınvaldemle birlikte kalıcam eşim arada gidip gelicek.. hayırlısı olsun inşallah yumurta toplama işlemini Sertaç bey mi yapıcak umarım iyi geçer ve hayırlısı olur

pazartesiden sonra yumurta toplamı işlemi nasıl geçtiğini anlatırmısın...

kızlar son bebek haberi inciden gelmiş çok sevindim öncelikle inciye hayırlıolsun Allah tamamını erdirsin diyorum.Çok sık giremesemde takip etmeye çalışıyorum Bana gelince 3-4 gündür üzüntüden mahfoldum yine 3. kayıptan sonra bebek genetiğe gitmişti ve sonuçta normal kromozoma sahip hiçbir anomali olmayan bir kız bebek olduğu yazıyor aklımı yititiricem bnim bebeklerim neden gelişmiyor kalbi atmıyor tam sebebi bulundu bizde genetik problem var derken bebek sağlıklı çıktı kızlar ümitlerim tükeniyor 2 ay sonra pgtye başlıycaktık bugün ilk adetimi oldum ama sağlıklı olduğu halde bebeğin gelişimi durduysa pgt de yapsam sonuç değişmez diye korkuyorum varmı bana akıl verebilecek ne yapıcağımı bilemiyorum?????????

Akasyam,

gecen sefer yasadigin cok istisnai bir durumdu.
bu sefer ben cok inaniyorum ki sen hamile kalacaksın ve anne olacaksın canım.

ben cok gıremıyorum ama ara ara okumaya calısıyorum.
Incıme cok sevındım. Sana da sevınecegız ınsallah yakında.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin.

:38::38::38: Amin canım dostum... İnşallah hepimiz için en hayırlısı olsun.. Ben de bir inanabilsem sorunsuzca anne olabileceğime. Rabbim kalbime ferahlık versin. Artık bunun için dua ediyorum. Zira o kadar saçma sapan şeyler düşünüyorum ki, en uç fikirler geliyor ki zihnime duysann bu hatun delirmiş dersin:27:

kızlar son bebek haberi inciden gelmiş çok sevindim öncelikle inciye hayırlıolsun Allah tamamını erdirsin diyorum.Çok sık giremesemde takip etmeye çalışıyorum Bana gelince 3-4 gündür üzüntüden mahfoldum yine 3. kayıptan sonra bebek genetiğe gitmişti ve sonuçta normal kromozoma sahip hiçbir anomali olmayan bir kız bebek olduğu yazıyor aklımı yititiricem bnim bebeklerim neden gelişmiyor kalbi atmıyor tam sebebi bulundu bizde genetik problem var derken bebek sağlıklı çıktı kızlar ümitlerim tükeniyor 2 ay sonra pgtye başlıycaktık bugün ilk adetimi oldum ama sağlıklı olduğu halde bebeğin gelişimi durduysa pgt de yapsam sonuç değişmez diye korkuyorum varmı bana akıl verebilecek ne yapıcağımı bilemiyorum?????????

Sevgiciğim pıhtılaşma sorunun olabilir mi ? Ya da rahimle ilgili bir problem:26: Tavsiyem alanında çok iyi bir riskli gebelik uzmanı ve genetikçi ile görüşmen...

Sevgicim benim de kendi tecrübeme göre aklıma gelen ilk şeyler pıhtılaşma ve rahimde perde olması sorunları, hsg çektirmiş miydin ?İnsanın aklından hertürlü sorun geçiyor canım ama yapmak zor olsa da en iyisi sakin olmak ve güvenebileceğin tecrübeli bir dr bulmak... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bazen kist miyom gibi yapılar da bebeğe kan gidişini engelleyip büyümesini durduyormus bınu da okumustum biyerlerde....

Back
X