Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

vadaaaa hayırlı olsun kararın...

saruhan canım bence 2 günde bir kan testını yenılet canım , vadaa ya katılıyorum cunku.

birde canım benim ne istanbulu yawww sen şimdi heyecanlısın heyecanına verıyorum senın :1::16: benim doktorum prof.canım ege üniv tıp fak hastanesınde.. alanı zaten tüp bebek ancak pgt daha önce yaptıran varsada benim haberim yok .. oyuzden biraz kaygılıyım sanki :44::26::18:

gittiğin hastane olarak 5050 tl tutmus hepsi bence uygun ilk deneme dimi :nazar: ulaşım ve konaklamada 6000-6500 arası tutmustur sanırım..raporu bilemiyorum size öylemi dediler 5 yıllık sigorta karşığı indirim mi yapılıyormus..

devlette şöyle işliyor rapor olayı..3 kez aşılama yaptın negativ olduysa 1 tüp bebek mastafını devlet karşılıyor ancak pgt kısmını karşılamıyormus.. neyse zaten bana aşılama gereksizdi ben normal yolla hamile kalabılıyorum ancak sonu hep dusukle sonuclanıyordu.. yaşım 29 ve 6 yıllık evlyim yani belli bi yaştan sonra uzunnn süre evlilikte hesaba katarsan artık insan beklemek istemıyor cidden.. tabiii Rabbim ne derse O olur.. açık konuşayım okadar cahıldımki ben özelde de doktorlarım oldu hiçbiri bana yol göstermedi .. bağlı olduğum ilçenın devlet hastanesının doktoru bana tüp bebek dedi sen ege unıv hast. git orda daha gelişmiş aletler laboratuvarlar var dedi.. böylelıkle benım ege univ maceram başlamıs oldu... o yüzden benim kişisel tercihim hep devletten yana oldu.. şans diyelim yada şimdi her özeldeki doktorda kötü değilyaa..bana yamukları denk gelmiş :23::20:

senin , burdaki arkadaslarımın ve benım ksımetlerimizde insallah vardır kollarımıza bebeklerimize almak insallah :25::25::25:

Haaa sende Izmirdesin ozaman...yok canim bizim toplam hepsi 10bin tl gecdi...insallah canim en kisa zamanda sende kavusursun :emir_bebek: evet canim dogru doktoru bulmak cok onemli...benimde kadin dogum doktorum yok henuz arastiriyorum eger insallah :50: iyi bitane bulmam lazim...simdi hazirlanip yola cikcaz cok cok heycanliyim:18:

kızlarrrr bir kötü rüya gordum ama yınede hayırlara cıksın dıyorum :52::18::18::18:

benım tedavım başlamıs sonra yumurta toplama günümde sadece 6 tane yumurtam oluşmuşşş bu kadar azzzzz yaniii :50::5: spnra doktor demesin mi hiç sağlıklı bulunamadı diyeeee :30::30::30::30: okadar gerçekciydiki sanki başımdan asaaa kaynar sular dokulmus gibi oldummmm ve çoookk ağladımmmm ne hayaller kurmustum oysaaaa :50::24::19::19: bi yandan da diyorumki içimden iyiki eşim çok para çekmiş şimdi hiç beklemeden tekrar başa sarabilcez diye dusunuyorumm :52::9::9::9:

Allahııımmmmmmm neysekii bir rüyaymış...ohhh.. :34::ssz:

bu arada burda bir fırtınaaaa yağmurrr camlarım ucup gidecek korkuyom :27::27::18: beyazları yıkatcaktım başka zamana kaldı artıkın napalım... :19:
Hayırlara vesile olsun İskorpitcim sıkıntını atmışsın rüyanda gerçekte hersey çok güzel olacak Allahın izniyle...hepberaber başlıcaz hep berebar doğurcaz sağlıkla

Moralini bozma. O kadar var ki, idrarda neqatip alıp da kanda pozitifi gören. İdrar testi erken zaman için zaten güvenilmezdir.Rabbim hakkında hayırlısını versin. Umarım yarın burda halaylar çekeriz inşeAllah:8:

Özel durumun nedir bilmiyorum, paylaşırsan ona göre azarlarım seni:20::1: Ancak karar vermeni kutlarım. Hakkında hayırlısı olmasını dilerim. Bir laf vardır, menbaasını bilmem ancak çok severim ... en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

İdrar testlerini konusunda son denememde çok şaşırdım.Aynı markadan yaptığım iki test silik çizgi şeklinde pozitif başka markadan yaptığım diğer ikisi negatifiti. İlerleyen günlerde silik çizgi koyulaşmadı ve kan testi 0,3 çıkmıştı.bir anlam veremedim.Bir önceki denememde ise 9. gün pozitifi net bir şekilde görmştüm.Kan testinde de yüksek bir değer çıkmıştı dondurulmuşlarla olduğu için.Sonuç olarak idrar testinde kan testinde de hamile olduğumu görmek istiyorum artık:)))

vadaa senin pgt de için çekincelerin neler canım yapılacak işlemlerdenmi korkuyorsun yoksa ben gibi içime cesaret gelip bişeylere başlayamıyorum benden bi baltaya sap olmaz:(vallahi geçen antalya vitaliye tel açarken bile öylesine heycanlı idim ki korku telaş nolucak bu halim evet çok panikliyim ve bunu üzerimden atamıyorum nasıl yapıcam ne edicem gerçekten çok çaresizim pgt yapılıyormuş vitalide genetik dr unuz kim dedim istanbul ya da ankardan geliyor dendi daha tel açabildim kaplumbağa hızıyla yol alıyorum resmen kalbim küt küt atıyo bu korkularımı nasıl yenebilirim ben bana yol gösterin arkadaşlar anksiyetem var tedavimde bitti ama dr hastane vs herşey herşey beni korkutuyo bu hastalığı yaşayanlar bilir artık bu halimden de sıkıldım kendimde ama bir yol bulamıyorum kendime :(

Kızlar dün adet gördüm hemen randevu alıp dra gittim sevinçle bugün ama baslayamadım tedaviye folikül sayısı az dedi dr gelecek ay gel dedi bu da mı gelcekti basıma ya gelecek ay dah kötü olursa Allahım çok boşluktayım:( mutsuzum :( ay saymaktan yoruldum ne olurdu ki güzel bi haber alsam :(((( içim düğümlendi sanki dürekli bi kusma hissi var

Son düzenleme:
Kızlar dün adet gördüm hemen randevu alıp dra gittim sevinçle bugün ama baslayamadım tedaviye folikül sayısı az dedi dr gelecek ay gel dedi bu da mı gelcekti basıma ya gelecek ay dah kötü olursa Allahım çok boşluktayım:( mutsuzum :( ay saymaktan yoruldum ne olurdu ki güzel bi haber alsam :(((( içim düğümlendi sanki dürekli bi kusma hissi var

Her ay folikül sayısı değişebiliyor. Bence kafana takma önümüzdeki ay daha fazla folikülle başlarsın şansın artar. Yumurtalar bir ayda bitmez.Örneğin benim de sağ ve sol da faklı olabiliyor.sol tarafta fazla iken sağda daha az olabiliyor dönem dönem değişiyor.Bence bunun için üzülme hayırlı zamanda olsun senin için.

Her ay folikül sayısı değişebiliyor. Bence kafana takma önümüzdeki ay daha fazla folikülle başlarsın şansın artar. Yumurtalar bir ayda bitmez.Örneğin benim de sağ ve sol da faklı olabiliyor.sol tarafta fazla iken sağda daha az olabiliyor dönem dönem değişiyor.Bence bunun için üzülme hayırlı zamanda olsun senin için.

Çok sağol seles desteğin için muaynehaneden çıkyığımdan beri ağlıyorum , 5 kez ivf yaptırdım ben böyle olmamıştı daha önce inşallah dediğin gibi olur güçlü olmaya gülümsemeye çalışmaktan çok yorgunum onca ay gecti bu da gecer ama nasıl gecer Allah yardımcımız olsun

armancımmmm moralini bozmaa bakeeemmmm...bak ben senın için linkler buldum...onlara bı gözat bakem..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...mini-tup-bebek-yaptiran-varmi-arkadaslar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...m-lutfen-folikul-sayisi-nasil-cogaltilir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/498719-hamilelik-yumurtalik-rezervi-21.html

İbrahim Saraçoğlu Hamile kalmak Ve Yumurta Sayısını Arttırmak İçin İncir Kürü » Zayıflama Cilt Bakımı Saç Modelleri Gelin saçı Makyaj

uzun lafın kısası incir yemelisin canım..kuru yada taze hiç farketmez.. ama burda bitkisel kurler var onlarıda uygula bakalım bir dahakı ay 20 hazirana falan insallah sende tedavıne baslıcak kuzuummmm :16::16::16:

kıss ben incir yiyorum durmadan hem kalite arttıyormus hemde sayısını coğaltıyormus diye duymustum.. ananas yıyorum hani tutunmada zorluk çekmesin bebiş diye sonucta yedıklerımız bizimle birlikte 40 gun sonra vucutta etkısını yıtıyor nede olsa...

bizz önlemimizi alalımda takdir-i ilahi Rabbimden ne de olsa :34::34::16::25:

Kizlar kismet degilmis...zamani gelmemis Rabbim boyle hayirli gordu..
Baska dert keder olmasin...canimiz sagolsun

saruhancımmm canımmmm benımmmm değerin kaç çıktı bilmiyorum ama ben acıkcası sağlık ocagına filan 2 gunde kan testını tekrarlamanı öneririm haa yine sen bilirsin canım benım... insallah geç tutunmadan ötürü bir negatifliktir tatlım.. hakkında hayırlısı olsun

üzülme diyemeyeceğim şurda seni tanımıyorken sanki başıma gelmiş gibi üzüldüm canım :50::50::50:

canım allah yardımcın olsun ne dicemi bilemedim:(falikül ne demek tahlilmi yapılıyor

armancımmmm moralini bozmaa bakeeemmmm...bak ben senın için linkler buldum...onlara bı gözat bakem..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...mini-tup-bebek-yaptiran-varmi-arkadaslar.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...m-lutfen-folikul-sayisi-nasil-cogaltilir.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/498719-hamilelik-yumurtalik-rezervi-21.html

İbrahim Saraçoğlu Hamile kalmak Ve Yumurta Sayısını Arttırmak İçin İncir Kürü » Zayıflama Cilt Bakımı Saç Modelleri Gelin saçı Makyaj

uzun lafın kısası incir yemelisin canım..kuru yada taze hiç farketmez.. ama burda bitkisel kurler var onlarıda uygula bakalım bir dahakı ay 20 hazirana falan insallah sende tedavıne baslıcak kuzuummmm :16::16::16:

kıss ben incir yiyorum durmadan hem kalite arttıyormus hemde sayısını coğaltıyormus diye duymustum.. ananas yıyorum hani tutunmada zorluk çekmesin bebiş diye sonucta yedıklerımız bizimle birlikte 40 gun sonra vucutta etkısını yıtıyor nede olsa...

bizz önlemimizi alalımda takdir-i

Ayyyyy İskorpit cim çok sağol canım o kadar samimi yazıyosun ki yanımda hissettim valla , incir de en sevdiğim meyvedir yazın çok yerim zaten kurusunu da alayım bari, bir aydur da arısütü polen yiyorum ama etkisi olmamış ,senin ne zamana geliyor adet peşinizden gelirim inşallah

bizz önlemimizi alalımda takdir-i ilahi Rabbimden ne de olsa :34::34::16::25:

saruhancımmm canımmmm benımmmm değerin kaç çıktı bilmiyorum ama ben acıkcası sağlık ocagına filan 2 gunde kan testını tekrarlamanı öneririm haa yine sen bilirsin canım benım... insallah geç tutunmadan ötürü bir negatifliktir tatlım.. hakkında hayırlısı olsun

üzülme diyemeyeceğim şurda seni tanımıyorken sanki başıma gelmiş gibi üzüldüm canım :50::50::50:

Kismet degilmis...bunda ustesinden geliriz Allahin izniyle...degerim 0,525 tekrar bakdirmaya degmez heralde doktorda bakdir bidaha demedi ...ilaclari birak 5-6 gun icinde adet gorursun dedi...hayirli bi Zamanda olur insallah.

canım allah yardımcın olsun ne dicemi bilemedim:(falikül ne demek tahlilmi yapılıyor

Yumurtanın ilk hali diyebilirim folikül için tedaviye baslamadan öne sağ ve sol yumurtalıklar ultrasonla bakıyor dr ve folikül sayısı tedani ile kaç yumurtan oluşanileceği konusunda fikir veriyor bunda önce benim 9-10 görürlerdi şimdi 3-4 göründü. Tahlil değil ultrasonla anlaşılıyo canım çok sağol

Back
X