- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.141
vadaaaa hayırlı olsun kararın...
saruhan canım bence 2 günde bir kan testını yenılet canım , vadaa ya katılıyorum cunku.
birde canım benim ne istanbulu yawww sen şimdi heyecanlısın heyecanına verıyorum senınbenim doktorum prof.canım ege üniv tıp fak hastanesınde.. alanı zaten tüp bebek ancak pgt daha önce yaptıran varsada benim haberim yok .. oyuzden biraz kaygılıyım sanki :44::26::18:
gittiğin hastane olarak 5050 tl tutmus hepsi bence uygun ilk deneme dimiulaşım ve konaklamada 6000-6500 arası tutmustur sanırım..raporu bilemiyorum size öylemi dediler 5 yıllık sigorta karşığı indirim mi yapılıyormus..
devlette şöyle işliyor rapor olayı..3 kez aşılama yaptın negativ olduysa 1 tüp bebek mastafını devlet karşılıyor ancak pgt kısmını karşılamıyormus.. neyse zaten bana aşılama gereksizdi ben normal yolla hamile kalabılıyorum ancak sonu hep dusukle sonuclanıyordu.. yaşım 29 ve 6 yıllık evlyim yani belli bi yaştan sonra uzunnn süre evlilikte hesaba katarsan artık insan beklemek istemıyor cidden.. tabiii Rabbim ne derse O olur.. açık konuşayım okadar cahıldımki ben özelde de doktorlarım oldu hiçbiri bana yol göstermedi .. bağlı olduğum ilçenın devlet hastanesının doktoru bana tüp bebek dedi sen ege unıv hast. git orda daha gelişmiş aletler laboratuvarlar var dedi.. böylelıkle benım ege univ maceram başlamıs oldu... o yüzden benim kişisel tercihim hep devletten yana oldu.. şans diyelim yada şimdi her özeldeki doktorda kötü değilyaa..bana yamukları denk gelmiş
senin , burdaki arkadaslarımın ve benım ksımetlerimizde insallah vardır kollarımıza bebeklerimize almak insallah![]()
Haaa sende Izmirdesin ozaman...yok canim bizim toplam hepsi 10bin tl gecdi...insallah canim en kisa zamanda sende kavusursun