Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah razı olsun Mervem.. :16: Ben ayın 20'sine randevu aldım kızlar. Kısmetse uzun protokol başlayacağım. :nazar: Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İskorpit canım galiba biz seninle beraber gireceğiz bu yola :38: Buna sevindim.. :16:

Hadi bakalım canım Başlıyorsun demek.Vakit geldi inşallah bu kez nasip olur yavruna sağlıcakla hayırlısıyla kavuşmak:16:

akasyam, mervem, arkadaşlarım. hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve yardımcımız olsun. sevgilerimle

Akasyamın isteği üzerine işte minnoşum:16:
$419054_4886717255005_1102730596_n.webp

İnşallah Mervem.. Hayırlısı Allah'tan. Sen neler yapıyorsun ? Taze annelik nasıl ? Anlat biraz ? Erva nasıl ? :1: Bebek kokusu alalım da moralimiz yerine gelsin :38:

Canım ne yapalım annem burda işte sağolsun o evle ilgileniyor bende bebekle ilgileniyorum
Uykusuz geceler malum emzir uyut altını değiştir gazını çıkar derken saatler su gibi akıp geçiyor
Ben Erva yokken ne yapmışım neyle uğraşmışım diyorum anneme:1:
İnşallah sizede nasip olsun:16::49:

Merveee kızçeni gördüm.. Çok şeker maşallah :nazar: Ama sanki babaya benziyor gibi :1: Buraya da eklesene kuzum.. Haziran topiği kadar bizim de hakkımız var :16:

Melisçiğimmm tedavin hayırlı olsun canım. Dualarım seninle.. Sonu bebişli olsun inşallah.. Moral bozmak yok. Ümidini yitirme. Allah ol dediyse tek tanen seninle olur :16:

Canım gerçektende babasına benzer oldu ilk günki bana benzeyen Ervadan eser yok
Bende seviniyordum bana benziyor diye o kadar da küçüklük resmime baktım hatta buzdolabımın üstüne yapıştırmıştım küçüklük resmimi gidip gelip bakıyordum ama benzetemedim kendime:1:

Canım ne yapalım annem burda işte sağolsun o evle ilgileniyor bende bebekle ilgileniyorum
Uykusuz geceler malum emzir uyut altını değiştir gazını çıkar derken saatler su gibi akıp geçiyor
Ben Erva yokken ne yapmışım neyle uğraşmışım diyorum anneme:1:
İnşallah sizede nasip olsun:16::49:

Erva yokken 7724 pcdeydin :1: Hele geceleri.. Ne yapacannnn .. Mecburrrrr.. :1: İnsan yalnızken evde yapacak birşey bulamıyor. Nete sarıyor. Ben de öyleyim. Anneciğine selamlarımı ilet. Ellerinden öpüyorum. Ahhh analarımız. Onlar olmasa halimiz ne olurdu. Allah başımızdan eksik etmesin onları :16:

Erva yokken 7724 pcdeydin :1: Hele geceleri.. Ne yapacannnn .. Mecburrrrr.. :1: İnsan yalnızken evde yapacak birşey bulamıyor. Nete sarıyor. Ben de öyleyim. Anneciğine selamlarımı ilet. Ellerinden öpüyorum. Ahhh analarımız. Onlar olmasa halimiz ne olurdu. Allah başımızdan eksik etmesin onları :16:

Onunda sana selamı var canım benim:38:
Aynen Allah başımızdan eksik etmesin onları
Benim kimsem yok annemden başka ne ablam ne kız kardeşim
ne teyzem ne halam :) bir tek annem var.O olmasa ne yapardım

Mervem yerim senin minnoşunu :nazar: Nasıl da çatık çatık bakmış kara kaş kara göz güzeli :nazar::16:
Allah yolunu, bahtını açık etsin inş.

Akasyam şafak 8 :16:

İskorpit, Allah yaşadığın bunca sıkıntının mükafatını en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla versin sana inş.

Cinsiyeti öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm.
Dün gecede ismini gördüm oğlumun :) Hiç aklımda olmayan isimler :) Aynı isimleri bir daha görür müyüm acaba :)

merveee bebişin çok tatlı maşallah,Rabbim yüzü gibi bahtını da güzel eylesin inşallah

melisdilek inşallah sağlıklı embriyoların çıkar,çok stres yapma,herşey olacağına varıyor...

iskorpit canım yazdıklarını okurken çok duygulandım,Rabbim öyle güzel evlatlar nasip etsin ki,kıymetini bilen yüzünü güldüren evlatlar olsun inşallah hayırla sağlıkla...tabii bizlere de kızlar inşallah:)

incii isimleri paylaşsaydın ya,merak ettim....

mervee çok güzel Erva maşallah:nazar::nazar:
alımlı güzel bi kız olucak :12:

inci hamilelikte rüyalar çıkıyo ne gördün isim olarak?

iskorpit melisdilek akasyam ve bütün kızlar hep okuyorum takipteyim dualarımdasınız:16:

iyi geceler kıssslarrrr :16: hürrem bitti (gerçi hürremde gözükmüo hiç :1: ) damladım buraya...

öncelikle şunu belirtmek istiyorum.. hiç bi şekilde acitasyon yapmak için yazmadım yaşadıklarımı.. ayy içimdee kalcanaaa durr boyumuda yazayımm tam olsunnn ... doğduğumda 52 cmmişim :D şimdide 1.83 boyum var
:nazar: neyseki boyuma göre koca buldum :52::9::9::9: mervenin ne kadar şanslı,güzel,,ve bence Allah katında imtihanını geçtiğine inandığım için yazdım bunları:54: .. Rabbim onun evladının ömrüne kat be kat uzun ömürler versin..:16::emir_bebek::nazar:

Allah razı olsun Mervem.. :16: Ben ayın 20'sine randevu aldım kızlar. Kısmetse uzun protokol başlayacağım. :nazar: Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İskorpit canım galiba biz seninle beraber gireceğiz bu yola :38: Buna sevindim.. :16:
evettt canımmm aynı andaa başlıcazzz insallah güzel haberler vererek topişimizi coşturcasss :52::16::16::nazar:
canım yazdıklarını içim titreyerek okudum. neler yaşamışsın. aynı şeyleri yaşamayan anlamaz. çok ihlaslı bir insansız. Önemli olan bu dünyadaki yerimiz değil Allah katındaki yerimiz. inanıyorumki sen Allah katında sevilen kullarının arasındasın. bu dünyada imtihanın büyük olmuş ama inş kazananlardan olmuşsundur.

bana dua edeceğim demişsin Allah senden razı olsun. senin duanı almak benim için büyük lutuf. kimin duasının hürmetine kabul olur bilinmezki. belki senin duan kabul olacak.

sende de translokasyon taşıyıcılığı mı var? bizler evlat sahibi olmak için zor yollar katediyoruz ama inş.hayırlısıyla sağlıkla rabbim bize de nasip eder.

diğer tedavide olan arkadaşlarımın da Rabbim yardımcısı olsun. burada bizler birbirimizi anlıyoruz dertlerimizi paylaşıyoruz. Sizlere sevgilerimi gönderiyorum.
Rabbim hayırsız ve kabul görmeyeceği duaları hayırlı ve kabul göreceklerle değiştirsin insallah canım benimmm.. :16::16: senin için tüm kalbimle hayırlısıysa olsun diye dua ettim..Rabbim kabul eder insallah :25::25: hepimizin duası hepize birer lütuf canım benim :16:ibretlik bir yaşam dermişim :37: Allaha çok şükür ben yine iyiyim diye düşünüyorum kimbilir benden daha kötü durumda olanlar vardır muhakkak oyuzden şükrediyorum herşeye rağmen ailem var.. şuan diyorum çocuk esirgeme kurumundada olavbilirdim yada hiç yaşamayada bilirdim..yaşama hakkımı elimden alabilirlerdi... doktorlar annemm.... demekki diyorum babam yada annem birilerinden hayır dua almışlar ve ben yaşamışım..benim yaşadıklarım Allahın takdiri olanlarda öyle bence demekki ben birilerinden hayır dua almışım kalpten diyorum :34: dediğin doğru canım inanki yaşamayan bilemez...belki bir çoğunuza yaşadıklarım hikaye-roman ne bilim bilim-kurgu olarakta düşünebilirsinz..
insallah Rabbimin katındaki o imtihanların seviyelerini bir bir geçmişizdir ve geçmeye çalışıyoruzdur :16::16: Allah dağına göre kar verir derler yaa bizimkide öyle sanırım..dayanıklıyızzz anacımm :52: Allah isyan ettirmesin hiç birimize insallah :25: benim neyim var vallahi bilmiyorum ,tek bildiğim 47xxx mozaik olduğum ve homozigot olarak kan pıhtılaşmam olduğu.... bu üniv.doktorlat bişi demiyorlar benide delirtiyorlar bi açıkşlama yapma lüksünde bulunmuyorlar.. sanki medyumuz yaww... geçen gittim alltan baktılar 2 tane var dediler .. bu iki ney kist mi yumurtamı? deserot verdiler gonderdıler ve bana 21.gun gel dediler..(bunu hemşire dıo doktorun kendi arazi yok ortada felan) uzun -kısa protokol dediği falan yok.. iykim kendim bi arastırmısım öğrenmısım burda kkda öylelikle anladım yani...

İSKORPİT; Canım duygulanarak okudum yazdıklarını inan ki.Sende çok güçlüsün maşallah.Annene şaşırdım biraz
Ama senin yüreğin öyle güzelki hepsini aşmışsın maşallah:nazar::nazar: Eşinin başına gelene şaşırdım
Ben ilahi adalete öyle çok güveniyorum öyle çok inanıyorum ki bir kez daha şahit oldum
Rabbim inşalah seninde evlat hasretini dindirsin.Kucağını boş koymasın

annemi şu yaşıma geldim hala anlayamıyorum..gecen doktora gitmem gerekti dahiliyeci felç riskin var dedi..bunu anneme dedim tlfda hani bi ihtimal tühtüh vahvah der diye :52::34::1: bana dediki,felç oldun mu?yok ..e ozaman bunu dile getirmenin alemi neyy...aradan zaman geçti annem aradı üüüü üüüü oğluma doktor şeker hastasısın demiş(bende korktum ve uzuldum)erkek kardesımı aradım ve oda dediki yokyaa nerden çıktıııı doktor rutin kontrollerde soruyor zaten ailede şeker hastalığı varmı diye dedi .. erkek kardeşimde hatırlayamamıs annemi aramıs bizde şeker hastalığı var mı diye..annemde sanırım yanlış anlamış bilemiyorum artık :52::23::9: annem işte ne diyim...kızsamdaaaaa..annemmmm...
annelerinizin kıymetini bilin bu yüzden
:34::16:

birde ben büyük konuşmak-iftira atmak-gücendirmek vs çok korkarım.. bir hadis vardı ya gücendirdiğin Allah katında değerli bir kulsa diye..oyuzden ödüm kopar.. ve birini üzdüysem farkında olmadan sonradan aklım başıma dank ettiğinde özür diliyorumki insallah özürlerimi kabul görüyordur.. birde yine sabrım taşdıysa güzelce abdest alıyorum,,kuran okuyorum bana çok iyi geliyor..sabrıma sabır katması için Rabbime yalvarıyorum..bana buna reva görenlerinde kalplerine sevgi-vicdan ver Rabbim diye dua ediyorum.. bu arada ben 3yıl önce evde kendi imkanlarımla kuranı öğrendim .. eşim beni kırmadı ve netten hatim cdleri indirdi bende evdeki gelinliğimle gelen ancak 1 kez bile kapagını açmadığım kuranımı elime aldım ve okumaya başladım..(kuarnım ders kitabı gibi oldu ;) türkçe rakamlar yazdım mecburen arapça rakam kaç bilmiyorum..)ön yüzüne fihrist yaptım türkçe olarak şu sayfada şu sure diye napayım :))) hatimde indirdim fakat kaç kez olduğunu unuttum..ancak ilk hatimim 26 yaşındaydım .:nazar: Allah isteyen herkese nasip etsin :16:
yok kıss daha geçemedim sınavlarımı ve kimbilir daha niceleri olacak ,olacaksa Rabbimden olsun zaten :16:
level1 çocukluk - okul yılları-evlenmek
level 2 eşimin ailesi (gerçi hala geçemedim ben bu sınavı bitmeyecek gibi :52::9: )

level 3 bebişim olsuuunnnnnnn ,insallah bu sınavımıda atlatırım hayırlısıyla...

kimbilir ne leveller olacak :34:

Akasyamın isteği üzerine işte minnoşum:16:
Eki Görüntüle 733619

oyyy yisinlerrrr bakışlarınıııııııı...:nazar::nazar::nazar: yanacıklarınıııı :nazar::nazar::nazar: gıdısınıııı :nazar::nazar::nazar::nazar: m asallahhhhh suphanallahhh canımmmmmm beniiimmmmmm :16::16: büyüyünce pek canlar yakacak gibi annesiiii :nazar::nazar:

yada şöyle demeliii... köyün en güzeeellll kızınınnn kızııııı oluoooo seninkisiiii :nazar::nazar::nazar::nazar:

Mervem yerim senin minnoşunu :nazar: Nasıl da çatık çatık bakmış kara kaş kara göz güzeli :nazar::16:
Allah yolunu, bahtını açık etsin inş.

Akasyam şafak 8 :16:

İskorpit, Allah yaşadığın bunca sıkıntının mükafatını en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla versin sana inş.

incimmm hayırlısı insallah bende ve bebek için çabalayan tüm arkadaşlarımın kolları boş kalmasın insallah :16: Rabbim hiç kimseye ama hiç kimseye dermansz dert vermesin canım benimmm...Allahıma bin şükür derdimin dermanı var... :nazar: ve yine şükürler olsunnn bunca sıkıntımta isyan etmedim..hep sabrettim :nazar:bundan sonrada insallah sabrrederim :25:
merveee bebişin çok tatlı maşallah,Rabbim yüzü gibi bahtını da güzel eylesin inşallah

melisdilek inşallah sağlıklı embriyoların çıkar,çok stres yapma,herşey olacağına varıyor...

iskorpit canım yazdıklarını okurken çok duygulandım,Rabbim öyle güzel evlatlar nasip etsin ki,kıymetini bilen yüzünü güldüren evlatlar olsun inşallah hayırla sağlıkla...tabii bizlere de kızlar inşallah:)

incii isimleri paylaşsaydın ya,merak ettim....

hepimize insallahh canım arkadaşımmmm :16::16: isyana götürecek bir olayımız buna sebeb olacak bir şey olmasın ınsallah canımm.. sabrımızda bakiii..dualarda buluşmak dileğiylee :16:
mervee çok güzel Erva maşallah:nazar::nazar:
alımlı güzel bi kız olucak :12:

inci hamilelikte rüyalar çıkıyo ne gördün isim olarak?

iskorpit melisdilek akasyam ve bütün kızlar hep okuyorum takipteyim dualarımdasınız:16:
mattika canım sağoollll :16:insallahhhh Rabbim nasip etsin...2014te kollarımız dolsun insallah :16::16: bende bazen dua edeceğim zaman nikleri unutuyorum hemen laptopu açıp kim tedavi olacak,kim hamile yada doğum yapacak tektek isim sayıyorumm :52::16::nazar: bazende topluca dua ediyorumm.. pgtli topiğindeki tüm arkadaşlarımın adına diye niyet edip dualarımı okuyorum :54::54:
Rabbim kabul eylesin insallah :25::25:

Mustafa Emre gördüm :)
Tek isim de değil çift isim görmüşüm :)

canımmm bence rüyalarını takibe al :nazar: masallah ne güzel isimlerrr :nazar::nazar: annesi sana rüyalarla birlikte habermi gönderiyorki miniğin :34::16::16::16:

iskorpit sen çok güzel yürekli bir insansın :16:
Çok hayırlı bir evlat, mükemmel bir eşsin yakında harika da bir anne olacaksın Allah'ın izniyle :16:
Çocukların çok şanslı olacak :16:
Allah yaşadığın onca sıkıntının, sabrının karşılığını verecek inşaallah.

Bu arada biliyorum zor ama doktorlara fazla takılma. Önce Allah isteyecek her şey ondan sonra olacak.
Bende de homozigot var mthfr lerin birinde. Doğuma kadar folik asit kullanacağım.

Back
X