- 15 Haziran 2012
- 1.899
- 259
- 173
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.441
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. allah herkese bu duyguyu tattırsın. oğlum bacaklarını sallayıp çırpındıkça öyle mutlu oluyorumki. benim hikayemi yazayım size.
normelde ben takiplerimi tüp bebek yaptırdığım merkezde yaptırıyordum. doğumumu da özel bir hastanede yapacaktım. doktorum o hastaneye gelecekti. sonra bu plasenta previa çıkınca burdaki bir eğitim araştırma hastanesine gittim. her an kanamam olabileceği için pazartesi günü yatırdı hastaneye ve perşembe günü için doğum planladı. hiç bir sıkıntım yokken çarşamba sabahı kanamam başladı. ama ne kan çeşmeden akar gibi. odada yalnızdım annemide dışarı çıkarmışlardı vizit saati diye. acil çağrı ziline bastım. hemşire geldi hemen ve beni ameliyata hazırlayıp apar topar ameliyeta aldılar. buarada eşim ve annem yetişti onları gördüm giderken. epidural anestezi yaptılar. zaten ben de onu istiyordum. bebek hemen çıktı ama kanamayı durdurmaları çok zor oldu. 3 doktor birden girdi ameliyata. kan taktılar. hemoglobinim 6 ya kadar düşmüş. kanlarla 10 a yükselttiler. bu arada kanları hazır bekletiyorlardı ben hastaneye yattığımdan beri. ameliyat uzun sürdükçe ben bunaldım artık bitsin diyordum. karnımı habire çekiştirip duruyolardı. oğlumu hızlıca gösterip götürdüler. ama ben hep sağlığını merak ediyordum. oğlum 9:40 da doğdu ben 11:00 da çıktım ameliyattan. odaya geldiğimde yoktu oğlum daha sonra getirecekler dediler.
devamını sonra yazacağım
Allah analı babalı büyüyüp salih evlat olduğu günleri de göstersin. Hikayenin devamını da merak ettim. Zor bir süreci atlatmışsın çok şükür.