- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #29.481
armancımm inciri çok tüketme olur mu yada doktoruna sor öyle tüket.. sanırım o yidiğim incirler bana kist yaptı :26:
bende doktordan geldim bugun...adetımın 2-3günü tekrar gidicem..kistlerim var mı yokmu ona bakacaklarmış (yani bende kist varmış meğerse doktor o yuzden desolett vermiş bana bugün 21.gunum. cuma falan adetim gelir sanırım)
kisti tetikleyen hormon düşmemiş 9.57 ,normali kaç gerçi onuda bilmiyorum.
kısaca benim temmuz ayıda yattıkaldık mı ağustosa
tamamen yıkım oldu benim için..hazirandaki gibi heves etmiştim
yolda zor tuttum kendimi de eve gelince bıraktım artık
nasipten öte köy yok demişler.. demek daha nasibimde yok
hayırlısı olsunnn ne diyim...
Rabbim isyan ettirmesin insallah..sabrıma sabır katsıııııııııınnnnnnnnnnnn![]()
Canıım üzülme lütfen... ağlama diyemicem dök içini ben de dün saldım öyle :) ağladım rahatladım... seni o kadar iyi anlıyorum ki şubat ayından beri o ay bu ay derken haziran temmuz oldu benim tedavi, günler hem hızlı geçiyor hem geçmiyor... hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin /bebeklerin de bir ay geç gelsin... lütfen kendini yıpratma çünkü bu vücuda iyi bakmamız lazım di mi:)...
olanların iyi tarafını görmeye çalışalım doktorlar ne yaptıgının farkında demek ki ya kistlerini farketmeslerdi belki de daha fazla sorun olurdu sonradan.... elimizden geleni yapıyoruz minik ellerle kavustuğumuz günleri de nasip edecek Allahım inşallah bize de... yap bi küçük fincan kahve yazılarından bile hisssetiğimiz o güler yüzünü takın, çok yakında hersey yoluna girecek canım dualarım seninle iskorpitcim