Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar Esen transfere giriyor birazdan dualarınızı eksik etmeyin. Şu an 4 tane sağlıklı kuzusu var

Allah Subhenehu Teale hep böyle güzel götürsün. Kucağına alsın bu gün rahmine alacağı minnoşarı. Ağlayasım geldi yaa, çok güzel haber. Güzel hamilelikler diliyorum her kese.

Ben de hamile kalmadan üç ay önce histereskopi olmuştum acaba benim durumum için de olabilecek bir şey mi diye merak ettim.

Histereskopi araştırma amaçlı yapılıyor bildiğim ve bir çok kişi oluyor sorun olacağını sanmam. Benden parça alındığı için sürekli kontrol ediliyor.

akasya bugün emb.haber varmı?
arman pozitif sonuç almış galiba hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
inci gelmiş.nasil gidiyor inci hamişlik?
lavem de gelmiş.öpücük sana.
hazade kaç aylık oldunuz?anne sütü alıyormu cadı kızın?

Çok şükür canım büyüyoruz oğluma :16::nazar:

akasya gözün aydın canım,array mi fish le mi bakacaklar?12 çok iyi bir sayı ne güzel

trkuazcım bizde kromozomlara bakılmıyor tek gen hastalığı olduğundan sadece hastalığımıza yönelik tarama yapılıyor. Tabi çiftler kromozom araştırması isterse bakılıyor, tulip baktırmıştı mesela.

Zaman geçmiyor kızlar sizler nasılsınız

Armaan ilk randevu ne zaman?

Keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz armaan,benim için de geçmiyor .Bir sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum.

Seles ne kadarlık oldunuz?

Keseyi görmeye ne zaman gideceksiniz armaan,benim için de geçmiyor .Bir sonraki kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum.

1 agustosa randevu verdiler selescim zaman yavasladı sanki. Senin ne zaman kontrol sen kalp atışını duymusmuydun zamanlar karıştı benim için iyice sağlıkla tamamına ereriz inşallah Amin

akasya gözün aydın canım,hayırlı uğurlu olsun,inşallah 12 gün sonra hamiş haberini de okuruz burdan

inci anladım canım bana artık fish bakmıyoruz,hep array bakıyoruz dediler ya hem memorial da hem bahçeci de ,ondan merak etmiştim...oğluna isim düşündün mü inci?

ah ben hala karar veremedim ne yapacağıma,belirsizlik de ne zormuş:(

armaan günler geçmiyor demişsin ya rahat ol biraz,burda benim için en büyük umut sensin,malum en çok deneme ikimizde,rabbim benim de yüzümü güldürecek mi acaba bu defa?ah ah inşallah

Testtten 2 hafta sonraya veriyolar randevuyu 1 ağustos kısmetse sen nasılsın azaldı mı biraz mide bulantıları

Şafak 11 o zaman :) Su gibi geçsin inşallah...
Ben iyiyim şükür. Bulantılarım devam ediyor ama eskisi gibi kötü değilim şükürler olsun.

akasya gözün aydın canım,hayırlı uğurlu olsun,inşallah 12 gün sonra hamiş haberini de okuruz burdan

inci anladım canım bana artık fish bakmıyoruz,hep array bakıyoruz dediler ya hem memorial da hem bahçeci de ,ondan merak etmiştim...oğluna isim düşündün mü inci?

armaan günler geçmiyor demişsin ya rahat ol biraz,burda benim için en büyük umut sensin,malum en çok deneme ikimizde,rabbim benim de yüzümü güldürecek mi acaba bu defa?ah ah inşallah

Evet canım artık hep array bakılıyor.
Henüz hiçbir şey düşünmedim ama rüyamda Mustafa Emre koyduğumuzu gördüm. Mustafa ismini babam da görmüş rüyasında. O günler hayırlısıyla bir gelsin de isim işi kolay inşallah.

Sen neden kararsızsın bu kadar? İstanbul Ankara arası mı gidip geliyorsun? Bak Akasya tedaviye çok moralsiz başladı, hastaneden ayrılan doktorlar, kalabalık, ilgisizlik vs. ama transferi gerçekleşti çok şükür. Bir yerden sonra herşeyi oluruna bıraktı. Eşinle hakkınızda en hayırlı kararı verirsiniz inşallah.

Günaydın kızlar. Akasya'nın transferi gerçekleşti çok şükür. 1 tane transfer edildi. 3 tane de frigosu var şimdilik :) 28 temmuzda müjdeli haberi alacağız inşallah...

Trkuazcım sağol canım inşallah ikimizde tamamına ereceğiz canım. Her aşaması farklı bir bekleyişle geçiyor sen Ne zaman baslıyodun

Son düzenleme:
Trkuazcım sağol canım inşallah ikimizde tamamına ereceğiz canım. Her aşaması farklı bir bekleyişle geçiyor sen Ne zaman baslıyodun

armaan canım ben bu bayramdan sonra başlayım demiştim inşallah ama belli değil gibi

inci sanki ankarayı düşünmüyorum bu defa memorial ya da bahçeci...eşim sanki memorial a uzak bakıyor gibi,inci ben orda başlasam her defasında başka doktor mu kontrol ediyor?yumurta toplama ve transferi de rastgele bir doktor mu yapacak? akasyanın transferini kim yaptı?

inci sanki ankarayı düşünmüyorum bu defa memorial ya da bahçeci...eşim sanki memorial a uzak bakıyor gibi,inci ben orda başlasam her defasında başka doktor mu kontrol ediyor?yumurta toplama ve transferi de rastgele bir doktor mu yapacak? akasyanın transferini kim yaptı?

Doktor konusunda ısrarcı olursan başladığın doktorla devam edersin ancak ben şunu gördüm ki farklı doktorlara muayene olan arkadaşlar da pozitif alıyor. Akasya'ya bildiğim kadarıyla tüm doktorlar baktı. Opuya istediğin doktoru yazdırabiliyorsun. Transferi de aynı şekilde. Transferi Semra Hanım, Aynur Hanım veya Müstecep Bey yapıyor. Semra Hanım hastanedeyse istersen yapıyor transferi. Akasya'nınkini o yaptı.

İnşallah seles inşallah.
Senin durumun ne?

Ben şuan doğal yolla hamileyim canım.Bizim üç denememiz oldu 2 düşüğüm var. bunlardan biri de kendiliğinde gebelikti.Yaptığımız genetik testlerde ve diğerlerinde bir şey çıkmadı.Pıhtılaşamada pek önemli olmayan birinde bir şey çıkmıştı .Onun içinde aspirin kullanıyorum.Bir dahakine pgt yapılarak transfer yapılacaktı allahın takdiri şimdi hamileyim.İnşallah sağlıkla kucağıma alırım.Sana da o nedenle dedim bir kez sağlıklı yumurta ürettiğin çıktı bir daha da olur

Histereskopi araştırma amaçlı yapılıyor bildiğim ve bir çok kişi oluyor sorun olacağını sanmam. Benden parça alındığı için sürekli kontrol ediliyor.

Çok şükür canım büyüyoruz oğluma :16::nazar:

trkuazcım bizde kromozomlara bakılmıyor tek gen hastalığı olduğundan sadece hastalığımıza yönelik tarama yapılıyor. Tabi çiftler kromozom araştırması isterse bakılıyor, tulip baktırmıştı mesela.

Armaan ilk randevu ne zaman?

Seles ne kadarlık oldunuz?

Histeroskopide küçük bir müdahale de vardı.O nedenle sordum.Gerçi doktorum gebelikte sorun olmaz sadece 40 hafta yerine 38 de doğum yaparsın dedi.Şuan 12 haftalık olduk inci.Önümüzdeki hafta ikili test var inşallah 9 ayı sağlıkla tamamlarız

1 agustosa randevu verdiler selescim zaman yavasladı sanki. Senin ne zaman kontrol sen kalp atışını duymusmuydun zamanlar karıştı benim için iyice sağlıkla tamamına ereriz inşallah Amin

Duydum canım inşallah sen de duyacaksın .İnsanın tek temennisi hamileliği sağlıkla tamamlamak oluyor.İnşallah o günleri görür bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Histeroskopide küçük bir müdahale de vardı.O nedenle sordum.Gerçi doktorum gebelikte sorun olmaz sadece 40 hafta yerine 38 de doğum yaparsın dedi.Şuan 12 haftalık olduk inci.Önümüzdeki hafta ikili test var inşallah 9 ayı sağlıkla tamamlarız

Parça alındı mı peki? Önemli olan o. Doktorun sorun yok dediyse problem olacağını sanmam. Maşallah büyümüşsünüz :) İnşallah canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Kizlar hepinizden Allah razi olsun. 8 embiryomdan 4 minis saglikli cikti. Allah'a binlerce kere sukurler olsun. Bir minisi cuma gunu aldim:) 3 kardesi donduruldu. Pazar test gunum. Hakkimizda hayirlisi.

Back
X