Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yazmak istediklerimi senin sorunu cevaplayarak yazayım. ElhamduLillah iyiyim. Toparlandım. İçimde kapanmış, ancak içten-içe acıtan yara varmış gibi. Duygularım deyişdi sanki. İçimdeki hüzünü atamıyorum. İşin zor kısmı artık ağlayamıyorum... Ağlayacak bahane bulamıyorum. Olanları unutmuş gibiyim. Tedavi için bile sabırsızlanmıyorum. Sanırım korkuyorum. Hamile kalınca iş bitmiyormuş.

Bir de lohusalık dönemi yaşıyorum diye Ramazanı hiç değerlendiremiyorum. Namaz yok, oruç yok... Zaten düzensiz uykum vardı, şimdi tam oldu. Geceleri uyanık, gündüzleri öğleye kadar uyku. En kötüsü de yemek konusu. Halim olsa her halde yemek yemem. Bazan günde sadece bir kere yemek yiyorum. Kendimi, fiziki açıdan toparlamam gerekiyorken, tamamen salı verdim. Ve hiç bir şey yapasım gelmiyor. Kendime çeki-düzen vermem lazım, tedavi için daha sağlıklı olmalıyım... diyorum, ama nafile... Bayrama inşeAllah memlekete gideceğiz. Belki kendime gelirim.

Hemen toparlanmak istedim ve elhamduLillah toparlandım. Ancak daha çatlaklarım var.

Sümeyye canım hiç kendini sıkma tüm hissettiklerin okadar normal ki, zaman ilacı oluyor insanın senin de olacak birkaç aya çok şey değişecek Allahın izniyle

hayırlı olsun kuzumm çookk sevimdimmmmm :21::21::16::16:
Rabbim tamamına erdirsinnnn.maşallah suphanallahhh :49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: darısı akasyamın başına olsun insallah :49::nazar:

akasyam gözünaydın hayırlı olsun :nazar: masallah suphanallah 18 yumurta çok iyi :nazar::nazar: içlerini doldursun ,Allah tamamına erdirsin insallah :49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar: arman gibi senind ehayırlı haberlerini alıcaz insallah burada :16::16::16:

seles diil kız o benim :34::27:

çok tşk ediyorum akasyacım :16: dün eşimden ertelicez lafını duyunca delirmiş vaziyetteydim zaten.. nasıl sakinleştim biliyomusun.:24:. duş aldım sonrada belimde olan saçlarımı makasladım :30::30::30: ohhh bi rahatladım sormaaa... :21::21::21:üzerimden büyük bi yük kalktı sanki :52::52::9::9::9: sonra aklıma geldi bakayım kaç cm kesmişim diye ölçtüm mezroyla 18cm kesmişim meğer :53::53::27::27::27: acemi şansı düz olmuş neyseki :34: şimdi omuzlarımda saçlarım bide bakır rengine boyayım diyorum yakışırmı aceba bana :44: resim koycam birazdan bi bakın bakem ... ona göre boyatcam :34:

bugün eşime saçlarımı 18 cm kestiğimi söyledim buseferde o delirdi :52: ohh canıma değsinnnn..:21::21:.hep ben mi delircemm :1:
şimdi daha iyiyim daha sakinim :21:akasyam hakkımda hayırlısı olsun artık..saolsun dün sümeyye baya sakinleştirdi beni ,sağlıklı düşünmemi sağladı Allah razı olsun ondan..senden de Allah razı olsun.. doğru söylüyorsunuz,güç olmasın ama geç olsun..hayırlı olsun :29:

selescim çok tşk ederim , yok canım neden yanlış anlayım.. sizler benim bu gibi olaylarda nasıl düşünmem gerektiği hakkında yol göstericilerimsiniz :16::16::16:

düşünmem gerek sonuçta olmuyorsa vardır bi hayır demem gerek ama diyemiyorum çünkü çok sabırsızlanıyorum.. beklemek ızdırap gibi..sabretmektenden yoruldum ki ben daha yolun başındayım yani.. sabretmek kelimesini kullanmamam gerekir sonuçta...

evet kendimi suçluyorum bu konuda ve nasıl desem işlerimiz rast gitmiyorya kendime çok yüklenıyorum farkında olmadan belkide ancak artık bu yükü kaldıramaz oldum.. suçluyum hatalıyım öyle dememeliydim ama yapcak bişi yok ve ben keşke kelimesini kullanmayı sevmeyen biriyim.. önemli olan hatamın farkına vardım.. yanlışımı gördüm ve geçte olsa Rabbime tevbemi ettim.. kabul oldu veya olmadı bilemiyorum bu belirsizlikte öldürecek beni :34: fal,tarot baktırayım diyorum sonra vazgeçiyorum günah sonuçta.. dilimde sürekli hayırlısı olsun diyorum.. ama buda artık beni tatmin etmiyor..

şu zamana kadar eşime 2 kez rest çektim, bir kez de boşanma davası açtım sonrada davayı geri çektim.. yani ben boşanma talebim oldu eşim hep yapıcı oldu..şu zamana kadar da boşıcam seni demedi.. tamamen eşimin ailesinden kaynaklı problemlerimiz oldu..eşimle birebir hiç bi problemimiz olmadı.. eşimin ailesi hiç bi zaman istemediler beni..ben onların istediği gibi bi gelin değilmişim.. onlarn beklentilerini karşılamıyormuşum , özürlülerin kaldığı bi rehabilitasyonda kalmalıymışım...eşim bana bakamazmış.. ben yıkılmışım üstüne..kandırmışım bla bla bla... yaşım 29 bu arada..
amann neysee geçmiş günlerrr :34: kafaya takmaya değmez :27:

şuan benim kızdığım ; benden ve doğacak bebeğimden avmış..tatilmiş..bayrammış onları üstün tutması yani ailesini benden üstün tutması.. bu sıradan bişey değil bozuluyorum haliyle.. oda biliyorki onsuz bişey :47: olmaz.. dedimki hatta opu olsun kısmetse sonra git.. olmazmış aklı bende kalırmış..ailesinin yanında rahat edemezmiş...gıcıkkkkkk :47::23::23::22::4:

bir tatil planı yaptım bugün. 3 - 19 ağustos arası tatil yapayım bari dedim :21: biraz akdeniz..biraz karadeniz sularında yüzücem..sonra yaylaya çıkıcammm ordan termal otel-kaplıcaya gidicem sonrada evime gelirim :16::16: birazcık uzaklaşmam lazım bi mekan değişikliği iyidir derler :34: bi rahatlayayım..biraz kafa dinleyeyimki kafayı yemeyeyim evde :35::24:

aminnn selescimm aminnnn.
:nazar::nazar:.. hakkımızda hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın..:16::16:

senin ptırcıktan ne haber
:emir_bebek::nazar: kendi dertlerimden seni soramadım kusura bakma.. :17::17:

Rabbim görünen görünmeyen bütün kaza belalardan seni ve yavrucuğunu korusun canım benimmm
:49::nazar::nazar::54:

hoşgeldın canım :16: Rabbim işlerinizi rast getirsin..hayırlı olsun :nazar:

İskorpit eşinde de onun ailesinden de önce sen ,daha sonra onların fikirleri.Bugüne kadar tam da istediğimiz gibi gelin diyen bir kayınvalide görmedim nerdeyse:)Bu tür şeyleri boşver kendine eşine evliliğine bak önce.Duygularını içten bir şekilde anlatırsan seni anlayacağını düşünüyorum.Siz anlaşırsanız eşinin öncelikleri hakkında bahaneleri olmaz tedavinizde kolayca olur.

Yazmak istediklerimi senin sorunu cevaplayarak yazayım. ElhamduLillah iyiyim. Toparlandım. İçimde kapanmış, ancak içten-içe acıtan yara varmış gibi. Duygularım deyişdi sanki. İçimdeki hüzünü atamıyorum. İşin zor kısmı artık ağlayamıyorum... Ağlayacak bahane bulamıyorum. Olanları unutmuş gibiyim. Tedavi için bile sabırsızlanmıyorum. Sanırım korkuyorum. Hamile kalınca iş bitmiyormuş.

Bir de lohusalık dönemi yaşıyorum diye Ramazanı hiç değerlendiremiyorum. Namaz yok, oruç yok... Zaten düzensiz uykum vardı, şimdi tam oldu. Geceleri uyanık, gündüzleri öğleye kadar uyku. En kötüsü de yemek konusu. Halim olsa her halde yemek yemem. Bazan günde sadece bir kere yemek yiyorum. Kendimi, fiziki açıdan toparlamam gerekiyorken, tamamen salı verdim. Ve hiç bir şey yapasım gelmiyor. Kendime çeki-düzen vermem lazım, tedavi için daha sağlıklı olmalıyım... diyorum, ama nafile... Bayrama inşeAllah memlekete gideceğiz. Belki kendime gelirim.

Hemen toparlanmak istedim ve elhamduLillah toparlandım. Ancak daha çatlaklarım var.

Ahhh Sümeyyecim Rabbim sabırlar versin. seni okadar iyi anlıyorum ki ben de ilk hamileliğimde düşük yaptım. inan kendime gelmem 1 yılımı aldı. hamile kalmaya korkar olmuştum. en sonunda bu korkumu drun yanında dile getirdim. dr da bana ne dedi biliyor musun? senin bir sonraki hamileliğinde yeniden düşük yapma ihtimalin evden çıkıp sokak ta yürürken araba çarpma iht,mal,nden daha yüksek değil dedi. onun bu sözü bana tokat gibi geldi beni kendime getirdi. Allahın takdirine karşı mı geliyordum? haşa. tekrar düşündüm. Allah a sığınıp yeniden denemelre başladım. bende kromozom bozukluğu olduğunu daha birkaç ay önce öğrendim. sonra bu zamana kadar sakat evlat vermediği içinRabbime yine şükrettim. evet 6 yıldır çocuğum olmuyordu ama Rabbim yine bana acımış ve beni daha büyük bir imtihanla sınamamıştı.

şimdi tüp drum bana yine doğal yoldan denemeye devam edin dedi. umuyorumki Rabbim bize de doğal yoldan sağlıklı sıhhatli eksiksiz kusursuz salih amelli, hayırlı evlatlar nasip etsin.nice bunun gibi örnekler yok mu? hazade, matika... ben fiili duamı da zikri duamı da yerine getireyim sonuç ve takdir yine Rabbimin. en nihayetinde yine olmazsa o zaman en azından ben elimden geleni yaptım derim. hakkımda hayırlısı buymuş. zaten öyle olduğuna inanıyorum ama yine de insanım kusurlarım var. aklıma gelen düşüncelere bazen engel olamıyorum. o düşüncelerden ve şeytanın vesveselerinden de yine Rabbime sığınıyorum. bu güzel ramazan akşamında dualarımızn kabul olması dileğiyle...

Merhaba inci,rahim uzunluğun ölçülüp mü kara verildi.Doktora her gittiğinde ölçüyorlar mı?Hayırlısı olsun senin için

Merhaba selescim. Evet öyle karar verildi. 8 ay önceki ameliyatımda rahim ağzımın bir kısmı alındığı için her kontrolümde ölçülüyor. Sağolasın...

sümeyye o kadar ağır bir şey yaşadın ki bu halde olman çok normal. Zaman ver kendine. Umuyorum ki en kısa zamanda başlayacağın tedavinle çok daha iyi olacaksın.

armaan maşallah canım. Daim olsun inşallah... :16:

Son düzenleme:
İskorpit eşinde de onun ailesinden de önce sen ,daha sonra onların fikirleri.Bugüne kadar tam da istediğimiz gibi gelin diyen bir kayınvalide görmedim nerdeyse:)Bu tür şeyleri boşver kendine eşine evliliğine bak önce.Duygularını içten bir şekilde anlatırsan seni anlayacağını düşünüyorum.Siz anlaşırsanız eşinin öncelikleri hakkında bahaneleri olmaz tedavinizde kolayca olur.

hürrem gibi tükenmişlik sendromundayım şuan ben :34:

birazcıkta o uğraşsın çabalasın istiyorum :23: bu zamana kadar hep ben ön ayak oldum..

artık yoruldum bende tek taraflı savaş vermekten bu süreçte :43::43::43::43:

koyverdim gitti.. :24::24::24:

bahanesi var işte...8 yıldan beri görmediği halasının oğluda memleketine gidecekmiş çok özlemiş .. yani şuanki bahanemiz bu.. ilerde ne olur tahmin etmek artık çokta zor değil benim için :50::23::23::23:

vesaire vesaire...

gerçi heptende hakkını yemiyeyim kocamın evde olduğu zamanlar cumadan cumayada olsa namaz kılıyor yani 2 aydan beri aralıklarlada olsa gidiyor önceden gitmezdi.. belki yakında kandillerde de dua etmeye başlar kimbilir :31:

bizim işlerimiz olsaydı eşim hiç bi zaman cumaya gitmeyecekti bu bir gerçek.. sadece bayram namazlarını kılan bir adamdır çünkü,aileside öyle zatn neyse.

neyse benim tatil yapma vaktim gelmiş aslında... bir gidip geleyimde daha sağlıklı düşünebilirim.. :31::31::31:

hürrem gibi tükenmişlik sendromundayım şuan ben :34:

birazcıkta o uğraşsın çabalasın istiyorum :23: bu zamana kadar hep ben ön ayak oldum..

artık yoruldum bende tek taraflı savaş vermekten bu süreçte :43::43::43::43:

koyverdim gitti.. :24::24::24:

bahanesi var işte...8 yıldan beri görmediği halasının oğluda memleketine gidecekmiş çok özlemiş .. yani şuanki bahanemiz bu.. ilerde ne olur tahmin etmek artık çokta zor değil benim için :50::23::23::23:

vesaire vesaire...

gerçi heptende hakkını yemiyeyim kocamın evde olduğu zamanlar cumadan cumayada olsa namaz kılıyor yani 2 aydan beri aralıklarlada olsa gidiyor önceden gitmezdi.. belki yakında kandillerde de dua etmeye başlar kimbilir :31:

bizim işlerimiz olsaydı eşim hiç bi zaman cumaya gitmeyecekti bu bir gerçek.. sadece bayram namazlarını kılan bir adamdır çünkü,aileside öyle zatn neyse.

neyse benim tatil yapma vaktim gelmiş aslında... bir gidip geleyimde daha sağlıklı düşünebilirim.. :31::31::31:

İyi tatiller inşallah dinç ve zinde gelirsin

Kızlar taze bilgilerle geldim. :1: 18 yumoşumun 14'ü olgun çıkmış. 13'ü döllenmiş çok şükür :nazar::nazar: Yarın haber yok. Çarşamba bilgi verecekler. Gelişim durumlarına göre 3. ya da 5. gün parça alınıp genetiğe gidecek. Hayırlısı.. Bundan sonrası bizden çıktı. Malzemeyi mutfağa verdik :1:

Akasyacım canım nasıl sevindim anlatamam rabbim tamamına erdirir inşallah burdan hep iyi haberlerini alırız :)

akasya bugün emb.haber varmı?
arman pozitif sonuç almış galiba hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
inci gelmiş.nasil gidiyor inci hamişlik?
lavem de gelmiş.öpücük sana.
hazade kaç aylık oldunuz?anne sütü alıyormu cadı kızın?

akasya bugün emb.haber varmı?
arman pozitif sonuç almış galiba hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
inci gelmiş.nasil gidiyor inci hamişlik?
lavem de gelmiş.öpücük sana.
hazade kaç aylık oldunuz?anne sütü alıyormu cadı kızın?
Çok sağol canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kizlar kusuruma bakmayin. Bugun bir turlu yazamadim siteye. Simdi de telden girdim. 13 embiryomun 13'e de duruyor cok sukur. Ancak 10-11 tanesi iyi digerleri pgt ye gireneyebilir dedi embiryolog. Yarin aksam ya da cuma sabahi parca alinacakmis. Saglikli bulunursa cuma aksami transfer olacakmis. Gonlumuz duada Rahmana dua ediyoruz. Hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah. Yarin yine bilgi gelecek.

kizlar kusuruma bakmayin. Bugun bir turlu yazamadim siteye. Simdi de telden girdim. 13 embiryomun 13'e de duruyor cok sukur. Ancak 10-11 tanesi iyi digerleri pgt ye gireneyebilir dedi embiryolog. Yarin aksam ya da cuma sabahi parca alinacakmis. Saglikli bulunursa cuma aksami transfer olacakmis. Gonlumuz duada rahmana dua ediyoruz. Hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah. Yarin yine bilgi gelecek.

allah dualarını kabul etsın ..ınsallah olumlu olacak sonucun.bu mubarek ayda yuzunu allah guldursun.

Kizlar kusuruma bakmayin. Bugun bir turlu yazamadim siteye. Simdi de telden girdim. 13 embiryomun 13'e de duruyor cok sukur. Ancak 10-11 tanesi iyi digerleri pgt ye gireneyebilir dedi embiryolog. Yarin aksam ya da cuma sabahi parca alinacakmis. Saglikli bulunursa cuma aksami transfer olacakmis. Gonlumuz duada Rahmana dua ediyoruz. Hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah. Yarin yine bilgi gelecek.

Allah yardımcınız olsun olsun canım beniiim.
İnşallah sağlıklı bulunur ve transferin gerçekleşir.

Son düzenleme:
Back
X