Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selescim test sonucun çok sevindirici Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah sen hatırlıyo musun 6 haftaşıkken kaç mm idi

Hatırlamıyorum canım yukarıya bir şeyler yazdım istersen bakayım ultrason resimlerine .sen tam olarak ne kadarlıksın bebeğin boyunu mu soruyorsun çünkü ben hiç kese boyuna bakmamıştım

Hatırlamıyorum canım yukarıya bir şeyler yazdım istersen bakayım ultrason resimlerine .sen tam olarak ne kadarlıksın bebeğin boyunu mu soruyorsun çünkü ben hiç kese boyuna bakmamıştım

Evet canım ben 6+3 üm embriyonun boyunu merak ediyorum bende de kese ölçümü yapılmadı hiç direkt embriyoya baktılar

Evet canım ben 6+3 üm embriyonun boyunu merak ediyorum bende de kese ölçümü yapılmadı hiç direkt embriyoya baktılar

Senin için eski foroğraflara baktım. Bende 6 haftalıkken bebişlerden birisi 0,317 sm, diğeri ise 0,342 sm miş. Sen kafana niye bu kadar taktın ben anlamadım ama.

Senin için eski foroğraflara baktım. Bende 6 haftalıkken bebişlerden birisi 0,317 sm, diğeri ise 0,342 sm miş. Sen kafana niye bu kadar taktın ben anlamadım ama.

Sümeyyecim çok sağol canım internette okuyunca daha çok sanki 10 mm civarı olması gerekiyo gibi okudum bazı yerlerde bu haftada 5-7 mm okusam da kafama takıldı . Galiba yazılarda bir 6. Hafta 7. Hafta karışıklığı var. İlk günlerde de kanama oldu ya sanki yine aynı seyleri yasayacakmısım gibi korku geliyo bazen...,
Çok sağol gerçekten ilgin için

Son düzenleme:
Sümeyyecim çok sağol canım internette okuyunca daha çok sanki 10 mm civarı olması gerekiyo gibi okudum bazı yerlerde bu haftada 5-7 mm okusam da kafama takıldı . Galiba yazılarda bir 6. Hafta 7. Hafta karışıklığı var. İlk günlerde de kanama oldu ya sanki yine aynı seyleri yasayacakmısım gibi korku geliyo bazen...,
Çok sağol gerçekten ilgin için

Hep aynı yollardan geçiyoruz. Endişe had safada. Geçmişe baktığımda... kendimi alıştırmaktan korkuyordum, bir şey olursa diye. Peki kayb edince üzülmedimmi... içim yandı. Mutlu olduğum anladan pişmanmıyım.... asla. Eğer becere bilirsem bu sefer tedavi sırasında ve kısmet olur da hamile kalırsam bebişime hiç kayb etmiycekmişim gibi davranıcağım. Ona sıkıca sarılacağım. Her anından mutlu olmaya çalışacağım. Hamileyim demenin bile sevincini yaşayamamıştım, endişelerden dolayı. Eğer becere bilirsem endişelerin mutluluğumu gölgelemesine izin vermeyeceğim. Biliyorum eskisinden daha zor bir sürec beni bekliyor, ancak daha fazla tadını çıkarmaya çalışacağım. Bunları niye yazdım.... Belki sen de böyle olmaya çalışırsın ve belki becerirsin.

Merhabalar arkadaşlar Antalya memorialda pgt yapılıyormu yaşadığım şehire en yakın memorial Antalya'da var bilğilendirirseniz çok sevinirim inci canım çok sevindim maşallah topikte güzel şeyler var allahım şu ğüzel mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin .

Sevdan bilmiyorum canım. Arayıp görüş derim. İçlerinde genetik birim yoksa da dışarıya gönderiyor olabilirler.
Çok sağol :16:

Merhaba kızlar ,detaylı yazamıyorum şimdi biraz daha iyiyimKahverengi olabilir diye biliyordum ama benim çok geldi doktor olabilir,plasenta yukarı çıkıyor falan dedi ağrım da var neyse geçecek inşallah.Dinleniyorum.Toplu alıntı yapmayı bilmiyorum..Trkuaz tedaviye başlamışsın hayırlı olsun.Akasya az kaldı değil mi sonucuna.Armaan sana da az kaldı .İnci bir şey soracam sana sen de ağrı oluyor mu ?Ağrı olur bu dönemde biliyorum ama benim hep tek nokta da oluyor sızı şeklinde göbeğin sol altına doğru sende de var mı ?İnşaallah buradaki herkes olumlu sonuçlar alır ve güzel şeyler konuşuruz.

Jel kullanıyor musun ya da başka bir progestan?
Bende olmadı ama normal o öyle olması sakın kafana takma.

Akasya daha bir şey yazmamış, umarım güzel haberi kutlamaya dalmıştır.

Dün ben kontrole gitmişdim, doktorun gördüğü kalınlaşma yerindeydi, bana gösterdi. Kürtaj edelim, kendiliğinden düşseydi bu zamana kadar düşerdi, çok zaman geçdi... dedi. Ben de bir an önce olsun bitsin, daha tez toparlanayım diye kabul ettim. Oldu-bitti. Şimdi daha iyiyim. Bebişden kalan son parçayla da böylece vedalaştım. İşin qarip yanı içime oturan duygusal bir ağırlık vardı, o gitti. Umarım bir daha da gelmez.

Sümeyye bu son acın olsun inşallah. Her daim dualarımdasın arkadaşım...

Bizde yarın Ervayi ortopedi doktoruna götüreceğiz
Bakalım gelişme var mı :26:
Bide balta limanı kemik hastanesi var orayada götüreceğiz inşallah

Mervee ses ver... Ne dedi doktor?

Kızlar çok şükür akciğer röntgeninde sorun çıkmadı. Çok ağır kas gevşeticeler içiyorum. Doktor cumaya kadar geçmezse haberleşelim dedi. Emar çekilecekmiş. Hakkaten çok kötü bir ağrı. Özellikle geceleri ağrı ile uyanıyorum. İnşallah en kısa zamanda geçer. Amann diyimmm sakın stres yapmayın. En önemli sebebi stres.. :31:

Mervem kuzum inşallah güzel haberler alırsın. Baltalimanı iyi bir hastane. Ben bir de sana Çapa Ortopediyi tavsiye ederim. Ancak polikliniğe gitme. Profların özel randevu günleri oluyor. O günlerde gidersen profla direkt görüşebilirsin. Benim oradaki doktorum Prof. Yener Temelli idi. Kendisi kemik eğriliğini düzeltmede uzman. Benim ameliyatlarımı da yapmıştı. Bir git görüş derim. Rabbim en kısa zamanda şifa versin.. Gelişmeleri yaz mutlaka. Prensesi çokk öpüyorum.. :16::38:

Akasyam çok şükür.

Hazırlan müstakbel anne yavruların seni bekliyor :16:

armaan canım ilk 39 çıktı ondan bir hafta sonra da 44 çıktı,inşallah düşer,bir arkadaşın bu rakamlardan 120 ye kadar çıkmış,inşallah öyle olmaz...sen nasılsın?neler hissediyorsun?yarın mı doktor görüşmen ?

akasya seni tebrik ediyorum inan,ben her negatiften sonra yıkılmıştım,sabrına hayran kaldım diyebilirim maşallah,negatifi çağırdığını düşünmüyorum herşey nasip,öyle düşün,hayırlısı böyleymiş

inci nerelerdesin?iyi misin?ben seni face te aradım ama bulamadım:(

Düşüyor trkuaz merak etme. Dostinex çok kuvvetli bir ilaç.
Ben sana mesaj attım faceten. Eklenmeye kapalısın, o yüzden ekleyemiyorum seni.

Kızlar ankara genart pgt yaptırdım. Çok zormuş gerçekten bu tüp bebek:( 19 embriyodan 5 normal çıktı. 2 tanesini transfer ettiler. Ama kalanını dondurmadılar neden bilmiyorum:( şimdi bekliyorum bayramdan sonra test yapıcam sadece hayırlısı diye dua ediyorum

Hayırlı olsun...

Dün bütün güm midem bılandı sonra gece birden kesildi bu sabah da bulantı falan yok korkuyorum senin bulantılar basladıktsn donra sürekli mi olmustu ben gecen sefer nasıldı hatırlayamıyırum. Gerçi öğleden sonra drdayım inşallah iyi seyler duyarım Allahım

SELES cim sende bulantı var mı

Armaancım görmüşsün minişi artık bulantıyı, boyunu falan hiç takma :)

Herkese selam :16:

Hafta başından beri zor zamanlar geçiriyorum. Pazartesi hafiften ağrılarım vardı. Salı doktora gittiğimizde hiçbir şey yoktu önemsemedim ama eve geldiğimde çok kötü oldum. O gece belden başlayan ağrım önce karnıma sonra rahmime vurdu ağlatacak derecede. Çarşamba doktorumu aradım. Ağrıların nasıl olduğunu sordu, şiddetli adet ağrısı gibi ama çok şiddetli dedim. Akşam üzeri konuştuğumuzda iyiydim, takip et ve beni haberdar et dedi. İftar sonrası ben çok fena oldum yine. Hemen mesaj attım doktora. Hastaneye çağırdı acele. Kafamda binbir türlü senaryo o yol bitmek bilmedi. Akşam 22.30 gibi muayene oldum. Herşey iyi görünüyordu çok şükür ama ağrılarım geçmiyordu. Doktorum bebeğe, rahim ağzına, karaciğerime, böbreklerime baktı. Görünürde bir şey yoktu. İdrar tahlili istedi. Yaptırdık. Enfeksiyon çıktı. Serum takıldı. Serum sonrası ağrılar devam ediyordu. Doktoruma ulaşıldı, bu gece kalsın dedi. İkinci bir serum takıldı. Sabaha karşı kendime gelebildim. Doktor kontrole geldi, serumum bitmek üzereydi. İyiydim, serumdan sonra çıkaracaktı. Odada bir yandan konuşurken bir yandan serumu bekliyorduk. Bir anda karnımın sol tarafı taş gibi oldu. Hemen gösterdim. Toko istedi. Baskı var mı dedi yok dedim. Tokoya bağlandım sancı olup olmadığına bakılacaktı. Çok şükür sancı çıkmadı. İlaçlarım yazıldı ve taburcu edildim. Şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah bir daha tekrarlamaz, çok korktum :14:

Hafta başından beri zor zamanlar geçiriyorum. Pazartesi hafiften ağrılarım vardı. Salı doktora gittiğimizde hiçbir şey yoktu önemsemedim ama eve geldiğimde çok kötü oldum. O gece belden başlayan ağrım önce karnıma sonra rahmime vurdu ağlatacak derecede. Çarşamba doktorumu aradım. Ağrıların nasıl olduğunu sordu, şiddetli adet ağrısı gibi ama çok şiddetli dedim. Akşam üzeri konuştuğumuzda iyiydim, takip et ve beni haberdar et dedi. İftar sonrası ben çok fena oldum yine. Hemen mesaj attım doktora. Hastaneye çağırdı acele. Kafamda binbir türlü senaryo o yol bitmek bilmedi. Akşam 22.30 gibi muayene oldum. Herşey iyi görünüyordu çok şükür ama ağrılarım geçmiyordu. Doktorum bebeğe, rahim ağzına, karaciğerime, böbreklerime baktı. Görünürde bir şey yoktu. İdrar tahlili istedi. Yaptırdık. Enfeksiyon çıktı. Serum takıldı. Serum sonrası ağrılar devam ediyordu. Doktoruma ulaşıldı, bu gece kalsın dedi. İkinci bir serum takıldı. Sabaha karşı kendime gelebildim. Doktor kontrole geldi, serumum bitmek üzereydi. İyiydim, serumdan sonra çıkaracaktı. Odada bir yandan konuşurken bir yandan serumu bekliyorduk. Bir anda karnımın sol tarafı taş gibi oldu. Hemen gösterdim. Toko istedi. Baskı var mı dedi yok dedim. Tokoya bağlandım sancı olup olmadığına bakılacaktı. Çok şükür sancı çıkmadı. İlaçlarım yazıldı ve taburcu edildim. Şimdi iyiyim çok şükür. İnşallah bir daha tekrarlamaz, çok korktum :14:

Canım çok geçmiş olsun. Okuyunca çok korktum, Rabbim bir daha yaşatmasın.

İncicim çok çok geçmiş olsun canım biz de bi süredir seni göremeyşnce meraklandık doğrusu büyük bişey atlatmışsın çok şükür ki iyisiniz. :nazar:

Kusura bakma armaan çıkmak zorunda kaldım.Baktım 6+0 da 0.36 ,6+4 te ise 0.68 cm yazıyor.Umarım doğru yere bakmışımdır.Ben de o aralar çok bakmıştım internette verilen oranlar ortalama. Benim son adetime göre günü değişik bile olmuştu .Sık olan bir şey .

Çok geçmiş olsun inci.Onca ağrıyı enfeksiyon mu yapmış şimdi.Ne gibi ilaçlar kullanıyorsun canım tekrar çok geçmiş olsun.Ben progestoron hap kullanıyorum doktor devam dedi ilaca

İncicim çok çok geçmiş olsun canım biz de bi süredir seni göremeyşnce meraklandık doğrusu büyük bişey atlatmışsın çok şükür ki iyisiniz. :nazar:

Sağol canım...

Çok geçmiş olsun inci.Onca ağrıyı enfeksiyon mu yapmış şimdi.Ne gibi ilaçlar kullanıyorsun canım tekrar çok geçmiş olsun.Ben progestoron hap kullanıyorum doktor devam dedi ilaca

Sağolasın seles. Enfeksiyondan, içeride kalmış ve yapışmış yumurtalardan, bebeğin büyümesinden, kabızlıktan olabilir dedi doktor. Enfeksiyon ciddi düzeyde oldu mu doğum sancısı gibi sancı yaparmış.
Ben rahim ağzımda kısalık çıkınca bir süre fitil kullandım sonra bıraktırdı doktorum tekrar soracağım onu.
Bugün magnezyum, demir hapı verdi. Ayrıca folik asit ve coraspin kullanıyorum.

inci canım çok geçmiş olsun merak etmiştim seni uzun zaman yazmayınca,neyse bununla geçmiş olsun,inşallah tekrarlanmaz

ben face i açacağım bir süre,vaktin olursa tekrar bakarsın canım,fırsat bulduğun zaman artık...

armaan canım hamilelik takvimin hayırlı olsun çok yakışmış:) bebişi de görmüşsün,ne mutlu sana,darısı bize inşallah

rahat ol artık hamişliğin keyfini çıkar

Inciiiiiimmmm cok cok gecmis olsun Allah beterinden korusun ve birdaha yasatmasin
Dogurmadan ve cok erkenden dogum sancisimi cektin canim ya cok zor gunler gecirmissin bende merak ediyordum seni neyse ki gecti sukur Allah minik kuzuyi ve seni korusun

Merhaba özlemcano ,haklısın kaygılar bitmeyecek benim önceki durumlarda var ondan böyleyim ama kendimi bu konuda haklı buluyorum,Her kontrolde biraz daha rahatlarım diyorum. Kontrolüm bugündü.İkili testimizin sonucu çok şükür güzel çıktı.Üç hafta sonra gideceğim tekrar meraktan çatlamazsam tabi:)Kızlarına sevgiler.

Seni cok cok iyi anliyorum benimde bir dusuk birde kurtaj bebegin (3 aylikken kalp atisi durmadi ile) oldum bu kayiplarin ardindan pgt ile 15 yumurta tek sagliklik embrio ile ilk kizima kavustum buyuk kizim 6 aylikken ikinciye hamile oldugumu ogrendim
Bende her kontrole gidebe kadar kendimi cok dinledim birde aralarinda fazla zaman olmayinca yasadiklarim tazeydi bu yuzden ilk hamilelikteki herseyi ariyordum ikincide olmayina solugu doktorda aliyordum amniyo bile yaptirdim cok sukur iyi cikmisti.kucuk kizimda da translokatie oldugu cikti okadae simdi 6 aylik kocaman kiz oldu

Ama ben hala tedirgin oluyorum ufacik birsey gorsem bahane uretiyorum doktora goturmek istiyorum cok abartiyorum biliyorum ams Annelik iste

Dun kizimin disini gordum ayina gore hersey cok guzel yolunda gidiyor

Her an aklimdasiniz her an dualaimdadiniz kizlarimi her opup kokladigimda size evlat sahibi olmak isteyen herkese okadar gonulden dua ediyorumki Allah kabul etsin Aminnn...

Kusura bakma armaan çıkmak zorunda kaldım.Baktım 6+0 da 0.36 ,6+4 te ise 0.68 cm yazıyor.Umarım doğru yere bakmışımdır.Ben de o aralar çok bakmıştım internette verilen oranlar ortalama. Benim son adetime göre günü değişik bile olmuştu .Sık olan bir şey .

armaan canım hamilelik takvimin hayırlı olsun çok yakışmış:) bebişi de görmüşsün,ne mutlu sana,darısı bize inşallah rahat ol artık hamişliğin keyfini çıkar

kızlar çok sağolsun bugün daha rahatım ama peçeteye krengi su kıvamlı bişey geldi yine . dün de doktor kanama alanı görmüyorum dedi ama hayırlısı Allahtan artık progestana devam

Sağol canım...

Sağolasın seles. Enfeksiyondan, içeride kalmış ve yapışmış yumurtalardan, bebeğin büyümesinden, kabızlıktan olabilir dedi doktor. Enfeksiyon ciddi düzeyde oldu mu doğum sancısı gibi sancı yaparmış.
Ben rahim ağzımda kısalık çıkınca bir süre fitil kullandım sonra bıraktırdı doktorum tekrar soracağım onu.
Bugün magnezyum, demir hapı verdi. Ayrıca folik asit ve coraspin kullanıyorum.

Magnezyum ağrılara falan iyi geliyor diye biliyorum.Benim de çok oldu .Doktora söyledim ağrılarımı geçti mi dedi geçti dedim tamam o zaman dedi:)rahim büyüyor falan .Ben bebe aspirini ve progestoron kullanıyorum.Folikasiti bırak dedi.Aklıma sen geldin inci hamilelik boyunca folikasitin ne gibi faydası var söyledi mi doktorun.ilk üç ay kullandırıyorlar genelde doktorlar.İnşaallah geçecek ağrıların.

Seni cok cok iyi anliyorum benimde bir dusuk birde kurtaj bebegin (3 aylikken kalp atisi durmadi ile) oldum bu kayiplarin ardindan pgt ile 15 yumurta tek sagliklik embrio ile ilk kizima kavustum buyuk kizim 6 aylikken ikinciye hamile oldugumu ogrendim
Bende her kontrole gidebe kadar kendimi cok dinledim birde aralarinda fazla zaman olmayinca yasadiklarim tazeydi bu yuzden ilk hamilelikteki herseyi ariyordum ikincide olmayina solugu doktorda aliyordum amniyo bile yaptirdim cok sukur iyi cikmisti.kucuk kizimda da translokatie oldugu cikti okadae simdi 6 aylik kocaman kiz oldu

Ama ben hala tedirgin oluyorum ufacik birsey gorsem bahane uretiyorum doktora goturmek istiyorum cok abartiyorum biliyorum ams Annelik iste

Dun kizimin disini gordum ayina gore hersey cok guzel yolunda gidiyor

Her an aklimdasiniz her an dualaimdadiniz kizlarimi her opup kokladigimda size evlat sahibi olmak isteyen herkese okadar gonulden dua ediyorumki Allah kabul etsin Aminnn...

Maşallah kızlarına özlem,buradaki herkes aynı duyguları yaşıyor anladığım kadarıyla .Hamilelikten çok bebkler sağlıkla dünyaya gelsin tek düşüncemiz.Sümeyye geçen gün güzel şeyler yazmış ben hep kaygılıydım bir daha sahiplenip her anın tadını çıkaracağım demiş.Öyle olmalıyız diye düşünüyorum.Kızların sağlıkla neşeyle büyüsünler .Dualarına canı gönülden amin diyorum

Maşallah kızlarına özlem,buradaki herkes aynı duyguları yaşıyor anladığım kadarıyla .Hamilelikten çok bebkler sağlıkla dünyaya gelsin tek düşüncemiz.Sümeyye geçen gün güzel şeyler yazmış ben hep kaygılıydım bir daha sahiplenip her anın tadını çıkaracağım demiş.Öyle olmalıyız diye düşünüyorum.Kızların sağlıkla neşeyle büyüsünler .Dualarına canı gönülden amin diyorum

selescim senin tamamen kesildi mi canım lekelenmeler
ben iğneyi kesip kapsüle geçince 2 gün içinde yeniden başlıyo:(

Back
X