- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #30.381
İzzcim inşallah hayırlısıyla sağlıkla sonuna kadar ulaşır embriyon. Kolay olmayan bi yol bu ama umutsuzluğa düşmemek lazım
Benim de sadece iki yumrta olunca öncekilere göre çok az umudumuz kırıldı ama yola devam ettik sonra test günümde henuz testi yaptırmadan kanamam oldu tamam rehl oldum dedim olmadı dedim bi baktık pozitşf
Önceden kötü bi tecrübemiz olunca kalbi duracak düşecek mi derken 3 aylık kontrolümüze ulaştık
Sonra ense kalınlığı riskli çıktı bi daha umutsuzluğz kapıldık çok şükür sonrs testlerden iyi haberler geldi
Dualarımızla bugüne kadar geldik diyeceğim o ki doğru bi zaman var Allah en kısa zamanda bu doğru anı sana da nasip etsin kendiliğinden oluversin inşallah
Okumussundur belki bu bizim 6. Denememizdi
Allah o tek embriona can versin. Senin yaşadığın stressi az da olsa tahmin ede biiyorum. Pgt sonucu beklemek çok zor, üstelik elde tek embrio varsa. Ama Allah büyük. O isterse tek olan embrionu sana evlat yapar.
8 hücreye bölünme sanırım 3.gün embriosu ( 8 hücreli oluyor) demek istemişler. 8 hücreli olunca embriodan biopsi alınıyor. Allah yardımcın olsun. Annelerin duası kabul olur. Tek bebişin için dua et.
allahım o tek embriyona can versin izz. tüm kalbimle dua ediyorum senin için. tek embriyo olduğu için pgt yapmadan transfer yapmayı düşünmediler mi? haberlerini bekliyorum.
maşallah demek bir prenses daha geliyor. allah bağışlasın.
Kizlar Allah razi olsun desteginiz icin. Isteyen herkese de bedenen ve manen guzel cocuklar nasip etsin.
Ben saniyordum ki yumurtalar toplaniyor, dollenme olursa pgtye giriyor saglikli cikarsa transfer gerceklesiyor. Meger 5 asamadan sonra imis transfer.
Dunun haberi guzeldi, 8li bolunme olmus. Sumeyye yazmissin ne oldugunu cok saol, hakkaten 3.gundu... Tekrar dua edenlere coook tsk ediyorum. Hayirli butun dualariniz kabul olsun insallah!
Bugun embriyonun 1. Kalitede olup olmadigi haberini bekliyorum. Oyleyse yarin pgt olacakmis.
Haberleri satirarasi gecerim.
Herseyin hayirlisi Haktan!
Ha, armaaaaan, kiz minoos! Cok sevindim ya! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin innnsallah!:)