Kızlar selamlar ;
Uzun zamandır yazamıyorum. Armaan herşey yolundaymış. Çok şükür. Çok sevindim canım..
İzz kuzumm benim de ilk tedavimde ilaçlara yanıtım kötüydü. Sadece 5 embiryom olmuştu. ikinci denemede uzun protokol uyguladılar. Çok şükür 8 embiryom pgt'ye girdi. Daha 5 embiryo vardı. Onların sonucunu henüz bilmiyorum. Umutsuzluğa kapılma. Bu sefer olmasa bile belki diğer tedavide uzun protokol denerler. Yumurta toplamada kötü olmanın sebebi OHSS sendromu olabilir. O da biraz
tüp bebek merkezinin deneyimi ve sıkı takibi ile ilgili. Benim de OHSS riski olmuştu. O nedenle hergün kan verdim. çok sıkı takip ettiler.
Benim sırt ağrım geçti sayılır. Yüzmeye başladım. Bayramdan sonra denerim derken hopppp daha büyük bir sorun çıktı

Dizimde ağrılar vardı. Doktora gittim. Şekil bozukluğu nedeniyle dizim aşınmış. Ameliyat şart dedi

Dizi kırıp platin takacaklarmış. Yoksa diz protezi yaptırmak zorunda kalırmışım. O yüzden moralim çok bozuk. Ama yapacak birşey yok. Önümüzdeki hafta çocukluk doktorumla görüşeceğim. Ameliyat şart derse mecburen diz ameliyatı olacağım. Bebek için bekleyeyim diye düşünmüştüm ama bebek doğunca ve hamilelikte daha zor olur gibime geldi. 2 ay üzerine basamazsın dediler.

Yine bebeğimden uzaklaştım.. Kısmet, kader ne dersek diyelim.. Dua edin benim için.. Zorlu bir sınav var önümde