Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bir de Arda Bey turnusol kağıdıyla bildiğimiz gibi yani pede koyup bakılan yöntem 1960 larda kaldı çünkü akıntı vs. den de mora dönebilir demişti. O yüzden çubuk gibi şeyle ileri ittirip öyle bakıyor. Ama ben hastanedeyken hemşireden istedim kağıt hep baktım mora dönüyordu. Hatta sirkeli suyla vajinal temizlik yapıyordum o yüzden mi mor oldu diye düşündüm. Ayrıca sirkeye de batırdım mor olmadı. Hatta eşimin idrarında bile baktık mor olmadı sırf benimkinde mor oluyordu:(( Yine de ihmal etme. Vajinal enfeksiyon idrar tahlili kanda crp idrar kültürü baktır. Enfeksiyonlar çok tehlikeli...

Haklısın en iyisi hemen bi crp idrar tahlili falan ysptırıyım
Bu mavi kırımızı hikayesi akıntı ya da idrarın ya da akıntının asidik ya da bazik olmasından ya hamilelikte idrar ph sı değişebiliyordur belki. Normalde şdrar da asidik ama yediklerimizden etkileniyo bazen enfeksiyon olunca baziğe dönmüş oluyo vajinal flora en garantisi enfeksiyon testi yaptırıyım da stresten kurtulayım az da olsa. Çok dağol canım ya paylaştığın için

Ben hayatımın en zor anlarını yaşadım o zaman. O yüzden tedbiri elden bırakma yine kontrol et. ve başka dr ye git...

Haklısın en iyisi hemen bi crp idrar tahlili falan ysptırıyım
Bu mavi kırımızı hikayesi akıntı ya da idrarın ya da akıntının asidik ya da bazik olmasından ya hamilelikte idrar ph sı değişebiliyordur belki. Normalde şdrar da asidik ama yediklerimizden etkileniyo bazen enfeksiyon olunca baziğe dönmüş oluyo vajinal flora en garantisi enfeksiyon testi yaptırıyım da stresten kurtulayım az da olsa. Çok dağol canım ya paylaştığın için

rica ederim. enfeksiyon testlerini yaptır şikayet olsa da olmasa da... Yine de bir başka dr ye daha git bence...

BarakAllah. Gözün aydın. Tebrik ederim. Değerin çok güzel. Rabbim sağ-salim kucağına almanı da nasip eylesin.

Hakkında hayırlısı olsun. Allahtan dilerim hepsi sağlıklı çıksın ve transferin gerçekleşsin. Sonu sağlıklı bebişli olsun. Ne kadar stressli bir dönemdesindir şimdi. Allah kolaylık versin. Sırasıyla güzel haberleri verelim.
. Sağolasın canım darısı tedavi olan diğer arkadaşların başına İnş.

Nasılsın canım? Herşey yolunda mı?

İncicim iyim canım çok sağol tskıntı yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince
Chnb nin tavsiye ettiği gibi bi idrar kan tahlili yaptırıcam bugün fırsat bulanadım sma pztesi sabah gidicem.
Doktor sıvı yerinde azalma falan yok enf olsa gece uyandıran ağrılarınız olur deyince rahatladım sma tedbiren yaptırıcam yine.
Bu arada artık haraketlerini hissediyorum galiba ama genellikle elimi koyunca hissediyorum :nazar:
Sen nasılsın canım

İncicim iyim canım çok sağol tskıntı yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince
Chnb nin tavsiye ettiği gibi bi idrar kan tahlili yaptırıcam bugün fırsat bulanadım sma pztesi sabah gidicem.
Doktor sıvı yerinde azalma falan yok enf olsa gece uyandıran ağrılarınız olur deyince rahatladım sma tedbiren yaptırıcam yine.
Bu arada artık haraketlerini hissediyorum galiba ama genellikle elimi koyunca hissediyorum :nazar:
Sen nasılsın canım

Yaptır canım için rahat etsin.
Enfeksiyon ağrılı da olabiliyor ağrısız da ama şiddetli enfeksiyon genelde ağrılı oluyor yaşadığım için biliyorum.
Maşallah :nazar:
2-3 hafta içinde şiddetlenecek o hareketler :)
İyiyim çok şükür, yarın kontrolümüz var özledim prensesimi :16:

Yaptır canım için rahat etsin.
Enfeksiyon ağrılı da olabiliyor ağrısız da ama şiddetli enfeksiyon genelde ağrılı oluyor yaşadığım için biliyorum.
Maşallah :nazar:
2-3 hafta içinde şiddetlenecek o hareketler :)
İyiyim çok şükür, yarın kontrolümüz var özledim prensesimi :16:

Prensesine sevgilerimi gönderiyorum :nazar:
Heyecanla bekliyorum Allahın izniyle tekmeleri :nazar:
Bana da 26. Haftada şeker için gel dediler 6 hafta nası beklicem arada bi kez giderim sanki

Son düzenleme:
Prensesine sevgilerimi gönderiyorum :nazar:
Heyecanla bekliyorum Allahın izniyle tekmeleri :nazar:
Bana da 26. Haftada şeker için gel dediler 6 hafta nası beklicem arada bi kez giderim sanki

Teşekkür ediyoruz teyzesi :16:
Daha varmış arada kaçarsın :)
Umarım şekerin de çıkmaz.

Tekrar geçmiş olsun. Fikir sormuşsun ben fikrimi yazayım:

Kendimden bahsedeyim. Benim de 2 tane 8 haftalık düşüğüm ve 1 tane 25 haftalık rahim ağzı yetmezliğinden kaybım var. Düşük nedenim pıhtılaşma ya da eşimdeki 47 xyy mozaiklik olabilir. Genetik nedeniyle bir daha düşük yapmaktan korktuğum için pgt denedik ve amh değerim 0.3 yani rezervim azdı 7 yumurtam oldu 6 döllendi. 5i 3. güne gitti 4 ü incelendi. 2 sağlıklı çıktı ama 5. gün transfere gidince hepsinin gelişimi durdu ve transfer olamadı:(( Eşim tekrara pgt istemedi. Ben o gün çok üzüldüm. Eşim yeniden pgt istemedi doğal denedik. 2 ay sonra doğal kaldım şu an ayaşına girecek oğlum. Yüzde 50 düşecek demişti dr şükür düşmedi... Sen tekrar düşükten nasıl etkilenirsin? Rezervin nasıl zaman kaybetmek yumurta sayını etkiler mi düşün bunları. Bir de düşük değil de Allah korusun farklı sorunlar çıkabilir mi? O zaman tavrın ne olur? Hepsini düşünerek karar ver bence...

Cok sevindim cocugunun olmasına Rabbim sağlıkla güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende kendımden bahsedeyim benim hem annemde hem babamda trasnlokasyon var ve bende annemin 13 hamileliği arasında 3. cüyüm ve tekim. Normalde annemle babamın saglıklı cocukları olmasının ıhtımalıne ben dogdugum zamanda doktorlar ımkansız gozuyle bakıyolarmıs hatta benimle ilgili bir tıp dergisinde makale bile yayınlanmıs. Biliyorum ki Allah herseye kadirdir ve kimseye kaldıramayacagından fazla yük vermez..
O kadar çok istiyorum ki hayırlı saglıklı çocuklarım olsun, olma ihtimalini düşünmek bile beni o kadar mutlu ediyoki anlatamam. Bu olaya mantıklı açıdan bakamıyorum maalesef :((

Son düzenleme:
Kızlar benimde 8 yumurta toplandı.3 tanesi a kalite 2 tanesi orta kalite dendi ve 5 tane yumurtam pgt ye girdi ..ve şükürler olsun ki 1 tane sağlıklı çıktı 5. Gün embriyosuydu onu transfer ettiler bugün transferim olalı 3. Gün..
işallah olumlu sonuçlar alırız benim gibi bekleyen herkes..

Back
X