- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #30.861
Canım geçmiş olsun hastalıkların için. İnşallah bu sefer her şey gönlünce olsun arkadaşım benim... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Sağol canım. Dua edin bana..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun hastalıkların için. İnşallah bu sefer her şey gönlünce olsun arkadaşım benim... Güzel haberlerini bekliyoruz...
Sağol canım. Dua edin bana..![]()
İnşallah bebeğin sağlıklıdır ve sağ salim yavruna kavuşursun. Dualarım seninle arkadaşım..![]()
Merhabalar arkadaslar, ben dogal yoldan hamile kaldım. Saglıklı bebegimin olma ihtimali yuzde 30 oldugunu biliyorum. Su an 7 haftalık hamileyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hepimiz bebeklerimize saglıkla kavusalım inşallah. Allah razı olsun.
Allah yardımcın olsun. Sağ salik kovuş sağlıklı yavruna. Dilerim bu gurupun bir mucizesi de senden gelsin. Allah tüm sureci sen nin için kolaylaştırsın.
merhaba arkadaslar bugun transferımın 2 gunu hıc bı agrım sıızm yok 6 yumurtadan 1 tanesı saglıklı cıktı pgtden uzgun ve umutsuzum 1 saglıklı embrıyo ıle gebelık elde eden var mı aramızda yaran yaRDIMCIMIZ olsun
Sumeyye ufukta tedavi var mı![]()
mrb arkadaşlar. oğlumun ilk hastalığınıda geçirdik. akşam ateşlendi. burnu akıyor. şimdi uyuyor beşiğinde.
yeni arkadaşlar hoş geldiniz. inci sen nasılsın? büyütüyor musun miniğini.
Merhabalar arkadaslar, ben dogal yoldan hamile kaldım. Saglıklı bebegimin olma ihtimali yuzde 30 oldugunu biliyorum. Su an 7 haftalık hamileyim lütfen dualarınızı eksik etmeyin, hepimiz bebeklerimize saglıkla kavusalım inşallah. Allah razı olsun.
merhaba arkadaslar bugun transferımın 2 gunu hıc bı agrım sıızm yok 6 yumurtadan 1 tanesı saglıklı cıktı pgtden uzgun ve umutsuzum 1 saglıklı embrıyo ıle gebelık elde eden var mı aramızda yaran yaRDIMCIMIZ olsun
İnci annelik nasıl gidiyor?
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Biz de 1 haftadır hastayız, yavrum önce ateşlendi sonra burnu tıkandı öksürük başladı. Bu hafta hastanelerdeydik.
Allah korusun yavrularımızı.
Büyüyoruz yavaş yavaş tulipcim. Bugün 1 aylık olduk
Hamileliğimi öğrenişim, zor geçen 8 ay ve arkasından doğumumuz.
Yaşarken çok uzun geliyor ama dönüp baktığımda çabucak geçmiş diyorum.
İnşaallah sağlıklıdır yavrun ve sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.
Umutsuz olma arkadaşım. Allah istedi mi hiçbir şey imkansız değil. Başka bir topikte bir arkadaşımızdan tek yumurta alınmıştı, o yumurta sağlıkla döllendi, annesine tutundu ve sağlıkla dünyaya geldi. İnşaallah senin de öyle olur.
Yoğun ama güzel![]()
Akasya canım nasıl oldun:26: ne alemdesin
Armaan da epeydir uğramamış umarım her şey yolundadr
arkadaşlar öncelikle herkese selam aranızda 5. gün pgt yapılıp 6. gün transfer olan var mı sanki bana transfer için 6.gün çok geç gibi geliyor doktorum 3.gün embriyodan hücre almıyor 5. gün alıyor e mecburende transfer 6. gün oluyor bu konuya çok takıldım fikri olan yada yaşamış olan var mı
Kizlar 2 gebelik kaybi 1 kimyasal gebelik sayisiz tup bebek denemem var.pgt yapalim diyor doktor ama o konudada net.degil.normal tup bebege devam edeyimmi pgt mi yaptirayim tecrubesi olanlardan cevap rica ediyorum