Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım benim bu günler geçecek. inanki hiç tutmaması daha iyi.sonra daha üzücü oluyo sen de biliyorsun.Allah yardımcınız olsun...
evet cnm hayırlısı bakalım gecmedık acı doğmadık guneş yok bır gun bızde anne olacagız sbır ve sukurle bekleyeceğz öpuyorum seni

arkadaşlar daha önce buraya yazmıştım ama baya
:emir_bebek: oldu ben tedaviye başaldım yarın pgd sonucu çıkacak heyecandan ölüyorum 7 embriyo hücresi gönderildi ankaraya inş sağlıklı çıkar daha fazla hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum Allah ım neolur busefer olsun

Allah yardımcınız olsun. Sonuçlar nasıl çıktı? Merak ettim. Umarım gönderilmiş embrioların içinde sana bebiş olacak embriolar vardır.

teşekkürler evet bir tane sağlam embriyo varmış ve o tranfer edildi.bugün 3.gün sabırla sonucu bekliyoruz.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yar ve yardımcımız olsun amin

canım bende 2 ay önce 4 tane toplandı, 1 tane sağlıklı embriyo çıktı donduruldu. benim yumurta sayımda problem var, 5 in üstüne çıkmıyor. toplaya toplaya gidicez. evet canım heyecanlı ve stresli bir dönem ama duadan başka çaremiz yok. benim yaş 32. aşağıa yrancıdayım ben. senin kaç tane toplanacak, şuanda sayısı kaç, senin problem neydi?

1demetumut mrb, yazdıklarını okudum, allah sabır versin , umudunu kaybetme sabırlı ol.ben geçen ay başlamıştım genartta ama yumurtalarım tedaviye cewap vermedi büyümediler oyüzden iptal edildi tedavim. şimdi şubat sonunda tekrar başlıcam. bu arada biesteron dhea ve sabah akşam bal-tarçın -çörek otu kullanmaya başladım. kafam okadar dolu ki bir yandan da taşınıyoruz. bu cumartesi artık yeni ewe tasınıcaz. sen de moralini bozma, dikkat et kendine .arkadaşım doğal yoldan hamileydi mol gebelikmiş az kalsın zehirlenecekmiş. allah herseyin hayırlısını versin...

1demetumut mrb, yazdıklarını okudum, allah sabır versin , umudunu kaybetme sabırlı ol.ben geçen ay başlamıştım genartta ama yumurtalarım tedaviye cewap vermedi büyümediler oyüzden iptal edildi tedavim. şimdi şubat sonunda tekrar başlıcam. bu arada biesteron dhea ve sabah akşam bal-tarçın -çörek otu kullanmaya başladım. kafam okadar dolu ki bir yandan da taşınıyoruz. bu cumartesi artık yeni ewe tasınıcaz. sen de moralini bozma, dikkat et kendine .arkadaşım doğal yoldan hamileydi mol gebelikmiş az kalsın zehirlenecekmiş. allah herseyin hayırlısını versin...

bu tarz karisimlar bal corekotu gibi kist yapabiliyor dikkat edin kullanirken

Merhaba bende pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Iki yıl önce boş gebelikten kürtaj oldum. 3 gün öncede Bebişimin 7 haftada kalbi durduğu için 9 haftalık gebeliğim yine kürtajla sonlandırıldı. Sanırım yaşla birlikte yumurta kalitesi düşüyor şu an 39 yaşındayım . Şimdi tekrar normal yolla gebe kalabilsem bile yine aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum. Pgt yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum artıları eksileri nelerdir bu olayın sonucunda sağlıklı bir gebelikler doğum yapan arkadaşlar var mı?

Merhaba bende pgt yöntemi ile tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. Iki yıl önce boş gebelikten kürtaj oldum. 3 gün öncede Bebişimin 7 haftada kalbi durduğu için 9 haftalık gebeliğim yine kürtajla sonlandırıldı. Sanırım yaşla birlikte yumurta kalitesi düşüyor şu an 39 yaşındayım . Şimdi tekrar normal yolla gebe kalabilsem bile yine aynı acıyı yaşamaktan korkuyorum. Pgt yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum artıları eksileri nelerdir bu olayın sonucunda sağlıklı bir gebelikler doğum yapan arkadaşlar var mı?

Geçmiş olsun. Allah taşıyamayacağın yük vermesin.

Burda pgt yaptırıp sağlıklı bebeğe sahip olanlar da oldu, senin durumunda olup normal yoldan sağlıklı bebeklere sahip olanlar da. Allah yardımcın olsun.

Geçmiş olsun. Allah taşıyamayacağın yük vermesin.

Burda pgt yaptırıp sağlıklı bebeğe sahip olanlar da oldu, senin durumunda olup normal yoldan sağlıklı bebeklere sahip olanlar da. Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar merhaba,

daha önce tekrarlayan düşüklerim nedeniyle pgt yaptırıp yaptırmamak konusunda görüşlerinizi sormuştum. Genetik hastalığımız olmamasına rağmen bu sefer pgtli tüp bebek denedik. 5 embriyom 5. güne kaldı ve pgtye girdi. İkisi sağlıklı çıktı ve kanda pozitifi gördüm:nazar: Pgt sonucunu görünce iyi ki pgtli yaptırmışız dedik, çünkü doktor diğer 3'ü transfer edilseydi düşük yaşayacağımı söyledi.Umarım gebeliğim devam eder. Hastanem memorial şişli.

Saol sümeyye008.. Asözlem hayırlı olsun Bebişin Allah tamamına erdirir inşallah.. Bende memorial Şişli'de yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldın mı tedavi süreci nasıldı.

teşekkürler evet bir tane sağlam embriyo varmış ve o tranfer edildi.bugün 3.gün sabırla sonucu bekliyoruz.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın yar ve yardımcımız olsun amin

Benim de transferim dun oldu. Tek embiryo transfer edildi. Senin gibi beklemedeyim. Insallah ikimizin de pozitif olur. Haberleselim.

arkadaşlar merhaba,

daha önce tekrarlayan düşüklerim nedeniyle pgt yaptırıp yaptırmamak konusunda görüşlerinizi sormuştum. Genetik hastalığımız olmamasına rağmen bu sefer pgtli tüp bebek denedik. 5 embriyom 5. güne kaldı ve pgtye girdi. İkisi sağlıklı çıktı ve kanda pozitifi gördüm:nazar: Pgt sonucunu görünce iyi ki pgtli yaptırmışız dedik, çünkü doktor diğer 3'ü transfer edilseydi düşük yaşayacağımı söyledi.Umarım gebeliğim devam eder. Hastanem memorial şişli.

Ozlem cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin. Bize de nasip olur insallah. Ben de sisli memorialdayim. Doktorum nur hanim.

Saol sümeyye008.. Asözlem hayırlı olsun Bebişin Allah tamamına erdirir inşallah.. Bende memorial Şişli'de yaptırmayı düşünüyorum memnun kaldın mı tedavi süreci nasıldı.

Teşekkür ederim. Ufak tefek sıkıntılarım olmadı değil ama genel olarak memnun kaldım. En çok bekletilmek canımı sıkıyordu ama çok takılmamaya çalıştım. Ama yine de çok profesyonel olduklarını söyleyebilirim. En önemlisi laboratuvarları çok başarılı. Benim doktorum müstecep beydi. Semra hanımı tedavi sürecinde hiç görmedim. 2 defa nur hanım muayene etti. Yumurta toplamayı hande hanım transferimi müstecep bey yaptı. Sonuç pozitif oldu çok şükür. Tedavi süreci normal tüp bebek sürecinin aynısı farklı olarak transfer günü pgt sonuçlarının çıkmasını bekliyorsun. Beklerken ömrümden ömür gitti diyebilirim. Herkesin transferi olurken sen sonuç iyi çıksın da elim boş dönmeyeyim diye dua ediyorsun.

Allah tüm isteyenlere versin arkadaşlar, stresli bir süreç. Darısı başınıza inşallah. Akasya inşallah bu sefer senin de Allah tamamına erdirir.

Çok geçmiş olsun Lusina.
Pgt'yi öneririm tabi öncesinde bazı tetkikler yapılması gerekiyor. Yaptırmak istediğin merkezle görüş derim en kısa zamanda.
Ben 3.denememde hamile kaldım, şimdi 51 günlük bir kızım var Allah'a şükürler olsun.

arkadaşlar merhaba,

Gözün aydın Özlem :) Sağlıkla tamamla 9 ayı inşaallah...
Benim merkezim de Memorialdı.

Ben şunu öğrenmek istiyorum . Istanbulda değilim memorialde tedavi görecek olsam kaç gün kalmam gerekir . Hastanenin konukevi varmış sanırım ama ücretleri falan nasıl acaba bilginiz var mı? birde toplam tedavinin maliyeti ne kadar oluyor pgt ile acaba.

Ben şunu öğrenmek istiyorum . Istanbulda değilim memorialde tedavi görecek olsam kaç gün kalmam gerekir . Hastanenin konukevi varmış sanırım ama ücretleri falan nasıl acaba bilginiz var mı? birde toplam tedavinin maliyeti ne kadar oluyor pgt ile acaba.

Aktif tedavi 15-19 gün süre bilir. Memorialin konuk evleri pahalı, ancak daha uygun yerlere yönlendiriyolar. Tedavi 2100
euro+ilaçlar 1000-2000 tl+spermiogram 135-180(imsi) tl

PGT embrio başına 350 dolar (array yöntemi)

Teşekkür ederim. Tedavi aşamasını bulunduğun şehirde yaptırabiliriyormuşsun herhalde ama acaba güvenilir olur mu öyle , o durumda 10 gün falankalmak yeterli olur aslnda ama.

Teşekkür ederim. Tedavi aşamasını bulunduğun şehirde yaptırabiliriyormuşsun herhalde ama acaba güvenilir olur mu öyle , o durumda 10 gün falankalmak yeterli olur aslnda ama.

Memorial olduğun yerde tedaviye devam etmene izin veriyor. Ordakı dr. yumurtalarının durumunu söylüyor, burdan ilaç ayarlaması yapılıyor. Sadece yumurta toplama ve transfer için geliniyor. Bu durumda en fazla 6-7 gün yeter.

Back
X