• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ayyy hadi hayirli haberlerini bekliyorum cok iyi anliyorum seni beklemek zor allahimmm yardimcin olsun insallahhh
Amin canım sağol. Evet ya bu süreçte tedavilerden daha çok beklemek sabretmeye çalışmak yıpratıyor. Bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolar çıkarsa bir de bunun transfer sonrası beklemesi var :KK34: Tabi olsun da inşallah bekleriz :KK52:

Amin canım sağol. Evet ya bu süreçte tedavilerden daha çok beklemek sabretmeye çalışmak yıpratıyor. Bakalım inşallah hayırlısıyla sağlıklı embriyolar çıkarsa bir de bunun transfer sonrası beklemesi var :KK34: Tabi olsun da inşallah bekleriz :KK52:
Merhaba canım embriyolar ın pgt mi gitti. Kaç embriyoydu.benimde pgt 1 tane sağlıklı çıktı.transfere az kaldı.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Merhaba canım embriyolar ın pgt mi gitti. Kaç embriyoydu.benimde pgt 1 tane sağlıklı çıktı.transfere az kaldı.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Evet canim. 7 tane gitti. Senin de hayırlı olsun. İnşallah o embriyo tutunur. Sana hayırlı evlat olur ;) Senin kaç tane gitmişti?

Tedavide herhangi bişey kullandın mı
Canim bizde erkek infertilitesi var. Eşim sadece sperm için bitkisel şeyler falan kullandı. Keciboynuzu, arı sütü vs. Onun hricinde pek bir sey kullanmadık. Ha bir de tam olarak bu amaç için olmasa da son birkaç aylık sürede eşimle birlikte bolca nar suyu tükettik. Belki faydası olmuştur inşallah embriyolarin kalitesine ama tabi bunlar sadece embriyolarin kalitesi için. Genetik için bir şey yapılamıyor zaten bildiğim kadarıyla.

Çok sağol canım. Evet dondurulmuştu. Bakalım doktor kabul ederse bu ay başlamak istiyorum ama henüz belli değil.
ayyy ne güzel yaa :) şimdi dondurdular oohh mis gibi :) şimdi sen başlarsın transfer sürecine. rahim hazır olunca da transfer olursun ayyyy çok güzell allah tamamına erdirsin

Hayırlı olsun canım. Benimde 7 embriyo gitti.ama sadece 1 embriyo sağlıklı çıktı. Sen nereye gidiyordun?Kaçıncı deneme?

Kızlar biraz önce beni merkezden aradılar.salı transfer yapılacak. Çok heyecanlandım.dua edin.bebişim sağlıklı çözülür ve bana tutulur.
Sağol canım. Benim sisli memorial da yapıldı. 6. Denemem olacak. İnşallah senin de hayırlı okur transferin ve müjdeli haberi alırsın.

Allahım sonsuz şükürler olsun Hayırlı bereketli sağlıklı evlatlar olsun Darısı bizlerin başına inşaAllah
Amin inşallah canım. Buradaki birçok insana ismiyle dua etmeye çalışıyorum dua ederken ama senin ismin ilk başta aklıma geliyor nedense. Bilmeni istedim. İnşallah dualarımız kabul olur ve hamile arkadaşlarımız bebişlerini sağlıkla kucağına alır, olmayanlar da tez zamanda kavuşur. Ben bu topiğin pozitif enerjisini çok seviyorum. İnanılmaz mutlu ediyor yazılanlar öpüyorum hepinizi :KK36:

Back
X