- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #38.321
Kizlar Allah izin verirse ilk adetimle inşallah başlayacağız tedaviye.Şuan yapmam gereken bişey var mı? Yeme içme vs neyapmaliyim hiç bilgim yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavin hayırlı olsun canım.İnşallah bu defa sağlıcakla evlatlarıni kucaklarsın.Selam arkadaslar,
Bu ay sonuna dogru bende 2. denememi yapacagim. Gebelik kayiplarim oldugu icin, PGT yapilmasi gerektigi doktorum bana söyledi. 43 yasindayim topigin en büyügü benim sanirim, topigi arada takip ediyorum fakat ilk defa yaziyorum. Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve, yumurtlama günümü belirledim. Climara bantla baskilama yapilacak 10 gün sonra banta baslayacagim adet baslangicinin 2. günü tedaviye baslayacagim. Bir aksama olmazsa 25 nisan gibi tedaviye baslayacagim. Tedavide olan sonuc bekleyen tüm arkadaslara, bol sans diliyorum yolumuz acik olsun cok beklemeden gelsin bebeklerimiz.
Allahin izniyle güzel bir transferin olsun inşallah.Transfer sonrası yasaklanan şeyleri hazırlık aşamasında da tüketme birde vücudun onları atmak için yorulmasin (bitkisel çaylar özellikle yeşil çay,maydanoz,dere otu,asitli içecekler nescafe,çok yağlı ve şekerli gıdalar ayrıca hamur isi) yemende fayda sağlayacak şeyler de,ananas fındık ceviz badem ama çiğ olacaklar,sebze meyve beyaz et kırmızı et,yumurta süt soğuk ve şekersiz.vere en önemlisi belki de sıkıntı yapma gün sayma huzurlu ve umutlu olmaya çalış her zaman..aklıma gelenleri söyledim başka olursa onlari da yazarım canım.Kizlar Allah izin verirse ilk adetimle inşallah başlayacağız tedaviye.Şuan yapmam gereken bişey var mı? Yeme içme vs neyapmaliyim hiç bilgim yok..
Canim icerde kaldikca karariyor baskalarinda da icinde renklo geri geliyormus benim krem rengi geri geliyor genelde. Korkma bisi yoktur canim merak etmeDeep canım senin jel de arada geri geliyor mu .. Peki rengi tam beyaz mı:) benim iki gündür içinde siyah bişeyler var gibi geliyor .. Onlar ne ki .. Jel kullanan başka kim vardı .. Çalışkuşu sende kullanıyordun sizde böyle bişey varmı
Yok canim yok duzenli beslenmeye calis sadece sigara iciyorsan icme icki de icme iciyorsan eger. Allaha kalmis gerisi artik rahat ol transferin icin dua etKizlar Allah izin verirse ilk adetimle inşallah başlayacağız tedaviye.Şuan yapmam gereken bişey var mı? Yeme içme vs neyapmaliyim hiç bilgim yok..
Ayy hadi hayırlısı heyecan arttı ya burda iyce az kaldı arkadaşımHayırlı olsun canım. İnşallah ikinci bebeğin yakında geliyor demekMaşallah
Haftaya cagrdi iki doktorda ayni gun randevu verdi.biri sabh biri aksam.kizlar size bi soru ben ozel doktra gttim ya ilk.ilk muaynede para veryosun ikincide vermiyorsun.smdi ikincye ucretsz hakkim.ama dger devlt hastnedeki doktor acikcasi daha cok ilglendi herseyi guzelce anlatti.devletteki doktorla takip yapicam.haftaya ikisinede gtsem ayni haftada iki ultrsn zararlimi. Buarada canim bazen kasiklarm agryo uzanincq geciyor.ama bugun hc olmadi sevincten sanirim.kanaman yoksa korkma.bisey olmaz allahn izniyleCemre gözün Aydın canım .. Bi daha ki kontrol ne zaman .. Evt aynı haftalardayız sanırım .. Bakalım Çarşamba aldım bende randevu yu o ne kadarlık dicek :)sende Karın ağrıları oluyormu daha .. Bende arada oluyor hala..
Yeme icme onemli ama en onemlisi pskolji bence rahat birak tedavye odaklanma kafani dagt ve eglnceli flmler seyret.stres vctta hormonlarla savasmasn. Iyi olcak allahn iznyle .az kaldi guzel gunlereKizlar bizim genetik sonucu çıkmış hastaneye göndermişler.Hastaneden aradilar dr incelemiş istersek ilk adetimle tedaviye başlayabilirmisiz..:)))Ayy heyecan bastı bugün sanki hamilelik haberini almaya az kaldı gibi bir sevinç var galiba ama Allah bilir tabi..:)))
Hayrlusi olsun oncelikle.kac dusuk oldu.ve kromozm bozuklugumu var .brde hangi hastanede basliyacaksn.cok soru sordum ama kusura bakmayn.herkes herkese umut .insallh mucizelermz tek tek gerceklesicekSelam arkadaslar,
Bu ay sonuna dogru bende 2. denememi yapacagim. Gebelik kayiplarim oldugu icin, PGT yapilmasi gerektigi doktorum bana söyledi. 43 yasindayim topigin en büyügü benim sanirim, topigi arada takip ediyorum fakat ilk defa yaziyorum. Bu ay ovulasyon takibi yaptim ve, yumurtlama günümü belirledim. Climara bantla baskilama yapilacak 10 gün sonra banta baslayacagim adet baslangicinin 2. günü tedaviye baslayacagim. Bir aksama olmazsa 25 nisan gibi tedaviye baslayacagim. Tedavide olan sonuc bekleyen tüm arkadaslara, bol sans diliyorum yolumuz acik olsun cok beklemeden gelsin bebeklerimiz.
Hayrlusi olsun oncelikle.kac dusuk oldu.ve kromozm bozuklugumu var .brde hangi hastanede basliyacaksn.cok soru sordum ama kusura bakmayn.herkes herkese umut .insallh mucizelermz tek tek gerceklesicek
Tedavin hayırlı olsun canım.İnşallah bu defa sağlıcakla evlatlarıni kucaklarsın.
Sağolasın canım inşallah.sende hayırlısıyla sağlıklı kucağına alırsın inşallah.Seyda arkdaşım inşallah sende hayırlı haberle gelirsin buraya
Merhaba,Allah u tandirmasin inşallah hayırlısıyla bebeginizi kucaginiza alırsınız...Sagolasin arkadasim, dilegim sana bana tüm ugrasan bebek dileyenlere olsun.