• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba kızlar adetimi oldum dra gittim e2 progesteron rahim kalınlığına baktı inşallah onyedi gün sonra transfer dedi bu arada estrofeme başladım inşallah yan etkisi yoktur bi de bişey soracam bu ilaç tam olarak ne için bilen var mı bizim bu ay yumurtalarımız oluşaşacak mı oluşmaması için bişey mi
Merhaba canım estrofem Rahmi kalınlaştırmak için.embriyoya ortam hazırlamak için kullanılıyor.benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo verilecek.seninde hayırlısı olsun canım

Merhaba canım estrofem Rahmi kalınlaştırmak için.embriyoya ortam hazırlamak için kullanılıyor.benim yarın transferim var dondurulmuş embriyo verilecek.seninde hayırlısı olsun canım
anladım canım aminn hepimiz için hayırlısı olsun sen bebişleri al gel inşallah sımsıkı tutunsunlar kontrole en son ne zamana kadar gittin kaç olmuş senin rahim ben dvitaminide kullanıyorum malum kış ayındayn çıktık güneş yüzü göremedik düşük oluyor o da önemliymiş

merhaba kızlar adetimi oldum dra gittim e2 progesteron rahim kalınlığına baktı inşallah onyedi gün sonra transfer dedi bu arada estrofeme başladım inşallah yan etkisi yoktur bi de bişey soracam bu ilaç tam olarak ne için bilen var mı bizim bu ay yumurtalarımız oluşaşacak mı oluşmaması için bişey mi
Canım 17 gun sonra transfer se yumurta oluşmaması lazim,zaten yumurta toplama olmadimi?

anladım canım aminn hepimiz için hayırlısı olsun sen bebişleri al gel inşallah sımsıkı tutunsunlar kontrole en son ne zamana kadar gittin kaç olmuş senin rahim ben dvitaminide kullanıyorum malum kış ayındayn çıktık güneş yüzü göremedik düşük oluyor o da önemliymiş
Geçen çarşamba gitmiştim.rahim kalınlığı 8.5 du.

bana geçmişe yolculuk yaptırdın :)) benimde kafam karısmıştıki tahlil sonuçlarından baktım 25martta ilkini oldum o ay kistlerim olduğu için kaldı doğum kontrol hapı kullandım 21günlük oluyor onlar bitince adet oldum hemen o da bu ayki işte yumurta engelleyici bişey kullanan oldu mu o yumurtalar bi işe yaramayacak sonuçta bi faydası yok bari zararı bari olmasa demi ama

Kızlar nasilsiniz bugun trasfer olucak arkadas nasil gecti iyi misin bi tanemi trasfer oldu insallah sana sımsıkı tutunur ..baslasin gün saymalar :KK71:

Seyda hayırlı olsun canım .. Tek mi çift mi tranfer oldu.. Önceden de yazmıştım ama görmemişsindir belki .. Benim ilk tedavim tutmadı .. Onda hemen ayaklanmıştım.. Şimdi çok şükür hamileyim ..herşey Allah tabi ki ama yaptıklarımında faydası olmuştur diyorum .. Hemen banyo yapma .. Ben 10 gün fln gitmiştim.. Ananas kivi hurma ye .. Ve ayaklanma hemen uzan sürekli dinlenme modunda ol .. Bi 20 gün fln..ben hala ev işi fln Yapmıyorum Meryem suresini oku .. Ya müsavvir Çek canım inşallah Bebeğin sana tutunur

Sağolasın canım.şimdi de bekleme zamanı.sizler transfer den sonra hemen kalktınızmı.şuan balkonda çay içiyorum.sıkıntı olmaz heralde.?
Olmaz canim olmaz egilip kalkma ama dikkat et agir kaldirma. Bugun dusa girme yarin gir ve ilik suyla dusunu al canim. Allah korusun allaha emanetiz hepimiz. Hep guzel seyler dusun

Back
X