• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşım bi kere gitti perinetaloğa bişey yok demiş .. Sadece testte biraz yüksek çıkmış .. İnşallah sağlıklıdır bebeği

Iyiymiş Dr un peki sen genetik tanıylamı tüp yapıldığını söyledin .. Biz sadece tüp yaptık dedik nedenini sormadı .. Sağlıklı konulduğu için mi istemedi acaba .. Gittiğim de bende söylesem mi ki .. Bilsin.. Aslında bende ikili yi yaptırayım üçlü ve dörtlüyü yaptırmayayım diyordum kendimce .. Sonuçta sağlıklı kondu içim o yönden rahat biraz ama bu da kul yapısı değil mi Allah yapısı değil ki bilmiyorum ya
Evet canim pgt yapildi diye ikiliye gerek yok bosuna paranoz gitmesin dedi

İstanbull amino sentez kac gunde cikiyo

Cnm 1 ay bazen geçiyor ya :( ama şu ikili üçlüler ilgili yanlış bir kanı var. Bu testler olasılık testi be bizim gibiler için doğru tanı vermiyor. Sadece 13,21,x,y bide bi kaç tane daha kromozoma bakıyor ikili üçlü. Tek gen veya bendeki gibi tanısı konulmamış hastalıklr için gereksiz.

Cnm 1 ay bazen geçiyor ya :KK43: ama şu ikili üçlüler ilgili yanlış bir kanı var. Bu testler olasılık testi be bizim gibiler için doğru tanı vermiyor. Sadece 13,21,x,y bide bi kaç tane daha kromozoma bakıyor ikili üçlü. Tek gen veya bendeki gibi tanısı konulmamış hastalıklr için gereksiz.
Anladim canim uzun suruyormus yaa ooy ne bilim oyle kararsizliktayim ki ptg mi normal mi hangi merkez

çok bildiğim insanlar eş dost var kemal beyin hastası hepside bebek sahibi şuan onların refaransıyla gittim iyi ki de gitmişim ben memnun kaldım .. Peki senin istememe nedenin sadece kendi labaratuvarı olmaması mı .. Antalya tüp nesiller genetikle Çalışıyor .. Ama benim gelen raporda ünlü genetikçi Volkan baltacınında imzası vardı o da gördü sanırım .. Sağlıklı çıkacak olduktan Laboratuvarı olmuş olmamış hiç fark etmez canım her yerde çıkar inşallah
Benİm istememe sebebim netten araştırdığım kadarıyla şişli memorialin laboratuvarının iyi olmasıydı ama 3. Konusunda kararsızım bilemiyorum. olacağı varsa olur zaten şifanın ya da yeni bir fikrin nerden geleceği belli olmaz

Kizlar az önce iğnemi vurulurken havasını almadık bişey olur mu?Hava almaya gerek var mı?Çünkü havasını alırken ilaç çıkıyor ayy araya gitmesin,emek veriyoruz..:anne:Dünden beri uyku hali var bir de ilaçla ilgisi var mı sizce?

Kizlar az önce iğnemi vurulurken havasını almadık bişey olur mu?Hava almaya gerek var mı?Çünkü havasını alırken ilaç çıkıyor ayy araya gitmesin,emek veriyoruz..:anne:Dünden beri uyku hali var bir de ilaçla ilgisi var mı sizce?
Hangi ilac bu canim? Havasini almayinca hicbisey olmaz merak etme ne kadarliksiniz simdi?

Fatma2010 canım nerelerdesin nasilsin son durum ne oldu,hayirli haberlerini bekliyoruz.

teşekkür ederim iyi diyeyim iyi olayım, bende cgh sonucu bekliyorum inşallah bende buradan güzel haberler veririm. sizleri takip ediyorum dualar ediyorum

Ahh canm keşke o aşamada olsaydım ama yumosları büyütüyoruz haftaya inş opu yapılacak. İğneden 3. günüm.İsmi merional olmasi lazim.Evde değilim oyüzden bakamadım canm.
Canım senın pgtli embriyo var mıydı unuttum ,o kadar cok kişi var ki artık karıştırıyorum :) opudan sonra transfer olacak mı?

Ahh canm keşke o aşamada olsaydım ama yumosları büyütüyoruz haftaya inş opu yapılacak. İğneden 3. günüm.İsmi merional olmasi lazim.Evde değilim oyüzden bakamadım canm.
Canım aynı iğneyi bende oluyordum merak etme havasini almadiysan da birşey olmaz.Allah im, keske dediğin günlerinde yaşatacak sana ben inanıyorum.

Back
X