• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

E ecenurr cnm hayırlı haberlerle gel inşallah.

Ya bu arada transfer esnasında ağrı sızı falan bişey hissetmiyormusunuz? Ben daha alttan muayne bile olamıyorum. Birde normal doğum düşünüyorum ilk çatı muaynesi filan nasıl olcak bilmiyorum ya :ruh:
Sağolasın Canım inşallah , eski transferlerim cok rahat ve kolay olmuştu

Hem de ne dinliyorum ilk üç gün ayaklarım dondu sonraki gün sol tarafıma hafif batmalar bugunde başım dönüyor ama progestan etkisi o yüzden ona eminim birde çok alingan olmaya başladım :KK12: azıcık naxlaniyorum :KK45: sayfaları okuyorum kimler neler hisset mis diye kişiye göre değişiyor galuba insan sabırsızlıkla bekliyor hayirli sonuçlar alalım inşallah senin belli oldu mu transfer gunu
Batmalar duyduğum kadarıyla ıyıye işaret yerleşıyor dıyorlar ne guzel :) hepimiz inşallah olumlu sonuçlar alırız :) yazmayı unuttum transferde acı sızı hissetmemiştim hiç eastnbull eastnbull tedirgin olma hıc

deepliner deepliner , E ecenurr valla kızlar öyle böyle o doğum yapılacak. Allahın izniyle normal düşünüyorum. Bakalım neler olacak, gelişmelerden haberdar ederim sizi.
Insallah istedigin gibi saglikla olsun cok guzel cok az kaldi allah tamamina erdirsin:) o gunleri gorelim bizler de insallah zaman gecmiyor gun sayiyorum resmen. Surekli doktora gidesim var:)

Insallah istedigin gibi saglikla olsun cok guzel cok az kaldi allah tamamina erdirsin:) o gunleri gorelim bizler de insallah zaman gecmiyor gun sayiyorum resmen. Surekli doktora gidesim var:)

Amin cnm bnm amin. Hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Valla amniyo sonucunu aldığımdan beri banada zaman geçmiyor. İlk haftalar kimseye söylrmediğimden zaman çabuk geçiyordu, sonra durdu sanki:)
Ama çnemli değil ya sağlıkla gelsinlerde :)

Kizlar aslında dünden beri durumlar karışıktı.Evdeki hesap carsiya uymadı.Düne kadar bankada tedavi paramiz var diye güvendiğim eşim bana parayi seneye kadar çekemiceğini söyledi.Bankayla daha önce öyle anlamış. Belki tamamı yine cikmicakti ama denklestirecektik. Tartıştık moralimi tahmin edin.:KK61:İğneleri bosa mi aldim hala yapiyorum dedim.Dün bile yaparken acaba bosuna mi yapiyorum dedim,amacsizdim yani.:KK42::mad:Bugün genetikçiyi aradı. Biraz düşmüşler fiyattan ama cgh değil fish yöntemi olacak gibi görünüyor.Yani hepsine değil sadece embriyolarda bizdeki rahatsızlığa bakilacak.Üzüldüm ama Allah'in izniyle başka bişey çıkmaz inş. öyle inanmak istiyorum. Genetik rahatsızlığımız belli sonuçta. :KK43:

Kizlar aslında dünden beri durumlar karışıktı.Evdeki hesap carsiya uymadı.Düne kadar bankada tedavi paramiz var diye güvendiğim eşim bana parayi seneye kadar çekemiceğini söyledi.Bankayla daha önce öyle anlamış. Belki tamamı yine cikmicakti ama denklestirecektik. Tartıştık moralimi tahmin edin.:KK61:İğneleri bosa mi aldim hala yapiyorum dedim.Dün bile yaparken acaba bosuna mi yapiyorum dedim,amacsizdim yani.:KK42::mad:Bugün genetikçiyi aradı. Biraz düşmüşler fiyattan ama cgh değil fish yöntemi olacak gibi görünüyor.Yani hepsine değil sadece embriyolarda bizdeki rahatsızlığa bakilacak.Üzüldüm ama Allah'in izniyle başka bişey çıkmaz inş. öyle inanmak istiyorum. Genetik rahatsızlığımız belli sonuçta. :KK43:
Hiiiiç üzme kendini canım moralini bozma olur oyle şeyler arada benimde sadece problem neyse ona yönelik yapıldı pgt Rabbime emanetiz inşallah başka sıkıntı dert vermez

Hiiiiç üzme kendini canım moralini bozma olur oyle şeyler arada benimde sadece problem neyse ona yönelik yapıldı pgt Rabbime emanetiz inşallah başka sıkıntı dert vermez
Sizde de mi aynı şekilde yapıldı canm?Böyle şeyler duymak gerçekten rahatlatiyor beni.İnşallah senin güzel haberini alır ardından diğer arkadaşların ve ardından benim güzel haberimi burdan paylaşırız. Innsalllah..:dua::dua:

Kizlar peki opu dan sonra kanama oluyor mu?Hazırlıklı gideyim.Bir de Afedersiniz birkac gündür akıntım fazlalaştı iğnelerden mi acaba?
Çok sordum kusuruma bakmayın ama bir de opu dan sonra iğneler devam edecek mi nekadar sürecek?İlaçların maliyeti yine yüksek mi olacak?Ahh kafamda deli sorular..:KK64::KK34:

Son düzenleme:
Back
X