• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Fatma hakkınızda hayırlısı inşallah .. Allah sana ve eşine sağlık versin ayırmasın .. Allah'ın bir bildiği vardır ..bundan sonra inşallah herşey gönlünüzdeki gibi olur

Teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah en güzel şekilde sonuçlar alırız, mücadeleyi bırakmayı düşünmüyorum, en başta sağlık afiyet huzur mutluluk versin Allah büyüktür deyip mücadeleye devam....

Cnm sana tavsiyem tarama testlerini yaptırma direk amniyo yaptır.
Eastnbull, gece peçete ye az biraz açık renkte kan geldi,görünce ne yapi cam şaşırdım elim ayağıma dolaştı,gözlerim doldu eyvah dedim kaybedicem.sabah dr mu aradim hemen en yakın yerde kalp atışını baktir dedi,kostur kostur gittik baktık çok sukur kalp güzel atıyor,görünürde anormal bir durum da yok dedi dr, kalcadan pruluton depot igne yapip eve geldik.senin başına hiç böyle birşey geldi mi?ya da diğer kızlar bunu yaşadı mi hiç acaba?benim önceki dusuk lerde hiç kan amam olmadı..bebeğimi gördüğüm için rahatladım ama biraz korku da var ,dua ediyorum...:dua::dua:

Eastnbull, gece peçete ye az biraz açık renkte kan geldi,görünce ne yapi cam şaşırdım elim ayağıma dolaştı,gözlerim doldu eyvah dedim kaybedicem.sabah dr mu aradim hemen en yakın yerde kalp atışını baktir dedi,kostur kostur gittik baktık çok sukur kalp güzel atıyor,görünürde anormal bir durum da yok dedi dr, kalcadan pruluton depot igne yapip eve geldik.senin başına hiç böyle birşey geldi mi?ya da diğer kızlar bunu yaşadı mi hiç acaba?benim önceki dusuk lerde hiç kan amam olmadı..bebeğimi gördüğüm için rahatladım ama biraz korku da var ,dua ediyorum...:dua::dua:
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, valla bu çocuk yapmanın her bölümü ayrı stres diken üstündesindir, Rabbim kolay etsin hamileliğini, huzurla tamamına erdirsin ....

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin, valla bu çocuk yapmanın her bölümü ayrı stres diken üstündesindir, Rabbim kolay etsin hamileliğini, huzurla tamamına erdirsin ....
Evet her aşama ayrı bir stres hele ki bizim gibi tüp bebek yaptıran ve kayıpları olanlar için ayrı bir korku.amin insallah kaybetmem:anne:

:rapci:

Cnm yok yaşamadım ama. Benim doktor inanılmaz rahat bir adamdı. Perinatolog.
Hamilesin vücut değişiyor, bir damla kan bir damla su gelir. Düzensiz ağrıların olur korkma benide arama diyordu hep. :KK48::KK47:
Şükür olmadıda ağrılar dışında bişey.
Ama korkma sende. Olur böyle şeyler.

Psikoloji çok önemli biliyormusun. Bak bu aya geldim ilk kez ilaç içicem. Adam hep sakın hayatını değiştirme hamilelik doğal bir olay. Normal yaşamına devam et dedi. Bende kimseye söylemeden dvam ettim. Gerçekten eski hamileliğimde kendimi hasta yerine koymuşum onu farkettim. :sinirli: Bi ton iğneler ilaçlar.

İçini ferha tut. Aylarca Kanaması olup doğuran var :halay:

A'dan Z'ye hiçbir problemimiz yok doğal yolla hamile kaldım defalarca düşük oldu tüp yaptık tutmadı çok kaliteli üç embriyo kondu. o yüzden cgh gittik sağlıksız geldi her seferinde Allah büyüktür. Çok duaya ihtiyacım var eğer benim çocuğum olursa gerçekten bir mucize olacak benim için...

Çok enteresan geliyor hiç sebep yokken sağlıksız çıkması. Nasip kısmett mi yoksa hala tıbbın yetersiz kaldığı tespit edilemeyen birşeyler mi var bilemedim valla. Allah yardımcın olsun cnm. Pes etme. Hiçbirimiz etmeyelim. Demekki bizimde sınavımız bu.

Ama birşey eklemek istiyorum bence her bebek bir mucize. Bir kerede olanında, bizim gibi uğraşanında hepsi birer mucize. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

Canm benim kahve rengi gelmişti. O zaman iki üç aylık falandim.Dr baktı sorun görmediğini söyledi ama yine de bir kutu progesteron vermişti. Düşük falan olmadı canm.
Oğlumda da 5 aylikken ara ara kanamalarım oldu.Erken doğum olabilir dediler ama hamdolsun zamanında doğdu. 9 ayı kanamayla geçiren var canm bir damlayı kafana takma.Düzenli kontrollerine gidiyorsun zaten.

Son düzenleme:
Çok enteresan geliyor hiç sebep yokken sağlıksız çıkması. Nasip kısmett mi yoksa hala tıbbın yetersiz kaldığı tespit edilemeyen birşeyler mi var bilemedim valla. Allah yardımcın olsun cnm. Pes etme. Hiçbirimiz etmeyelim. Demekki bizimde sınavımız bu.

Ama birşey eklemek istiyorum bence her bebek bir mucize. Bir kerede olanında, bizim gibi uğraşanında hepsi birer mucize. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

Âmin İnşaAllah evet bende hep söylüyorum biri de mucize bini de mucize, artık ne yapmam lazım bilemedim, metafizik uzmanına gittim kızım manen bir sıkıntın yok dedi hacamata gittim, arı sütü polen kullandım, hayıt tableti kullandim, Zaten 7/24 dua ediyorum kendimi mutsuz değil ama ezik hissediyorum, kk yine ilâç toplayıp tekrar mücadeleye devam eymeliyim diyorum bakalım dr ne diyecek...

Arkadaşlar benim cgh test sonucum olumsuz geldi, en başta sağlık olsun Allah büyüktür, bu yolda mücadele veren herkese sağlıklı bebekler diyorum...
Arkadasım üzme kendını , benım de ilkinde hiç sağlıklı embrıyo çıkmamıştı , ıkıncısınde 3 tane bulundu cok şükür , pes etmek yok buluncaya kadar aramaya devam canım

Arkadasım üzme kendını , benım de ilkinde hiç sağlıklı embrıyo çıkmamıştı , ıkıncısınde 3 tane bulundu cok şükür , pes etmek yok buluncaya kadar aramaya devam canım

Bu benim yedinci tedavimdi, yine de şükür ediyorum bu aşamaya gelemeyen de var diyorum inşallah Rabbim tez vakitte kucağımizi hep beraber doldurur...

Canm Allah'in izniyle iki gün geçer de benim korkum ya o zamana yine büyümemisse yumurtalar sorun çıkacak diye endiseleniyorum.Varmış olgunlaşan yumurtalar ama sanırım 5 6 tane falan ve geriden gelen varmış onlar büyümezse 5_6 yumurta yetecek mi?Daha bunun döllenme si var pgt den geçecek bi de.Acikcasi ilk tedavim de olduğu için ne olacağını ben de bilmiyor kestiremiyorum canm.
Canim zaten bir bebegimiz olsun istyoruz.allahin isine belli olmaz hc umidni yitirme.

Bu benim yedinci tedavimdi, yine de şükür ediyorum bu aşamaya gelemeyen de var diyorum inşallah Rabbim tez vakitte kucağımizi hep beraber doldurur...
Insllh dogal yoldan gelir mucizen.bak benim pgt olmadi dger ay mucze oldu .kafana cok takma.hc ummadgin anda oluyor .okadar dua etttik .vardr bi mufakati allahm gorur

Canim benim de oldu. 7.Haftada kanamam progestan ilaç kullandım geçti korkma sskin ol kendini yorma

Canm ben de eşime söylüyorum nasip te varsa 2 yumurta da çıksa ikisi döllenir ve ikisi de sağlıklı gelir diye.İnşallah hersey yolunda gider canm.Allah hiçbirimizin emeğini araya vermesin.Ailece mutlu bir hayat sürelim inşallah..

Canim zaten bir bebegimiz olsun istyoruz.allahin isine belli olmaz hc umidni yitirme.

Insllh dogal yoldan gelir mucizen.bak benim pgt olmadi dger ay mucze oldu .kafana cok takma.hc ummadgin anda oluyor .okadar dua etttik .vardr bi mufakati allahm gorur

Ayyy canımıniçi inşallah bir mucize gerçekleşir kendiliğinden olur, Rabbim kadir kıymet bilenlerden eylesin, bize yar yoldaş olacak evlat versin inşaAllah.. Âmin bu yolda mücadele veren herkese...

Back
X