• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlarsonucum çıktı Allahima şükürler olsun 2bin çıktı Allahım isteyen herkese pozitif i göstersin sonunda da hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize :anneadayı:
Ayy Canım cok sevındım :)) Allah ım sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin :) sonucun yuksek cıkmıs ıkız olabılır mı

Deep Dr a aksam mı gideceksin .. Hemen yaz bende merak ediyorum:).. Bende yarın gidicem korkuyorum .. Sürekli karnıma bakıyorum şiştimi diye ordan anlayacam sanki Bebeğin iyi olduğunu .. Allah emanet hepimizin bebeği :)

Deep Dr a aksam mı gideceksin .. Hemen yaz bende merak ediyorum:).. Bende yarın gidicem korkuyorum .. Sürekli karnıma bakıyorum şiştimi diye ordan anlayacam sanki Bebeğin iyi olduğunu .. Allah emanet hepimizin bebeği :)
Doktora geldim sira bekliyoruz simdi yazarim cikinca insallah yolundadir herseyyy aminnn

Arkadaşlar Merhaba merak ettiğim b8r konu var sizlere sormak istedim 2 defa tüp denedik tutmadı Dr. Muz genetik test istedi kanda yaptirdik daha çıkmadı ancak bu testi yaptırdıktan sonra tup bebek denememiz de embriyolara pgt yaptırmaya gerek duyuluyor mu acaba tecrübeli arkadaslarin fikirlerine ihtiyacim var

hally hally cok cok sevindim masallah ücüz bile olabilir cok guzel degerin ya sevincden duramadim yerimde nasil bi duygu insallah bende o merkezde ikizlerimi alirim gelirim baslamak ici. Heycanlaniyorum

Arkadaşlar Merhaba merak ettiğim b8r konu var sizlere sormak istedim 2 defa tüp denedik tutmadı Dr. Muz genetik test istedi kanda yaptirdik daha çıkmadı ancak bu testi yaptırdıktan sonra tup bebek denememiz de embriyolara pgt yaptırmaya gerek duyuluyor mu acaba tecrübeli arkadaslarin fikirlerine ihtiyacim var
Canım yapılacak tabi zaten Dr un tüp bebeklerin tutmadığı için istemiş bu testi sizden sebebini araştırmak için.. Eğer problem çıkarsa emriyolar sağlıksız olduğu için olmuyordur .. Pgt de sağlıklılar seçilip Konuluyor sonra Allah'ın izniyle hamile kalıyorsun :)

Geldim simdi hersey yolunda insallah uclu icin kan verdim iki gun sonra arayacaklarmis sonuc icin 3 hafta sonra da perinantologa gonderdiler ayrintili ultrason yapilacak
Deep inşallah bişey çıkmaz canım sevindim iyi olmanıza .. Dr na sordun mu aslında gerek yok bizim bu testleri yaptırmamıza sonuçta sağlıklı emriyo koymadılar mı neden yaptırıyorlar bir daha .. Bakalım bende diyeceğim Dr a pgt yaptırdık diye istermi ikili testi bilmiyorum.. Her aşaması riskli gerçekten bu hamileliğin her defasında şu kontrol de geçsin bişey olmaz artık inşallah diyorsun ama bi daha gideceğin zaman yine Telaş alıyor banada dua et canım ya korkuyorum bende yarın ki kontrol için

Back
X