• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Doğru söylüyorsun takdir Allah'in.Ama beni anlıyorsun degil mi?7 taneden kaçı sağlıklı çıkmıştı sende?
Hayat canım öncelikle tekrar hayırlısı olsun.6 yumurta P G T icin az bir rakam degil,mutlaka sana saglikli donenler olucaktir inaniyorum ama sende inanmalısın böyle panik ve olumsuz düşüncelerle olmaz.sen üstüne düşeni yaptın gerisini Allaha teslim et.huzurlu olmaya çalış canim.

Yarın ararlar yine.Embriyolar azalmamıştır inş,yine de hayırlısı.
Hayat canım öncelikle tekrar hayırlısı olsun.6 yumurta P G T icin az bir rakam degil,mutlaka sana saglikli donenler olucaktir inaniyorum ama sende inanmalısın böyle panik ve olumsuz düşüncelerle olmaz.sen üstüne düşeni yaptın gerisini Allaha teslim et.huzurlu olmaya çalış canim.

Son düzenleme:
Kizlar hastaneden aradilar 11 yumurtanın 8i olgun yumurtaymış,6si döllenmiş.Biraz canm sıkıldı.Bu embriyolar devam edecek mi acaba pgt ye de girecek çünkü.Lütfen sizden ricam bilgisi olan yazsın. Sizlerde kaç embriyo çıktı kaçı devam etti?:KK43:
Canim maalesef bir istatistik yok bu konuda kimisinin 2 tane gidiyor 1 tane temiz cikiyor belli olmuyor ki dua et insallahh tertemiz gelir yumoslarin aminn cok stresli biliyorum canim dualarim seninle insallah olacak. Benim 16 tane gitti 4 tane trmiz geldi ama doktorlar embriyologlar bununla ilgili bir istatistik veremiyorlar iste

Yarın ararlar yine.Embriyolar azalmamıştır inş,yine de hayırlısı.

canım benim önce 10 yumurtadan 5 tanesi pgt ye gitti hiç sağlıklı gelmedi maalesef.. ikincide 20 yumurtadan 7 embriyo kaldı pgtye onlar girdi 5 tane sağlıklı geldi. senin de inşallah azalmaz hepsi sağlıklı çıkar bu tamamen nasip kısmet 5te 0 dan 7 de 5e istatistiki yok işte... Rabbim emeklerini zayi etmesin..

Canim maalesef bir istatistik yok bu konuda kimisinin 2 tane gidiyor 1 tane temiz cikiyor belli olmuyor ki dua et insallahh tertemiz gelir yumoslarin aminn cok stresli biliyorum canim dualarim seninle insallah olacak. Benim 16 tane gitti 4 tane trmiz geldi ama doktorlar embriyologlar bununla ilgili bir istatistik veremiyorlar iste
Saol canm Opudan sonra ilk gün karnimda agri daha fazlaydı, dün ve bugün de devam etti ama azaldı. 3_4 aylık hamile gibiyim.6 embriyonun gelişimi iyi ilerliyormuş bugün aradılar.Sevindim ama senin 16 taneden 4ü sağlıklı gelmiş.Benimki hepsi 6 tane.Dediğin gibi belli olmuyor aslında. İnş yolunda gider herşey.:dua::dua:

canım benim önce 10 yumurtadan 5 tanesi pgt ye gitti hiç sağlıklı gelmedi maalesef.. ikincide 20 yumurtadan 7 embriyo kaldı pgtye onlar girdi 5 tane sağlıklı geldi. senin de inşallah azalmaz hepsi sağlıklı çıkar bu tamamen nasip kısmet 5te 0 dan 7 de 5e istatistiki yok işte... Rabbim emeklerini zayi etmesin..
Amin canım çok teşekkür ederim.En son duruma göre embriyolarda azalma olursa havuz yöntemi yaptırabiliriz.Drumla paylaşmadim henüz bu düşüncemizi.İnş gerek kalmaz havuz yöntemine o da ayrı masraf olacak.

Deep senin 4tane sağlıklıdan bir tane transfer edildi dimi.. Niye iki olmadı:) diğer üçüncü dondurdunuz mu .. Birdeee sen önceden düşük yapmışmıydın..

Ahh kızlar kilolu olsam belki bu göbüş bukadar belli olmayacak.Az önce bir tanıdık hamile misin dedi,hayır niye ki dedim göbeğin çıkmış dedi.Nezaman gider bu şişlik?:(

Deep senin 4tane sağlıklıdan bir tane transfer edildi dimi.. Niye iki olmadı:) diğer üçüncü dondurdunuz mu .. Birdeee sen önceden düşük yapmışmıydın..
Evet canim 1 transfer edildi. Ben iki tane olur mu diye sormustum cok onceleri doktor da yasal degil dedi yasimdan mi neyden bilmiyorum ben de ustelemedim acikcasi:) ucunu dondurduk evet canim. Evet maalesef bir kere dusugum olmustu 8 haftaikken bebegimin kalbi durmustu ama ben 10 . Haftada anlamistim kan gelmisti cunku iki hafta boyunca hic anlamamistim

Ahh kızlar kilolu olsam belki bu göbüş bukadar belli olmayacak.Az önce bir tanıdık hamile misin dedi,hayır niye ki dedim göbeğin çıkmış dedi.Nezaman gider bu şişlik?:KK43:
Canim benim de opudan sonra vucut su toplamisti inanilmaz siskinlik vardi . Cocukluktan beri olan arkadasim gorunce benim gobegi inanamamisti 7 aylik hamile karni gibiydim sonra 10 gun sonra inmeye basladi yavas yavas . Ben ohhs olmustum cok fazla yumurta toplandi diye. Eger ki nefes alirken canin aciyorsa ya da rahat oturup kalkamiyorsan acidan mutlaka doktora git . Ben gitmedim cok pisman oldum sonradan ogrendim ohhs odugumu doktor kizdi neden gelmedin cok kotu sonuclar olabilirdi allahtan vucut kendisi halletmis dedi. Akcigerler bile su toplayabiliyormus ve ileri safha olunca akciyerlerden su aliniyormus siringayla. Eger dedigim gibi olduysan mutlaka doktora git canim

Canm çok fazla ağrı yok ama rahat ta değilim. Sanki çok yemek yemisim,sindiremiyormuşum gibi siskinlik var,arada sancı girip çıkıyor ama dayanilmayacak bir ağrı değil. Dün de misafir vardi 'acaba hamile de söylemiyor mu' demesinler diye özellikle ağır kaldırma gösterisine girdim.:spor::işsiz:İnş bir an önce geçer bu şişkinliğim.Emeklerimiz araya gitmesin öncelikle..:dua:
Canim benim de opudan sonra vucut su toplamisti inanilmaz siskinlik vardi . Cocukluktan beri olan arkadasim gorunce benim gobegi inanamamisti 7 aylik hamile karni gibiydim sonra 10 gun sonra inmeye basladi yavas yavas . Ben ohhs olmustum cok fazla yumurta toplandi diye. Eger ki nefes alirken canin aciyorsa ya da rahat oturup kalkamiyorsan acidan mutlaka doktora git . Ben gitmedim cok pisman oldum sonradan ogrendim ohhs odugumu doktor kizdi neden gelmedin cok kotu sonuclar olabilirdi allahtan vucut kendisi halletmis dedi. Akcigerler bile su toplayabiliyormus ve ileri safha olunca akciyerlerden su aliniyormus siringayla. Eger dedigim gibi olduysan mutlaka doktora git canim

Bir de dr bana opudan sonra orgalutran iğne verdi 5 tane,oluşabilecek siskinlik içinmiş galiba.
Canm çok fazla ağrı yok ama rahat ta değilim. Sanki çok yemek yemisim,sindiremiyormuşum gibi siskinlik var,arada sancı girip çıkıyor ama dayanilmayacak bir ağrı değil. Dün de misafir vardi 'acaba hamile de söylemiyor mu' demesinler diye özellikle ağır kaldırma gösterisine girdim.:spor::işsiz:İnş bir an önce geçer bu şişkinliğim.Emeklerimiz araya gitmesin öncelikle..:dua:

hayat insan patlayacak gibi oluyor hazımsız gibi sığınamıyormuşsun gibideğil mi benimde on güne anca inmişti ama suyu elinden eksik etme CNm iki buçuk litre en az.. Bi tuvalet bi su gidip gelmiştim bende

Ahh canm inşallah çabuk geçsin sikayetlerin ağır kaldırma gösterisi iyiymiş :KK48: Aminnnn Allahım emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah sağlıkla ilerleyecek sağlıkla çıkacaklar bebisler

Hally masallah masallah rabbim yuzunu guldursun sanki ben hamileymisim gibi seviniyorum inanki cok mutluyum ayrica merkezinde verdegi güven var vee ikiz bebek bende cok istiyorum insallah saglikla al kucagina:nazar::nazar::nazar::tokat:

Hally masallah masallah rabbim yuzunu guldursun sanki ben hamileymisim gibi seviniyorum inanki cok mutluyum ayrica merkezinde verdegi güven var vee ikiz bebek bende cok istiyorum insallah saglikla al kucagina:nazar::nazar::nazar::tokat:
Aminnn inşallah bi an önce seninde baslayacagin güzel haberler verecegin günleri görelim inşallah Allahım gönlüne göre versin herkesin inşallah

Back
X