Arkadaşlar Merhaba.Eşimin DNA testi yapılmadan önce normal tüp bebek sayfalarına bakıyorum hep.DNA test sonucunda 1 ve 2. Kromozomlarinda kopma olduğunu öğrendik. İlk kez boyle bir şeyi duyuyirduk. Çok araştırdım.Zannettim ki benden başkası yok.En son bebek işinden vazgeçmiştir.Bu sayfayı buldum ve çok sevindim.Benim Derdimden anlayan insanların varlığını bilmek hatta onların bazılarının anne olduğunu okumak müthiş mutlu etti.Şimdiye kadar hic hamile olmadım. Olacak miyim Allah bilir.Ben bu anne olma sayfasını tamamen kapatmali miyim bir kez daha düşünmek istiyorum.Bir tüp bebek başarısızlığım oldu gecen ay. Yıkıma ugradim..Simdi de resimde translokasyonu öğrendik.Şansım nedir? Cgh yöntemi ile başarılı olabilir miyim?tekrar son bir kez daha denemeli miyim?Nerde hangi doktirda denemeliyim?bu isin ehli kim? Yasim 34. Tedavide 5-6 yumurtam oluyor.Bu da şansımı dahada azaltıyor sanırım.Bu cgh ile tüp bebek maliyeti nedir? Çok soru sordum ama sanırım buradaki üyeler bu bilgilere vakıf. Yanitlarsaniz çok sevinirim.Rabbim yüzü nuzu guldursun,kucaginizi doldurdum,kocis ve bebislerinizle mutlu sağlıklı günler nasip etsin...