Pıhtılaşma sorunu ve Tüp bebek kan sulandiri hakkında

Ne güzel egosunu tonla para veren hastalarında mı rahatlatıyor.
Diplaması benim için muamma hala… pai homozigot olan bir hastaya bu önemli değil diyor, hasta 3 düşük yapmış.
İyi tüp bebek doktoru olup ne yapıyorlar ki embriyolog önemli.
Doktorlar ilaclarin etkisi ile yumurta büyümüş mü diye bakıyor.
Doktor iyi olsa gen sorunlarını bilirdi.
Bencede valla o kadar tavsiye üzerine gittim ki hatta gitmedigim için sucluyodular beni ben İstanbul'a gidecektim o kadar övdükleri için neyse deneyeyim bari madem bu kadar övüyorlar diyodum. Ama biraz pişman oldum çünkü şimdi kendi kendime kan sulandırıcı ya baslicam korkuyla karışık. TSH ye falan baktircam yüksek se ilaç talep edicem. Ne bileyim yaa. Moral sıfır ama ödeme falan her şey yapıldığı için ilaçlara başladığım için elim kolum bağlı kaldı inşallah güzel sonuçlar alırsak başka Dr la ilerlicem perinatolog ile🥹

Canım öncelikle sakin ol kendini harap etme stres bu süreçte hiç istediğimiz bir şey değil. Ben transferden 3 gün önceden başladım 7. Hafta hala kullanıyorum ve ben de bilinen bir pıhtılaşma sorumu yok yani test yapmadı ama çoğu kadında olabildiği için önlem aldı ve uzun süre kullanacagımı çünkü bunun önemli olduğunu söyledi. Senin doktoruna çok şaşırdım kim acaba doktorun. Ben oksopar 4000 kullanıyorum bu arada göbekten.
Canm bisey sorcam transfer sonrası kaç saat sonra ilk iğneyi vurdun acaba

Bencede valla o kadar tavsiye üzerine gittim ki hatta gitmedigim için sucluyodular beni ben İstanbul'a gidecektim o kadar övdükleri için neyse deneyeyim bari madem bu kadar övüyorlar diyodum. Ama biraz pişman oldum çünkü şimdi kendi kendime kan sulandırıcı ya baslicam korkuyla karışık. TSH ye falan baktircam yüksek se ilaç talep edicem. Ne bileyim yaa. Moral sıfır ama ödeme falan her şey yapıldığı için ilaçlara başladığım için elim kolum bağlı kaldı inşallah güzel sonuçlar alırsak başka Dr la ilerlicem perinatolog ile🥹
Pai ve mthfr yi merkezlerin yüzde 80 i dikkate almaz inanın, homozigot bile olsa. Çünkü hamileliğin başlamasına asla engel değil çalışmalara göre, ben şişli memorialdeyim, ben de pai heterezigot ve mthfr c677 homozigot. Defaatle sordum onlar da her seferinde bu ikisinin tutunmaya etkisi olmadığını söylediler. Hatta hematolog arkadaşımıza sorduk, gerek yok fakat tekrarlayan düşük varsa içi rahatlasın diye coraspirin olur dediler. Biz transfer günü gizli iş yapmak istemedik ve zararı olmayacaksa kullanmak istediğimizi belirttik. Coraspirin değil ama iğnenin bir zararı olmayacağını , pozitif olursa başlanabileceğini söylediler. Estrofem ile transfer yapılacak olursa aspirini rutinde ekliyoruz demişlerdi, trambofili durumundan bağımsız.

Bir şey soracağım, benim de 6. Haftada bir kaybım var hsg vs çektirmedim hiç sonraki 3 aydır gebe kalamıyorım acaba sorun mu var bilemiyorum yardımcı olur musunuz biliyosanız
Bence mutlaka hsg çektirin çünkü benim de ilk gebelik kaybı 6.haftaydı sonraki gebelik ise dış gebelik oldu. Belki de hsg çektirseydim öğrenirdik tüpte hasar varsa. Bir de pıhtılaşma testleri de yaptırın derim

Amin canım Rabbım hepimizin kucağına sağlıklı evlatlar nasip etsin🥰
Canım bişey daha sorcam sana☺️ transfer öncesi aspirin başladın ya 3 gün önce, transfer le birlikte hem iğne hem aspirin kullanmıştın dimi yazdigin yazıyı bulamadım tekrar sorayım dedim yani transfer den itibaren aspirin de kullandın mi kan sulandırıcı iğne bin yanında onu merak ettim yoksa sadece iğne mi kullandın transfer den itibaren:))

Canım bişey daha sorcam sana☺️ transfer öncesi aspirin başladın ya 3 gün önce, transfer le birlikte hem iğne hem aspirin kullanmıştın dimi yazdigin yazıyı bulamadım tekrar sorayım dedim yani transfer den itibaren aspirin de kullandın mi kan sulandırıcı iğne bin yanında onu merak ettim yoksa sadece iğne mi kullandın transfer den itibaren:))
Canım benim sanırım yine kimyasal gebelik . Beta artış çok az olmuş. Şimdi niye böyle oldu hiç bilmiyorum. Artık ne yapacağımı da şaşırdım

Bence mutlaka hsg çektirin çünkü benim de ilk gebelik kaybı 6.haftaydı sonraki gebelik ise dış gebelik oldu. Belki de hsg çektirseydim öğrenirdik tüpte hasar varsa. Bir de pıhtılaşma testleri de yaptırın derim
Pıhtılaşma testi yaptırdım, bir hsg ve amh yi bilmiyorum bir kez gebelik oldu ya acaba kontrol gerekli mi diye merak etmiştim teşekkür ederim

Pai ve mthfr yi merkezlerin yüzde 80 i dikkate almaz inanın, homozigot bile olsa. Çünkü hamileliğin başlamasına asla engel değil çalışmalara göre, ben şişli memorialdeyim, ben de pai heterezigot ve mthfr c677 homozigot. Defaatle sordum onlar da her seferinde bu ikisinin tutunmaya etkisi olmadığını söylediler. Hatta hematolog arkadaşımıza sorduk, gerek yok fakat tekrarlayan düşük varsa içi rahatlasın diye coraspirin olur dediler. Biz transfer günü gizli iş yapmak istemedik ve zararı olmayacaksa kullanmak istediğimizi belirttik. Coraspirin değil ama iğnenin bir zararı olmayacağını , pozitif olursa başlanabileceğini söylediler. Estrofem ile transfer yapılacak olursa aspirini rutinde ekliyoruz demişlerdi, trambofili durumundan bağımsız.
Merhaba son durumunuz nedir acaba? Betanız az artıyordu son bir kez daha kan verecektiniz çıktı mı sunucunuz?

Merhaba son durumunuz nedir acaba? Betanız az artıyordu son bir kez daha kan verecektiniz çıktı mı sunucunuz?
Evet değerim bugün 48 e düştü. Kimyasal gebelik olarak düşünüldü. Kan sulandırıcı hap ve iğne kullandım, bununla ilgisi olmadığını da buradan yazmış olayım. Çok erken hafta düşüklerinin bununla alakası yok.

Merhaba benimde tsh um yüksek 50 lik kullanıyorum normalde transferde 1.5 e düştü öyle transfer oldu zaten şimdi 7. Haftadayım 3.1 bana Endokrin doktorum 75 e çıkardı levitronu sizin doz biraz düşük geldi. Ya da benimki mi gereksiz yükseke merak ettim doktorunuz ne dedi
Gereksiz yüksek değil. Benim de TSH 1 50 mg kullanıyorum. 3 oldu mu 75'e çıkarması normal. İçiniz ferah olsun.

Bir sorum olacak. Bugün hissettim. Merak ediyorum. Normalde adet tarihim 15'in de. Bugün hafif adet agrilari gibi agri hissediyorum. Kısa süreli vurup geçiyor. Sizde de böyle bir şey oluyor mu? Ya da hisseden var mı?
Benim adet tarihim 25 I o yüzden bilemiyorum ama benim kasık ağrılarım batmalarım hep devam etti. Devamlı değil ama ara ara kasıklarım ağrı batma çekilme hissediyorum.

Back
X