arkadaşlar bende plates yapacağım ama doğum yapalı 2 ay oldu dikişlerime zarar veriri mi sütüm azalır mı acaba
arkadaşlar bende plates yapacağım ama doğum yapalı 2 ay oldu dikişlerime zarar veriri mi sütüm azalır mı acaba
slm kızlar:80:bende bi ara yaptım tv8 de yayınlalnan plates programıyla ama fazla sürmedi..şimdi yapmm sart temmuzun 5 de düğünümüz var ve 14 kg fazlam var acaba o zamana kadar diyet ve platesle verebilirmiyim:26: bu durumda sizden tüyolar alabilirsem ve bana yol gösterirseniz çok sewinirim
selam herkese bende pilates yapıyorum ama fizyoterapist eşliğinde çünkü belimde fıtık problemim var 1 aydır yapıyorum ama fıtık nedeniyle tam uygulayamadım henüz hareketleri buna rağmen vücut hatlarım belirginleşti devam edicem bakalım kilo veremedim henüz ama incelsem bile bana yeter
Kızlar peki Ebru Şallının pilates cd leri var ya onlardan alıp onunla birlikte çalışsak. Nasıl olur? Ya da alıp kullanan var mı? Ben vücut sıkılaşması için istiyorum ve tabi özellikle kollarım içinPilatese pek inanmıyordum ama çok güzel yorumlar duyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?