- 18 Ocak 2018
- 3.004
- 8.124
- 158
- 33
- Konu Sahibi MoonlitSoul
Ben sizi anladım. Herkes devamlı birseyler aldığı için aslında eşit paylaşılmış gibi oluyor. Aslinda guzel bence. Bizim iş yerinde memleketten bahçeden meyve falan getirilirse o ortaya konuyor ama birsey alınacağı zaman alan kişi söylüyor seninki şu kadar diye grupta iban paylaşılıyor oradan atıyor herkes. Siz de öyle yapın artık ya da biri şakayla karışık söylesin.
Geçen simitçi diyordu önceden sabah simit alan bir sürü alırdı is yerinde herkes yesin diye artık pahalandi herkes kendine alıyor diye. Böyle bir ekonomide ben böyle bir tipe birseyler ısmarlamam
Öğrenci olsa ya da çok az birsey staj parasına çalışsa anlarım da çalışanın yemeye dahil olup kendinin birsey almaması çok sacma.
Geçen simitçi diyordu önceden sabah simit alan bir sürü alırdı is yerinde herkes yesin diye artık pahalandi herkes kendine alıyor diye. Böyle bir ekonomide ben böyle bir tipe birseyler ısmarlamam
Öğrenci olsa ya da çok az birsey staj parasına çalışsa anlarım da çalışanın yemeye dahil olup kendinin birsey almaması çok sacma.